Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
edinutza spune:
wow ,a-ti vazut filmuletul de la crispy??????absolut socant si dureros,pt mine femeia asta este un erou!Dumnezeu sa ii dea putere mai departe!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
DarkBendis spune:
Primul varf de lingurita de baby rice a ajuns in gurita, pe langa gurita si pe fata lu' Mister S-a mancat...e o chestie taaare interesanta - da' sa stiti ca tot laptele de la mami e mai bun! Maine o luam de la capat... si tot asa
Si tot la capitolul cu vesti bune, ne-a batut la usa unul dintre copiii vecinilor sa ne spuna ca o vazuse pe Cleo stand la noi pe trepte...cand s-a apropiat a sters-o madama... da' e bine ca 1)stie ca acolo e casa ei si 2) se pare ca ar vrea acasa . In concluzie, cand suntem acasa, lasam usa "de jos" deschisa sa aiba acces in hol.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Salutare,
MAMAAAA ce de cupluri!! ...
Pai ca sa vedem cine cu cine si cine a mai ramas facem o listuta de cupluri:
1. Alexia + Vladutzu' = LOVE
2. Sabinutza + Andu = LOVE
3. Alice + Andrei = LOVE
4. Dorian + Daria (Ada) = LOVE
5. Tudor (Daiopri) + Eva = LOVE
6. Nadia + Carol = LOVE
7. Ana + Aidan = LOVE
8. Ainoa + Lachlan = LOVE
Cam astea le-am zarit eu in peisaj....mai sunt si altele?!
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Aalina spune:
Alina macar unul mi l-am asigurat.
Daria de Selene si Iulia de Jasmi cred ca si ele sunt luate da nu mai stiu de cine ca si eu ma tot uit poate, poate imi gasesc si a doua nora sa o cresc de mica.
Sa va zic ceva la mamicile cu ochi albastri in dotare. Nepotul meu avea niste ochi albastri superbi si pe la 3 ani si ceva s-au gandit frate sa se inchida
Si io care ma bucuram ca m-am capatuit cu odrasla cu ochi albastri...
Ada chiar nu mai stiam nimic de tine si de ce nu scrii
Alina1976 spune:
Cuscra, TAREEEEE faza cu TEO!!! De acum a inceput cu berea?!...Fotbalul nu-l pasioneaza?! ...
ALEXIA,
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAANI!!!!
Sa fi sanatoasa si sa cresti mare mare alaturi de un viitor fratior/surioara!
MUUUUUULTI pupici dulci de la mine si de la Sabinutza!!!
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
DarkBendis spune:
Pe Daria ar fi dorit-o Mister da' daca Selene nu da nici un semnal nu-i bai ca uite ce Ainoa dulce are Edinutza... si cica si taticu' ei e incantat (adica nu ne asteapta cu bata dupa usa )
Ei fetelor, degeaba planuiam azi sa-l ducem pe bebe la bazin...mergem in Sterling la varul lu' tati de bebe. Baiatul lui mai mare (22 ani) pleaca joi in Australia backpacking cu prietena lui, pentru cel putin 2 ani (ca poate se hotaraste sa se stabileasca in partea aceea a lumii) si azi e cheful lui de bye-bye. How about that! (Sa mai mentionez ca-s verde de invidie da'n in sensul bun... ce mi-ar fi placut sa fi putut si eu sa o iau asa la picior in aventuri la varsta lui!)
Dark Bendis
Our Goblin Prince
lisa79 spune:
Alina,tare draguta ca ai cuplat-o pe Ana cu Aidan,dar se pare ca ma-sa(SOACRA MAAAAREEEE)...trebuie imbunata. lucram noi la asta.
micola,sa stii ca nici mie nu mi se pare ca se uita crucis.
dark ma bucur ca s-a reintors madam
Pyc,cum e in tara??? iulia???
inca 2 sapt jumate si ajung si eu.
inca o saptamana si schimb prefixulooof
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
p.s. OCHILA,sa stii ca daca o lasi pe mami sa doarma, vorbesc cu prietena mea Dariuta(cris30),pun o vorba buna pt tine
Semnat:Ciufulita
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Lisa, inca nu s-a intors...da' speram ca totusi o va face in curand
Dark Bendis
Our Goblin Prince
Alina1976 spune:
Si ca nu am mai facut de mult o prezenta...si se pare ca ne-au uitat...dar noua ne e dor de ele:
1. ARYIA !!!
2. VENERATA !!!
3. SZMONIC !!!
4. BILLY !!!
5. JUSTME !!!
6. IRA !!!
7. CRIS30 !!!
8. CRISSPOLISS !!!
9. CADIA !!!
10. REIN !!!
11. LAVINI !!! (nu ai mai intrat de prin luna a 5 a de sarcina)
12. ANUC !!!
Daca ne cititi, dati-ne si noua un semn....sa stim de voi.
Nu mai aveti chiar nici o noutate?!
Noi ne ocupam cu diversificarea...incuscreala......va bagati?!!
VOTATI SABINUTZA:
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA