Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Diuna, vezi ca poti face edit pe mesaj ca sa corectezi i-ul. Si mie mi se intampla frecvent sa inghit litere si uneori chiar cuvinte cand ma grabesc sa scriu pe tastatura (asta e, viteza gandului o bate pe cea a degetelor).

Verisorul Marinei a fost anul trecut la un grup de drumetii si schi. Cat timp au fost drumetii i-a placut foarte mult, cand a inceput schiul nu a mai facut fata efortului, era prea mic si s-a lasat. In drumetie a fost de vreo doua ori si fiica mea care pe atunci avea vreo 4 ani si ceva. Le-a placut foarte mult. Daca vrei iti dau numarul de telefon pe PM. Eu il am de anul trecut, sper ca mai e valabil.
Sa nu crezi insa ca sta cineva sa ii cocoloseasca, ii invata sa fie "duri" (adica sa isi care rucsacul, sa manance singuri, sa tina ritmul...).

Cursuri de patinaj sunt in mai multe parti, dar la scoala sportiva poti face mai mult decat un curs. Cand eram mica eu nu am reusit sa invat sa patinez doar cu un curs, asa ca mama m-a dat la patinaj artistic (nu ca sa fac performanta, dar ca sa imi depasesc frica - oricum eram deja prea batrana pentru performanta - aveam 8 ani ). Am facut vreo 3 ani si mi-a placut foarte mult. Iar in perioada respectiva aveam si o conditie fizica super.
Dupa ce terminam cu gimnastica cred ca o dau la patinaj artistic si pe fiica-mea. Antrenamentul este foarte complex si cred ca i s-ar potrivi (vara alergari, sarituri, invata si putin balet...). Singurul neajuns ar fi ca iti ingroasa picioarele pentru ca se folosesc in principal muschii coapselor si ai gambelor.

Pentru scolioza faceti si gimnastica medicala? Unde se mai face in afara de spitalul de copii?
Aveti grija cu ea. Am avut o colega in gimnaziu care a trebuit sa poarte un corset special un an intreg din cauza asta.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

la circ au fost baietii mei (Radu cu tati) luni seara!

Lui Radu i-au placut animalele ...(niste ponei, 2 elefanti, 3 tauri, o lama..si cam atat) iar tati a zis ca circul este execrabil...in afara ca au defilat niste animale... au avut un claun depasit si nu tu o acrobatie...nimic..doar o fetitza care invartea niste cercuri!
Deci daca vreti pt doi elefanti sa dati 20 lei pe bilet..e ok..daca nu ocoliti-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sanzi, unde anume e cel mai bine sa inscrii copilul la patinaj artistic?
Diana stie sa patineze , s-a descurcat singura, dar mi-ar place sa vad daca are inclinatii artistice...

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Sanzi, unde anume e cel mai bine sa inscrii copilul la patinaj artistic?
Diana stie sa patineze , s-a descurcat singura, dar mi-ar place sa vad daca are inclinatii artistice...

La scoala sportiva stiu ca se poate face patinaj ca intern. Presupun ca se poate face si ca extern. Dar nu am mai multe informatii. Ai putea sa suni la secretariat la ei sa intrebi.

Ligia13, multumesc despre cronica circului . Daca ar fi dupa mine, nu am merge la circ, dar cred ca fiica-mi i-ar placea. Mai ales ca nu cred ca a vazut elefantii de aproape, mai ales nu de cand isi poate aduce aminte.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

sanzi, la acre scoala sportiva?

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Daniela, aici :http://www.lpsbrasov.ro gasesti mai multe informatii. Scoala se afla chiar in buza Portii Schei. E un liceu cu o veche traditie sportiva. Dar cred ca va trebui sa suni si sa ceri relatii despre externi, in ce conditii ti-o antreneaza. Va doresc succes, e un sport superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare!

Nu mai ziceti nimic? Sunteti sub zapada deja? Sau inghetate cumva?

Azi a fost lapovita si pe aici, vin vremuri friguroase...

Sa aveti o vinere scurta si un week-end frumos!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Suntem sub zapada ! Ninge feeric. Abia astept sa iesim la sanius!
Vroiam sa mergem la bazin, dar s-au schimbat prioritatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Aici nu mai ninge, dar este acoperit si vad cum se misca toate cele afara de la vaaaant! Ce bine ca e vineri azi, 2 zile sta numai prin casa, ca Matei e cam mucios... Trec toate!

Sanziana, gasiti voi altceva frumos de facut, cu siguranta!

Week.end placut!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana72

Pentru scolioza faceti si gimnastica medicala? Unde se mai face in afara de spitalul de copii?
Aveti grija cu ea. Am avut o colega in gimnaziu care a trebuit sa poarte un corset special un an intreg din cauza asta.

Facem gimnastica la Ursu, la sala, au si kinetoterapeut, o doamna tare de treaba, in mai multe sensuri. Fac amandoi, ca si baiatul are pacostea asta, si au, amandoi, corsete, pe care le vor purta, probabil, pana spre finalul adolescentei...Deja au purtat un an. La spitalul de copii se fac numai 12 sedinte gratuite pe an, restul cred ca se platesc, dar ne e peste mana sa mergem acolo, asa ca am cautat alta varianta si am gasit asta, zic eu, mai buna. Eheee, boala grea...
Ce mai faceti voi? Noi implinim azi 15 ani de caZnicie, si l-am invitat pe al meu la cina, deseara, dupa orele de servici, pe la 22 adica. Vreau sa incercam la Albert's, in Racadau, dar sun intai sa vad ce program au, nu vreau sa-mi stric seara auzind ca bucatarul ia ultima comanda, numai ce se gateste repede, ca trebuie sa plece acas'...Ati fost vreuna din voi? Din reclame mi s-a parut ok pentru o cina cu alte pretentii decat romantismul pur de acum ...cativa ani
Hai sa auzim de bine, acu' ca a iesit soarele!

Mergi la inceput