Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ce mai facei fetelor? nimeni nu mai da nici un semnal?

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noi suntem oe aici, cu adaptarea.

Am uitat sa va spun ca ne-am intalnit cu Diuna sambata, inainte sa plecam. Noi eram la cumparaturile de drum, ea, la serviciu.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

continuam sa mergem la gradi... iar am inceput anul bine..cu laude si anul trecut a fost la fel la inceput iar spre sfarsit numai traznai facea ca mereu aveam emotii la 12 cand il culegeam

Inca nu merge la nici o extra activitate si la-s da la ceva si uite ca nu gasesc ceva sa ma atraga!
- La germana inca nu am gasit nimic
- Cei de la FTK nu mai dau de ei...
- La inot revenim in primavara, asha am hotarat
- l-as da la dansuri..dar nu sportive neaparat...am gasit doar peste 5 ani
Grele decizii!

Voi ce extra activitati mai faceti?

Vine iarasi un circ...am vazut afisele prin oras!

Va las ca avem o nebunie la serviciu...uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Buna, fetele!
Si eu, pe fuga, am o perioada putin mai incarcata. Trece si ma relaxez.
Buna, Nicoleta, si eu am uitat sa le spun fetelor ca ne-am cunoscut. Mi-a parut bine, abia astept sa ne vedem si cu alta ocazie, mai putin presanta. Ai o familie frumoasa, o mandrete!
Sanziana, fata mea e mesotista. Dar am inteles ca dupa noi a participat monsieur maire si la festivitatea scolii 22.
Va doresc toate bune, fug ca maine dimineata are fata primul antrenament de baschet si o vreau fresh! Toate bune!

Mergi la inceput

Diuna, multumim de complimente! Poate veniti pe la Viena?

Mergi la inceput

E o idee, Nicoleta, dar nu mai e vacanta decat odata cu frigul si as vrea putina caldura cand mergem la Prater. Daca ne lipim sa mergem singuri, fara copii, dau de veste, ne intalnim. Dar cu copiii mai la vara, desi nu cred, ca e programata alta capitala...Eu as vrea de sarbatori la Viena. Tot asa multi asiatici sunt in centru? Sau or fi afectati de criza...?
Am avut primul antrenament, zice ca e fooooarte obositor, ca nu stie, ca transpira...Dar nu renunta! Fetita mea e tare scunda si slabuta pentru varsta ei si m-as bucura sa practice cu seriozitate un sport. Eu consider ca , pe langa conditie fizica, sportul te invata multe. Competitia, echipa, organizarea timpului...d-astea. Dar cel mai important acum este sa-i placa. Ati facut vreuna din voi sport de performanta? Opinii...? Sincere!

Mergi la inceput

Diuna, daca ajungeti pe aici dati un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna dimineata si un frumos inceput de saptamana!

Greu de cand a reinceput gradinita si implicit alergatura.

Diuna, suna bine sarbatorile la Viena ! Noi insa ne-am nimerit acum vreo 3 ani in ianuarie in trecere prin Viena si era un frig de crapau pietrele. A trebuit sa ii cumpar cizmulite fiicei mele urgent ca sa nu inghete acolo. Iar Praterul nici macar nu era deschis. Ne-am dus pana acolo degeaba. Intradevar, nu merita sa mergi cu copiii iarna la Viena. Pana la urma ne-am mai incalzit cu un snitel.

Nicoleta, te-ai adaptat la bucataria vieneza?

Diuna si eu consider ca e foarte important sa faca un sport, nu neaparat de performanta. In sensul ca nu trebuie dresati si impinsi sa devina neaparat campioni, dar sa participe la antrenamente, eventual competitii, atata timp cat nu ii epuizeaza prea tare fizic si au timp si de scoala, e super ok. Le da rezistenta, ii intareste fizic si psihic, ii tine sanatosi si fericiti. Atata timp cat nu devine o corvoada, e foarte bine.

Fetitei da-i timp sa se acomodeze. Daca ea vrea sa mearga, las-o. Daca nu ii se va potrivi acest sport, mai sunt si altele. E drept ca baschetul ar ajuta-o sa se inalte.

Mama imi povestea de Lia Manoliu, pe care parintii ei au dat-o la sport pentru ca era subtirica si fara prea multa vlaga. Dupa care a ajuns sa participe la 6 olimpiade Asa ca, cine stie!

Ligia13, noi anul asta aveam in plan:
- FTK - daca se mai face
- germana - cand gasim cu cine
- gimnastica - azi mergem la testul de inscriere
- pictura - asta am inceput-o deja din vacanta

Pana acum am mai facut si cerc creativ, dar tocmai am renuntat ca nu mai are timp si pentru asta. Cred ca vom mai face un club de engleza o data pe luna.

Alte activitati interesante ar mai putea fi scrima (se face la scoala sportiva, dar si ca extern), drumetii (sunt tot felul de instructori care ofera toamna-primavara drumetii si iarna schi)...
Ai mai putea sa incerci sa il dai la un curs de karate sau judo (judo nu stiu daca se mai face in Brasov).

Ce as vrea sa mai faca fiica mea, dar probabil anul viitor sau in vacanta de vara ca nu le poate face pe toate deodata:
- curs de teatru de papusi, cor sau un instrument muzical, inot la primavara (pana atunci vom merge noi in weekend - am inteles ca de la 1 octombrie se va deschide in sfarsit bazinul de inot de sub Tampa).

La scoala sportiva se poate face si patinaj (nu stiu daca artistic sau de viteza).

Activitati sunt o gramada, timp sa avem

A vazut cineva circul care e in oras? Merita?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Buna! Sanziana, n-am vazut circul( ce usurare ca au crescut copiii, nu mi-a placut circul nici cand eram eu copil!), dar am citit lista ta de preocupari pentru copii si mi-a placut. Eu uitasem cu totul de scrima, un sport al perfectiunii si elegantei...Dar fata mea are scolioza si nu are voie sa practice, oricum, sporturi care solicita o singura mana in permanenta...Cred ca mi-ar placea mie sa practic, asa, ca hobby... Cursuri de patinaj se fac pe toate patinoarele si eu recomand asta pentru copiii mici; ei invata mai corect si parintii invata sa se bucure impreuna de sport, nu sa se chinuie sa-i tina pe patine. Am vazut ca si patinoarul din Parcul Tractoru' se construieste in ritm alert.
Ai un grup de organizatori de drumetii si ski pe care l-au frecventat copii si ti-au placut?Sunt tentata si eu sa apelez, dar nu am nici o recomandare.

Oda multasteptatului bazin de sub Tampa, daca chiar e adevarat ca se deschide!

Mergi la inceput

Revin sa mai scriu un i la "frecventat *copiii". Foamea! Scuze, domnule Pruteanu!

Mergi la inceput