Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 22
codrutaa spune:
Zuzici, cine imi trimite si mie parola mailului comun sa pot lua si eu datele lui Gabi? Sau mai bine le pune cineva la anuntul de pe prima pagina?
stoisor spune:
ceau zuze buburuze......va era dor de noi??sau va mai amintiti de noi ???
am gatat sexxxxxxxxiunea,cu un 8 un 6 la mate si 5 de 10 
,sunt in anul 2 
am scapat si de luna nebuna cu examen si nunta in aceiasi zi,au trecut tpoate,am si lesinat la o nunta caci eram nedormita de 2 noptii,nemancata,cu nervi intinsi la maxim ,o caldura nebuna si topate adunate au culminat cu un lesin de toata frumusetea care mi-a bagat familia in sperieti 
Sasa este o nebunatica de copila,ma aleraga toata ziua ,repeta ca un papagal tot ce aude inclusiv gesturi ,i nebuna dupa gesticulat,o daui la actorie clar ,m,a bucur si i multumesc la D-zeu pt minunea de copil pe care o am
am gata si santierul de acasa,.....casa a iesit grozava,ne-o admira toti vecinii si vin meseriasi sa vada ce culoare am facut la casa ca mai vor si altii,si mie mie ciuda caci m-am chinuit mult pana am gasit exact ce doream ,sunt rea asai??
o sa pun multe poze dar mai dureaza
imi era asa un dor de voi dar si acum sunt in pauza de 10 min,promit la noapte sa savurez cap restante ,sa aflu cat mai multe despre clopoteii mei dragi si pana atunci sper ca toata gasca este bine
sarut burticiile,clopoteii si zuzicile 
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Zuzici, cine imi trimite si mie parola mailului comun sa pot lua si eu datele lui Gabi? Sau mai bine le pune cineva la anuntul de pe prima pagina? Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Buna!
Ti-as trimite eu parola, dar nu ai activat PM, nu as vrea sa divulg 'aici' parola, cel mai bine e prin mesaj privat. Daca iti activezi PM iti trimit mesaj cu parola mail-ului comun.

P.S. Am citit mesajul cu datele complete, acum asteptam sa iasa bine analizele.
Multa sanatate, Ionut!
ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
emabucuresti spune:
buna seara,
wow,multumim mult pentru cuvintele frumoase la adresa noastra,a pozelor, trimitem

tuturor celor care ni le au adresat!
mary pensiunea se numeste cehov, site ul www.hotelcehov.ro
elle scaunul de masa era de la ei, noi am adus patutul si caruciorul, dar nu prea ai ce face cu carut acolo
mami ploscariu acum intru sa iau si eu datele tale de pe contul comun sa trimit ceva banuti
fetelor din cluj mai e Anca b cu Stefan , care nu a mai dat de mult un semn. anca nu intri sa ne ne mai spui nimic despre tine si dulceata ta de baiat?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
eu azi am intrat in 36 de saptamani, am niste insomnii de zile mari, pe milan inca nu am reusit sa il dezvat de trezirile nocturne, iar cand doarme el tot ma trezesc pentru amerge la baie, asa ca somnul meu contine vreo doua reprize de vreo trei ore in fiecare noapte,uf!
eh, noi sa fim sanatosi ca voi avea timp sa ma odihnesc atunci cand vor mai creste!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ceska777 spune:
Buna dimineata!
E a doua zi cand dau cafeaua: ce cool! Poftiti nu va sfiiti.....

ceai, lapte cald cu sau fara cacao...
Ma duc repede pe blog sa scriu despre ieri, sa pun poze etc. Si revin....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ema,
urmeaza AMR la semnatura, da????
Stoisor,
felicitari pentru notele bune, si casuta frumoasa....
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Lui B ii ies trei canini (doi sus , unul jos) concomitent....mare maraiala!
La 8 era in strada se juca in parcarea din fata casei de-a santierul, incarca cu buldozerul pietris in basculanta de jucarie.....acuma incepe sa ploua si nu vrea in casa....poate mai dantuie si azi prin ploaie!!!!
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi