Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 21
nikolici spune:
piersicutza nu esti la sarbatoarea muzicii.Eu stau cu geamul deschis si ascult de jos, tati al meu s-a dus sa se destrabaleze cu matusha si cumnatzelul.
Mi-a zis Piolica ca duminica in Elvetia e ziua tatilor, sa nu ii ziceti lu al meu tati ca asa someaza el de fel![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
seara buna!
babymom, ma intrebai de cum mai mananca Thea...ei bine de la bona a inceput sa haleasca
....vreo 80-100 g lapte cu cereale, la pranz mai baga 90-100g piure de legume cu carnita + 30 ml supa zeama. Intre aceste mese mai are o repriza de lapte de vreo 50 ml-70 ml de lapte.
Toate acestea sunt in intervalul 8:30-16:30 cand sunt la servici. inainte si dupa alaptat cat cuprinde in medie cam la 90-120 minute.
Cum ti se pare laptele pe care il bea intre mese cat sunt plecata de acasa? Niciodata nu a baut mai mult intr-o repriza de lapte.
de veo 2 saptamani vrea sa bea numai si numai direct din pahar. sa vezi cum vrea sa traga de paharele din care ne adapam noi :))
p.S. ziceam ca a inceput sa manance de la bona pentru ca pe mine ma refuza cu indarjire (tot weekendul trecut, plus ca am incercat sa ii introduc masa 3 de fructe seara - esec total). sa vedem maine ce va fi..
anamona spune:
si eu subscriu la intrebarea Ankusei....Cine e Alice (Nastase)?...vorba cantecului
LE: mie personal mi se s-a parut cam trasa de par povestea ei lacrimogena, cam falsa....asa ca m-a lasat rece....
amik spune:
doamne, atata nesimtire si proasta crestere si samanta de scandal intr-un om, mai ales intr-o relatie virtuala, nu mi-a mai fost dat sa intalnesc in multii ani de internaut pe care ii am in spate.
efectiv ma ingretoseaza. si, culmea, o persoana care se considera o doamna umblata, invatata, titrata, etc. halal!
mazgaleste tot ce-i frumos si reconfortant pe aici cu prostiile ei. efectiv imi vine sa plang cand vad ca reuseste, inca o data, sa semene furtuna. oare se hraneste cu asa ceva?!
vad ca nu te-ai putut abtine prea mult de la mahaleala. calul batran...nu se mai invata...
dyanira spune:
Am avut si eu putin timp liber si am zis sa intru sa mai citesc si sa mai scriu ceva...rau am facut!!!
Eu credeam ca e un forum civilizat si dupa parerea mea userul EvaF ar trebui raportat la moderator ca sa i se interzica postarile.
Atat mai pot sa spun, imi pare tare rau de atmosfera de pe aici nimic nu mai seamana cu inceputurile de la odisee de care imi aduc aminte cu drag!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
apropo de discutia despre metroul parizian, recunosc ca desi l-am utilizat habar nu mai am daca are bare sau usi batante....nu mi- s-a parut asa important![]()
si m-am mai plimbat si cu metroul din Lille si nici asta nu mai stiu ce are, un singur lucru am retinut in schimb acolo si anume ca e pilotat automat, nu are conductor.
si mai vroiam sa zic ceva de franta, dar ma abtin.....ca as putea jigni si nu asta e intentia mea.....![]()
anamona spune:
haideti sa va zic si parerea mea.
Cu toate stim ca Evei ii place sa braveze si mai si stim ca daca e un pic atzatzata se lasa dusa de val..... Sunt convinsa ca si ea e constienta de asta si ca incearca sa se tempereze dar daca cineva sufla mai tare in foc, iese la suprafata valvataia numaidecat....
(dovada clara discutia de azi, in care Eva a rezistat cu brio la o serie de replici).
ce vreau sa zic...nu e ea singura vinovata...daca se stie clar de acum cum reactioneaza in asemenea situatii, nu inteleg de ce nu o ignorati? Deci culpa se imparte in ambele tabere...
pe de alta parte, celelalte postari ale ei ne fac placere si aduc un plus de cunostinte....haideti acum sa nu ajungem in extrema cealalta in care sa interzicem postari, sa dam bile negre samd.
daca tot ne aratam cu atitudini reconciliante haideti sa si actionam in consecinta!
babytza spune:
Eu personal asta am facut , am raportat la moderatori acest user.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
musettepink spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui EvaF
banuiesc ca iti dai seama ca cele care cunoastem ff bine Parisul si citim p'aici ne-am spart de ras, nu? Ti-ai intins singura o capcana, inteleg. Ce rost avea sa te bagi? Oricum, asta e un exemplu elocvent, manusa i-as spune, de bagare in seama cand nu ai nimic de zis. Imi permit sa ti-o zic pe sleau pentru ca ce ai facut tu se cheama pura rautate din moment ce nu ai fost acolo in viata ta si totusi iti permiti sa ma apostrofezi, aiurea asa. O sa fac o poza in Paris pe dreapta, statia Timpuri Noi langa Montmartre, langa "bara". ************************************************************** Eva & Luca Noah (08.09.2008) Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc) Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki) |
Eva te-ai cam spart de ras degeaba
ete ca nu sunt mincinoasa!Am pus poze pt tine special pt ca restul fetelor vad ca m-au crezut.
M-am bagat in seama pt ca este un forum public!
LE: sa nu zici ca nu ma recunosti din cauza de basca si par lung,da la Paris ploua mult si era si frig,se cerea ceva pe cap
Si cu asta am incheiat discutia pe acest subiect.

de
Luca
babytza spune:
Hmmmm Irina nu stiu ce sa zic....e cam mica poza, nu se vede asa bine fata ta.....esti sigura ca nu e fake ???? 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya