Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Mai fetelor da' mult ati mai scris.....

LUCIANDREA f frumoasa rugaciunea ta...am trimis-o si eu mai departe...

CAMI...intr-adevar cred ca iti este greu...nu e usor prin ce treci tu...dar daca Dzeu a hotarat sa iti trimita o alta viata in burtica El nu a facut-o degeaba...Iti doresc din suflet sa nu mai treci prin ce ai trecut si sa ai un bebe sanatos si tu sa fii sanatoasa. Cred ca te consuma mult amintirea lui Darius si teama de a nu se mai repeta experienta. Referitor la nasterea la o clinica privata, ai dreptate. Din pacate ei nu pot interveni daca problemele bebeului sunt mai complexe si te trimit la stat...Eu, daca as fi sa nasc acum as alege statul. Oricum, surprize pot aparea oriunde si ce e scris sa se intample se intampla oricat de bun ar fi medicul; se creaza niste conjuncturi pe care pur si simplu nu le poti controla oricat ai vrea.Eu am vazut pe pielea mea. Dar fiecare e liber sa aleaga...Si intr-adevar cum a spus Alex2009 DUMNEZEU NE DA, DUMNEZEU NE IA...
CAMI eu cand simt ca intru iar in depresie iau bio-magneziu si ma ajuta tare mult. Stiu ca magneziul nu face rau in sarcina. Daca vrei, incearca. Si inca ceva Cami: dupa atata suferinta trebuie sa existe si o rasplata.

SIMONA9999 bine ai venit.

Mergi la inceput

Fetelor, stie vreuna dintre voi ce face SIMINA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alex 2009 - nu stiu sa iti zic sigur la ce varsta se face morfofetala de trim II ,parca stiu ca intre 18 si 22 de saptamani
dar mai bine poate raspund fetele.Multumesc frumos pt raspuns. Trebuie sa te relaxezi ca totul e bine si sa stai linistita in patut ca nu se
va intampla nimic

--------------------------------------------------------------------
Lttd3vil
Dragi -ute la cate saptamani vi s-a spus sexul bebelusului? La ce ecografie?
Este primul copil si sunt tare curioasa.
Multumesc mult,
Oana
-------------------------------------------------------------------
Lttd3vil -bine ai venit, sarcina usoara! Am observat ca dupa 12 saptamani unii medici spun sexul.

Gugustiuc - ce mai faci? nu ai mai intrat de f multa vreme.

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu va multumesc mult pt cuvinte
merg sa cumpar o painica...ca la barbatul asta al meu nu i-am mai facut nimic de mancare..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Katyuscha21 a mai crescut de atunci, ar cam fi cazul sa mai fac altele noi.

Andrecluj, Miramar, b_carmen, dymomo77, dana n, felicitari ptr. schimbarea semnaturii.

Miramar daca ti-am spus asta e pentru ca am citit pe forum de un caz care avand probleme au trebuit sa-i trimita la Giulesti. Nu-mi aduc aminte exact unde am citit dar daca nu ma insel la gravi prin FIV. Am sa ma apuc sa caut, si daca gasesc iti pun articolul. Cu toate astea, fiecare e liber sa decida si sa faca ceea ce crede mai bine. Eu imi aduc aminte ca ma cam speriat articolul si de aia ti-am zis. Nu as vrea sa supar sau sa deranjez pe careva cu asta.

Alinus25 multa fericire si distractie placuta diseara.

Simona9999 bine ai venit printe noi.

Camy de data asta o sa fie bine, TREBUIE sa fie bine, ai incredere in Dumnezeu.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simonette - te conjur sa dai un semn de viata!
Nu ma fa sa ma reped de la Amsterdam pana la tine sa te iscodesc, sa vad ce faci de nu ne mai scrii nimic...

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Doris - in nici un caz nu m-a deranjat postarea ta, dimpotriva
Eu doar mi-am expus parerea mea. Intre timp a expus Camy cazul despre care vorbesti. Oricum cea mai dotata maternitate din tara este Giulestiul - cate dintre noi nasc acolo? Pe principiul asta ar trebui cu toatele sa mergem numai la Giuli.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Fetelor, stie vreuna dintre voi ce face SIMINA?

Lidia

.....aici sunt...vin de la ...Ieri am umblat toata ziua si cand am ajuns acasa doar am citit ce ati scris, nu mai aveam chef si puterea sa scriu

18+ cu

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a fost soacra-mea pe aici..cu nenea zugrav...
cred ca anul asta ne scoatem....ca avem de zugravit apartamentul... si soacra-mea a zis ca plateste mana de lucru si ai mei materialele..

nu-mi vine sa cred....pe cuvant ca nu-mi vine sa cred...Doamne Ajuta sa se intample minunea...cred ca saptamana viitoare o sa fiu in focuri..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

SIMINA ma bucur ca sunteti bine.

CAMI sa-ti traiasca soacra si parintii.

Mergi la inceput