Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Multumesc Pirelia, Monis.

M-am lamurit cu Monis pe telefon, careia ii multumesc mult si pe calea asta ca si-a facut timp cand ea e cu un picior in concediu. Zbor si distractie placuta!

Cred ca n-am explicat foarte clar ideea era sa incerce sa ii convinga sa-l pastreze angajat pe cartea de munca (chiar daca eventual cu un salariu micsorat - el avea salariul maricel) pana la sf. anului, fara sa-i dea lui banii, doar sa plateasca la stat contributiile obligatorii. In acest fel sa poata dupa nastere sa intre el in CIC (dat fiind ca eu dupa cum v-am explicat am un alt aranjament direct cu firma pentru 6 luni, deci nu vreau si nu voi lua nimic de la stat) si sa ia 85% din salariul din ultimele 12 luni pentru 2 ani. In timpul asta cu toata criza, Doamne Ajuta sa-si gaseasca altceva. Macar asa am rezolvat-o cu bona, dupa cele 6 luni cand eu trebuie (acum mai abitir ca inainte) sa ma intorc la servici.

Poate intra in CIC dupa 42 zile de la nastere - in perioada asta sunt eu in concediu minim maternal. Deci cumva trebuie sa facem in asa fel incat sa ne lungim pana la sfarsitul anului.

Doamne Ajuta! Azi negociaza.

18+

Mira, cu placere, pentru f putin. Mai ai un PM

monis 19+

Mergi la inceput

aaaa, am uitat, azi intru si eu in 20 saptamani.
jumate de drum...

monis 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari si tie atunci si concediu relaxant, cu grija mare mare.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
aaaa, am uitat, azi intru si eu in 20 saptamanijumate... monis 20
16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

aaaa, am uitat, azi intru si eu in 20 saptamani.
jumate de drum...

monis 20

Felicitari si tie!! Vacanta placuta !

miany
19+

Mergi la inceput

Merci dragutelor

monis 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

pai la mine nu a aparut nimic da-mi9 si tu adresa pe PM si te adaug si eu...

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Ramonika am trimis pe PM adresa de mess a mea... dar n-ai mai dat niciun semn... ai gasit-o?

te-am si adaugat pe lista mea, insa nu stiu daca tu m-ai adaugat ca n-am primit nici un mesaj de la tine si nici online nu te-am vazut.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor ,va doresc o dupa-amiaza placuta in continuare..ma duc la ..

miany
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Felictari celor care schimba vinerea semnatura... suntem cateva.... sa dea domnul sa ajungem toate la 40 sanatoase si mai ales cu bebei sanatosi...

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CAMY ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Si eu dau de baut ca schimbam si noi semnatura.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput