Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(12)
Raspunsuri - Pagina 15

lyly_mar spune:
Buna dragutele mele,
Recunosc ,am tras chiulul la scris,dar v-am citit ca sa nu raman in urma cu serialul
Am fost cam ocupata, ca vine prietena mea din olanda cu sotu si copilul si a trebuit sa mai frec prin casa , ca de, vin musafiri straini.....si sta cam 1 luna si jumatatate la romanica, mai pleaca pe la munte si mare cam 2 saptamani cat este sotu cu ea,dar in rest sta la mine.In week-end mai pleaca pe la pitesti la parinti.
Noutati nu am,incerc cu naturelu........ Sa vad cat mai scade fibromu si din toamana vad pe ce drum o mai apuc...
Floricica albastra, intreba-i de israel!? eu am fost in 2007 in martie,a fost super! Am stat 8 zile. M-as mai duce si chiar incerc sa ma mai duc ,cat de curand....
Am fost 4 nopti cazati in Ierusalim,la jerusalim hotel,cazarea si mancarea buna si multa, nu s-a pus problema niciodata ca nu am fi in siguranta,m-am plimbat seara prin oras,doar eu si sotu si a fost OK ,in super siguranta.Am fost noaptea la Mormantul Sfant in orasul vechi,cu taxi-ul, si a fost in regula.Am fost la Marea Moarta, chiar merita o baie........Si du-te la HAIFA ,este super! Si nu uita diamantele din Tel Aviv,macar un inel mic,mic......dar cu diamant , vazut chibutii,ultra-eligiosii(TRAS IN POZA CU UNU LA ZIDUL PLANGERII),Nazaretu,Bethleemu,Muntele Tabor,desertu....Merita sa te duci! A costat 800 de euro(cam jumate este avionu)/persoana.Evreicele nu mi s-au parut mai frumoase decat romancele.......chiar deloc.
Mona,Itazc Rabin care a fost prim-ministru, mai este la aparate?, ca asa ne-a zis ghidu(care era evreu), ca este in coma ,pus la aparate?
Libra, Bafta multa! sa nu ridici nimica,nu fa efort si stai cat mai mult lungita la pat...Daca te doare burta in perioada asta,inseamna ca organismul incerca sa pastreze sarcina...
Galli,sper ca esti bine,ca tata este bine si nepotica sa-ti traiasca!
Guze, vazut si Instabulu,dar doar 1 zi,cam pe fuga.......dar promit sa vin mai multe zile
Pupici mici si mari! la toare fetele

Libra spune:
Sarut manusita, Lyly-cea-scumpa-la-vedere! Chiar voiam sa intreb daca stie civena ce inseamna durerile de burta/ovare dupa inseminare. Sa ai gurita aurita si sa se prinda, as suporta bucuroasa orice durere.
_

ancamac spune:
Guzelnico - sanii ma dor de mor, dar in rest nimic deosebit. Cred ca e cam devreme ca sa simt mai mult.
Mona - din pacate nu reusesc sa intru de la serviciu, asa sunt obligata sa fiu pasare de noapte! Iti urez ca noile jocuri iti vor poarte noroc!
Pupici tuturor!

Lumy_Clt spune:
buna dragutzelor,
dupa o mica absebta de scris, dar nu si de citit,raportez:
ziua 4 a cm, luna asta las totul naturel(cu ocazia asta imi mai revin si eu, sa nu credeti ca nu eram pregatia, mi-am cumparat si tratam de ceva timp ), ca suntem cam stresati, iar soata o sa plece si in deplasare, cununam si tot asa.... iulie cred ca o sa fie cea mai obositoare luna din viata mea...atat de multe de facut...
azi fac prezenta la schimbul 3 sunt home alone , soata e la Drobeta Turnu Severin si vine abia maine ... party

sorinake spune:
bune seara si de la mine fetelor!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Lumy_Clt spune:
pentru cine vrea un pic de ploaia si racoare........trimit cu drag din Bucuresti, tocmai ce s-a pus pe furtuna.hm.si ironia ar fi sa imi cada netul, ca de asa patim noi