Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(12)
Raspunsuri - Pagina 13
Libra spune:
Buna dimineata si pupici, mai intai pt. harnicutele Amy, Guze si Menics.
Azi ma simt mai bine, mai ales ca sunt in concediu medical. Ciudat mi se pare ca in ultima vreme tot intru din greseala la Odisee... ce-o fi insemnand asta.
Nico, n-am alta treaba decat sa merg la proba la croitoreasa, mai ales ca luni am fost in Bucuresti la o firma care face pantofi de comanda si am dus material ca sa-mi faca si pantofi tot din tafta verde. ;) Mi-am mai propus azi sa merg pana la Neamt la o manastire care imi place f. mult si unde am un duhovnic (stati asa, nu conduc eu) sau poate doar pana la Voronet sa ducem o cumatra care a nascut pe 21.
Manu, nu te grabi, poate se trezeste D. si o luati de la capat? Si chiar daca nu, trebuie o perioada de cateva luni sa te "vindeci", sa uiti...
Mona,nu cumva era momentul pt. un test? Daca ai emotii te tinem noi de manuta!
O zi minunata Galli, Lumy, Ancuta, Ada, Sorinake etc.
_
blue_flower spune:
Neata la toate fetele,
Eu am venit la munca. Mi-am facut o cafea mica-mica, sunt moarta de somn. Iar m-am trezit la 6 dim si nu am mai adormit. Of....
o zi usoara la toate, indiferent ce faceti.
Libra spune:
Blue , ce bine ca mai treci pe la noi sa ne amintesti ca SE POATE! O zi frumoasa si plina de bucurii!
_
guzelnico spune:
Floricica albastra, de ce nu dormi? Iti este cald? Seara la ce ora te bagi in patut?
guzelnico spune:
Galli, help me! Am deschis capitol nou la jocul TOMANAP dar nu reusesc sa dau link catre capitolul nou. Am citit in pagina ta de deschidere cum se procedeaza dar nu am reusit.
Mona40 spune:
Neata fete cucuiete...
Sunt si eu pe aici...
Eu caut de zor pe net sa inchiriem o masinutza pe cand vine soata
am gasit ceva la firma Auto Management Rent a car toyota RAV 4X4 ( ca vrem sa intram putin pe coclauri ) este 40 euro pe zi pt 17 zile...e cam scump...dar obrazul fin costa... sper sa-l conving pe al meu...ca stiti voi cum sunt evreii ...ei se tocmesc la orice...
Oricum sper sa fie serioasa firma...
In alta ordine de idei...Libra scumpo iti tin pumnii...
La mine astept uratii si chiar azi am rand la doc fiindca sapt viit el e in liber deci tre sa anticipam..
Eu am hotarat ca fac o pauza pana in septembrie dat fiind ca CM urmator s-ar putea ca , char la OV eu sa fiu in romania iar sotul nu...
deci pauza naturala...iuhuuu...am sa incerc accesoriile luna asta
Menics dragutza, eu ti-am spus ce am crezut si atunci si am sa-ti spun si acum...
Ma rog pentru tine sa NU fii insarcinata cu un tip care ti-a spus deja ca nu vrea copii si ca este dispus sa rupa relatia cu tine,...dar vrea sa va ma tavaliti din cand in cand...
Sfatul meu prietenesc este sa-l bagi undeva si sa-ti vezi de vata ta...
Daca ai sa te mai vezi cu el, si sunt sigura ca tu il mai iubesti inca....desi te-a ranit fff rau... nu ai sa poti construi o reklatie sincera si solida cu nimeni altcineva...tot la el te vei gandi si vei compara...
Inteleg ca arata bine si are situatie fff buna...dar draguta noasta...s-a terminat...el are nevoie de o femeie care si-a facut deja norma in ce priveste copiii.
Sorry dar char daca el zice una alta...asta e realitatea, pe care intr-un moment de ratacire si luciditate a avut puterea sa o recunoasca....
Nu fa prostioare....
Pentru binele tau...sa nu fii insarcinata cu el...si sa-ti cauti un barbat care sa te merite...
Stiu eu ca senioarele mele vor fi de acord cu mine...
Fete hai sa o ajutam pe menics sa scape de cosmarul ei...
Te pup din inima si-ti doresc o vara ca la 18 ani...
fa tot ce-ti trece prin......chiloti.....
Blue flower....cand mi-e somn tot timpul ma gandesc la tine ....ca asta e singurul tau simptom.....Norocoaso.
Ancamar, pasare de noapte
Guze, Galy , Mayan
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon
Mona40 spune:
Fete ce cautati pe pagina 2?
Sa inteleg ca lucram in schimburi?
Va scot eu fata pana pe la 16: 00.
Dupa aceea plec la nenea doc si apoi mergem la Jerusalem...la mama soacra...
papitza buna...si aer curat...
Fete e asa de cald astazi aici...
Daca nu am avea Aer conditionat nu stiu ce am face...uff.
Pupici
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon
MayanMistica spune:
fete va pup cu drag pe toate si va spun ca prajiturile au iesit super!am gasit o reteta marfa rau de prajitura cu cocos si nici nu mi-am imaginat ca poate iesi asa de gustoasa.
luni cand voi fi putin mai libera am sa o postez si chiar va sugerez sa o incercati..nu o sa va para rau deloc.
acum fug sa pun posta , ca am numa o zi ...maine dimineata dupa ora de sex plecam in Germania pt 3 zile sa dansam.
va pupez si sper sa mai intru deseara.
guzelnico spune:
Mona, iar vorbesti cifrat si nu-nteleg. Ce-i pagina 2?
Sa te intorci cu vesti bune de la dr.
Si aici e f cald dar de aseara mai adie putin vantul.
Mayan, azi am facut negrese. Maine incerc biscuiti. O reteta pe zi, sa nu dam naibii in diabet.
Distractie placuta la dantuiala!