Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Am terminat de facut biscuiteii , prajitura cu nuca de cocos , am niste muffins-uri la cuptor dupa care fac negresa.
Si gata , ca le ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

blue, si mie mi sa prescris stimulare cu menopur si diphereline, dar nu l-am facut. poti sa-mi trimiti detalii pm? acum eu ma lupt cu 2 chisturi de 4,5cm. aparute dupa l'arginina si royal jelly luate pana in z.12. la eco in z. 13. aveam foliculi imaturi pe ov. drept si peste 10 zile pe ov. stang aveam 2 chisturi/foliculi de 45mm .
nu este ciudat?
libra, stiam ca endometrul trebuie sa fie de 8mm in z. ovulatiei, dar spunea o fata ca se poate si cu mai putin. poate ai noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna seara fetelor! Sa vedem cine apare la schimbul 3!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Anca,sa dea Domnul sa sarbatorim in august,ai grija de tine viitoare mamica,iei ceva de sustinere?

Ada

Buna Ada,
Sarbatorim, sarbatorim! Doctorul mi-a prescris un gel vaginal (Crinone se numeste) pe baza de progesteron.
Stiu ce inseamna sa-ti vina ciclul cand nu vrei, dar vor veni si mult doritele 9 luni fara ciclu.

Mergi la inceput

Guzelnico - lasa calcatul si vino in sezatoare!
Menics - vei vedea ca va veni Fat-Frumos si destept cat de repede!
Mayan - harnicuta ca o albinuta! Sa nu cumva sa o intepi pe ex
Libra - iti tinem pumnii!
Galliciana - pupici pt nepotica si sora ta. Ai grija de tine, esti tot pe fuga.
Sorinake - cum te simti? Ai facut testul?
Mona - pe unde umbli? Te dam disparuta!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Iar m-ati lasat singura!

Mergi la inceput

Noapte buna si o zi buna pt maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, mandrulitelor ! Sa aveti o zi insorita. La noi a plouat azi-noapte si acum e putintel racoare. dar e mai bine asa decat caldura aia sufocanta.
la toate.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata! eu am facut-o e fierbinte, nu va tenteaza?
haideti, mayan cum au iesit prajiturelele? le-ati mancat pe toate? daca au mai ramas ceva firmituri vin si eu
Nico, sper ca ai terminat ieri cu calcatul si azi stai pe aici...
eu am o zi buna, o stare de balonare (si cam consti) Dl D ma intreaba (printr-un mes) cum ma simt, i-a intrat morcovul cu frunze cu tot la gandul ca s-ar putea sa-i stric apele cu o eventuala sarcina... hehe... ar fi prea frumos pt mine, ca pt el...

ieri am facut o plimbarica pe malul marii, am stat si m-am holbat la mare vre-o doua ore... faptul ca nu m-am plictisit cu tipul respectiv, e un semn bun... a fost cea mai reusita incercare de pana acum.

in alta ordine de idei, azi voi spala cand ajung acasa, ca ieri am tras chiulul

voi dragutelor?

galli matusica, ce mai zici?

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Menics, dupa mirosul cafelei am venit! Multumim, fffff buna.
Ce zici tu de calcat, nici nu m-am atins de rufisoare. Asa m-a apucat o leneeeee ieri ... Am pus niste flori in ghivece, am fost sa mai cumpar cate ceva si am spalat pe jos. Atat. Azi insa avem musafiri, deci macar un joc usor de glezne (a se citi, pregatit ceva feluri de mancare) trebuie sa prestez. Ai vazut ca se poate sa te simti bine si in preajma altcuiva? Este adevarat ca nu trebuie sa te arunci in bratele primului-venit, ci sa treci totul prin filtrul ratiunii. Uneori este mai bine sa judeci cu mintea, nu cu inima.

Ancutica, cum te simti, vreun simptom, ceva? Insomnii am vazut ca ai!

Amy, trimite-mi si mie o ploicica de racorire!

Mayan, azi am in plan negrese. Prajituri, bineinteles, nu te gandi la altceva, nebunatico!

Mona, Galli, Lyly, aveti absente! Le puteti motiva, povestindu-ne pe unde va ascundeti si ce faceti.

Lumy, tot cu "rusii"?

Sorinake, hai cu vestea buna!

Libra, sper din toata inima sa fi avut loc MAREA INTALNIRE!

Micomic, ti-ai facut bagajul si ai plecat pe ascuns in vacanta?

Mergi la inceput