Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 7
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Monikus, ne puteam lua de manuta atunci cu sotiorii nostrisi eu ma enervez pe el cand vad cum face...si mai si zice ca eu nu stiu altfel. Danuta, Ioana, felicitari pt sotiorii din dotare ca se pricep asa la curatenie.... KIKI 25+ si |
Sa stii ca da. Mie imi e mila de el cateodata dar.... mai mila mi-e de mine si de nervii mei. Si el se enerveaza la randul lui cand vede ca eu ma apuc sa fac curat dupa el... si tot asa. Ca in bancurile cu prosti. Acum nu fac altceva decat sa ma gandesc ca nu mai am decat o luna jumate si intru in concediu si atunci o sa pot face eu cumva curat chiar daca mai incet si mai cu grija sa nu obosesc burtica.
Monica 21+ cu
selen80 spune:
Danutza, si tie idem ca si Ioannei
Al meu e harnic, dar doar daca are treaba de "barbat" de facut adik la el in cap sunt foarte bine delimitate treburile de barbat si cele de femeie....probabil daca am sta la apartament, nu m-ar putea pacali, dar asa, la casa, chiar are si el multa treaba, si nu-l pot pune si la treaba mea.....l-am prins de cateva ori sa aspire, dar a trebuit sa-i explic: vezi, si dupa pat, dupa dulap, da si noptierele la o parte, uita-te si pe sus sa vezi daca nu sunt panze de paianjen (nu va ganditi ca am casa atat de jegoasa, dar la casa vad ca apar tare repede paianjenii, de la o sapt la alta apar altii ), si tot asa....ma mir ca nu s-a enervat prea tare....
asta cu aspiratul o mai accepta, ca e munca mai "fizica", dar sa nu-l pun sa faca mancare, sa spele in baie sau altele de genul...imi zice: lasa ca o aduc pe mama sa te ajute
28+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Vaiiiii....Danuta1979 mergi mai mami si ia-te de manute cu Manga si cu Dana15 si treceti toate 3 prin inelul de la cravata de pionier .......pai asta e silueta ??????
De ce e viata asa nedreapta ?
GLUMESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arati minunat si sunt sigura ca bebelusii nostri sunt sanatosi chiar daca avem 55 kg ca tine, 72 kg (nu dam nume ) sau mai mult....
Doamne ajuta la toata lumea.
M-am uitat si eu pe prima pagina si am vazut ca Iulika si Adela au acelasi DPN.....si sunt printre primele, facand exceptie fetele cucuietele care se pare ca vor da starul in august
Sa va mai zic una tare: Adi, sotul meu stie parola si cum sa intre AICI ca sa va poata anunta, cand va sosi vremea ....ce splendoare avem. S-a intamplat asta ca dupa ce exagereaza el si sta cate 3 ore fara pauza la calculator iar eu intinsa in pat, il rog sa-mi citeasca si mie de la fete, sa nu fie egoist. E super amuzant fetelor......eu zic sa zica repede ca stiu despre ce e vorba si el imi citeste si semnaturile: mama de Busici, sunt in al noualea cer, blogspot.....etc
Dar e ca la teatru radiofonic: "Monica o citeaza pe Roxxy si ii spune asa...."
Dupa 2 pagini este complet epuizat si zice: "lasa ca mai citesti tu maine"
Cea mai fericita 27 + cu
alex25 spune:
Vad ca subiectul pe ordinea de zi este curatenie: la noi, pana acum faceam impreuna, fiecare cu sarcinile lui, chiar daca si pe mine ma nemultumea modul putin superficial in care facea el....din pacate eu am si caini si nu mai pot de la o vreme sa fac saptamanal curatenie temeinica si cum in el nu am mare baza, am chemat pe cineva sa imi faca. Rusinica sa imi fie, dau un ban dar merita.
----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
Fetelor, cele cu sotiorii buni la facut curatenie, Ioana si Danuta, eu propun sa ii scoleasca sotii vostri cei priceputi si pe ai nostri.
Monica 21+ cu
anadomnica spune:
Fetele, nu v-am mai scris de mult si-mi cer iertare. Am fost si racita o vreme - am avut amigdalita pultacee cu puroi de toata frumusetea in gat. Din fericire organismul meu de gravida a luptat spectaculos si nu a trebuit chiar sa stau toata perioada la pat - febra maxima am facut 37 cu 7 si de obicei mi-a zis dr. ca la astfel de situatii se ajunge lejer la 39. Acum sunt bine, mi-am revenit, insa timpul e tot limitat si nu mai apuc decat cel mult sa va citesc. Totusi am primit zilele astea niste chestii haioase despre nasterile de bebelusi in germania si respectiv japonia: sunt niste filmulete pe care le-am trimis si pe contul comun de yahoo. Sper sa va placa si sa va destinda ziua.
Puuuuuuuuupici
Doamne ajuta!
20+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
monica_dicut spune:
DEci, injineru' meu de cand suntem impreuna are partea lui de treaba, adicatelea de da cu aspiratoru, spalat pe jos, ridicat "mase si mobile" si pe asta o face tare bine, n-am ce-i reprosa. Cand vine insa vorba de spalat vase (treaba pe care o indeplinim fifty fifty) ma apuca nervii ai mai mari. Umple casa de axioane si toate cele, nu le clateste bine... etc... el e la polu opus ca nu doar clateste paharele, le freaca de zici ca nu stiu ce au pe ele...
Asa, am pus supa la fiert ca aia se face singura si am spalat visinele. Saramura mai tarziu ca iar l-am suparat pe bebe.
Bag si o masina ca si aia face singura treaba...
Am mai vrut sa zic ceva... imi aduc eu aminte.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
selen80 spune:
Lutoniana, am murit de ras, cum citeste el si semnaturile
eu o sa vreau un nr de tel, si o sa va trimit un sms din spital, m-am gandit deja cum sa va anunt
28+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Fetelor, cele cu sotiorii buni la facut curatenie, Ioana si Danuta, eu propun sa ii scoleasca sotii vostri cei priceputi si pe ai nostri. Monica 21+ cu |
nu, nu... pai ce? crezi ca ar recunoaste ca mai baga si la masina de spalat, mai calca si rufe, spala vasele etc etc.!
la mancare complexa nu se baga DAR isi pregateste singurel micul dejun ca sa ma lase pe mine sa mai dorm! e un dulce si il iubesc asa de mult
Ioana 26+ cu
bebe Carol Ioan