Fulguleti de nov-dec 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ramsan

Paul, Petru

Danita, sa-ti traiasca baiatul! Venim :)

Dans si munte

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Danita, si la noi o felie de tort!

Acs ... frumos ... unde ati fost de data asta? Vad ca ati gasit si cai...

Noi purtam ochelari de vineri, pentru un strabism usor care sper ca se va corecta... deja nu mai este atat de evident ca in octombrie... Spre surprinderea mea, vad ca deocamdata ii poarta... ii place... cica seamana cu Harry Potter... sper sa nu fie doar entuziasmul de inceput si sa ii poarte in continuare.

In schimb cu kk nu reusim deloc sa progresam, doar in chiloti face :(, este evident ca simte cand vine momentul, dar refuza sa se aseze undeva/pe ceva... mi-e teama sa nu ajunga ca Dani al Laurei sa se abtina, dar la cate fructe mananca nu e capabil sa se tina si daca ar vrea...

Cam atat de la noi, va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

tre sa va multumesc pentru urarile voastre si va doresc muuult bine !!

va las in grija pe cei, 3 pui pentru ca noi plecam la mareeeeeeee !!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, celor ce sarbatoresc Sf.Petru si Pavel !
La multi ani,Ramsan! multa sanatate, fericire si nastere usoara!

Si eu la ceas de seara... ca ne-a fugarit furtuna in casa... Sunt cam zapacita... Nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa mai cred... Am un mare pitic... urias as zice... Cu disparutul copiilor. Mai acum vreo luna-doua povestea o prietena cum unei cunostinte de-a ei i-a disparut copilul... la vreo doua saptamani dupa ce l-au fotografiat unii in parc... Mai apoi a mai fost un caz...
Acum o luna un mosneag amarat a fotografiat-o pe Stefy cu telefonul? De unde asa telefon performant la asa un amarat? Nu stiu. Duminica trecuta, dupa ce a plecat sotul... acelasi mosneag, de data asta cu un aparat foto... destul de performant... iar in calea mea... Stefy pe trici... deci in fata mea, numai bine expusa la poza... Cand am ajuns langa el... se prefacea ca fotografiaza scoala...
Cred ca va dati seama ca-s turbata... a dat paranoia in mine... Si sunt si singura... Stau cu ochii pe ea...
Ieri am fost in Copou la targul de oale... Vine o tipa "bine" si imi cere voie sa ii faca poza Stefaniei... Si i-am zis ca nu-s de acord... Mi-a zis ca-s salbatica... Ca e un loc public si ca e dreptul ei... Iar eu i-am zis ca e copilul meu si ca nu e ceva public si am plecat... A incercat sa-i faca totusi poza cand nu eram pe faza... si cand a vazut ca am observat a inceput sa rada la mine...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Paul!
danita sa-ti traiasca cavalerul. Concediu placut

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI celor care sarbatoresc azi Sf Petru si Pavel!!
Noi suntem..bine..doar eu sunt cam obosita,am avut o luna grea,cu serviciul ,am av. si 7 examene intr-o luna(dar le-am luat pe toate),in rest Dav a inceput sa faca f. usor la olita si sa-mi spuna de fiecare data cand face,fara sa ma stresez deloc,noaptea suntem tot cu "pampes(asa ii zice)dar dimi dc ii vine sa faca zice"mami,pipi,nu in pampes,a oita"
tuturor,revin dupa ce admiri niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

dandusa ultimele analize la kk i le-am facut in martie sau aprilie ... cand a fost el cu febra mare. de atunci n-am mai facut nici o analiza. ce analize sa ii fac?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

de coproparazitologic intrebam.acolo ies viermisori,daca sant.(3 probe in 10 zile)

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am vorbit azi cu Ramsan si a zis sa va transmit multumiri, multi pupici si sanatate.
Danita - La multi ani cavalerului!
Lacramioara - mai pus si pe mine pe ganduri ... si ale mele mai ies toate 3 afara singure.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Si eu la ceas de seara... ca ne-a fugarit furtuna in casa... Sunt cam zapacita... Nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa mai cred... Am un mare pitic... urias as zice... Cu disparutul copiilor. Mai acum vreo luna-doua povestea o prietena cum unei cunostinte de-a ei i-a disparut copilul... la vreo doua saptamani dupa ce l-au fotografiat unii in parc... Mai apoi a mai fost un caz...
Acum o luna un mosneag amarat a fotografiat-o pe Stefy cu telefonul? De unde asa telefon performant la asa un amarat? Nu stiu. Duminica trecuta, dupa ce a plecat sotul... acelasi mosneag, de data asta cu un aparat foto... destul de performant... iar in calea mea... Stefy pe trici... deci in fata mea, numai bine expusa la poza... Cand am ajuns langa el... se prefacea ca fotografiaza scoala...
Cred ca va dati seama ca-s turbata... a dat paranoia in mine... Si sunt si singura... Stau cu ochii pe ea...
Ieri am fost in Copou la targul de oale... Vine o tipa "bine" si imi cere voie sa ii faca poza Stefaniei... Si i-am zis ca nu-s de acord... Mi-a zis ca-s salbatica... Ca e un loc public si ca e dreptul ei... Iar eu i-am zis ca e copilul meu si ca nu e ceva public si am plecat... A incercat sa-i faca totusi poza cand nu eram pe faza... si cand a vazut ca am observat a inceput sa rada la mine...

cumplitttt.ai tot dreptul sa fii paranoia.ce oameni...
zilele trecute povestea o prietena virtuala despre o cunostinta care era terifiata din acelasi motiv.din nefericire ele chiar au fost la un mic pas sa le fure fetita de 3 ani,parca.bunica era in parc cu ambii nepotei,3 ani si 5 ani.pt cateva secunde si-a luat privirea de cea mica...,cand se intoarce o vede plecand de mana cu un nene.bunica fuge dupa el,se straduie din rasputeri sa-si recupereze nepoata...,nenea o face ca-i senila...,ca fata este a lui.slava domnului ca a sarit un baiat in ajutor,dar bunica s-a ales cu piciorul rupt din incaierare.au recuperat fetita si sant bine.dar iti dai seama ce spaimaaaaa,dumnezeuleeeeee mareeee...
am asa un gol in stomac,cand citesc despre cazuri de genul asta

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Danita,
sa-ti traiasca baiatul
La multi ani,Ramsan.sarcina usoara in constinuare.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput