Fulguleti de nov-dec 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Astept sa o iau de la cresa sa vedem pe unde mai mergem astazi... Sa vad ce planuri are dansa... astept sa-mi povesteasca Scufita rosie, ca azi iar au avut teatru de papusi la cresa...
Si sper sa nu mai fie mofturoasa....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

lizzy daca e sange culoare normala (rosu) mai degraba e fisura anala usoara, daca ar fi din intestine, ar trebuie sa fie inchis la culoare (digerat...) si aia ar fi grav

a venit sora mea la mine!!! yupiii !!!
si sa va zic ce mi-a trimis mamica mea pentru fete: doua rochite de-ale mele - le-au imbracat aseara, atat de frumoase erau
nu-mi vine sa cred ca rochitele au 40 de ani si arata bine, si mai ales ca mamica nu a uitat de ele

ruxandra

scurgeri de lapte din sani eu am avut pe baza de stress acum vreo 7 ani, au trecut cum au venit; daca scurgerea e alba ca laptele eok, daca e mai inchisa la culoare atunci nu e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o si un ceiut si ma duc... la ale mele....
Sa aveti o zi buna!

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

neata

lacramioara, ce matinala esti... mi-s carpiti ochii de somn...
in mod normal nu intru la ora asta dar... nu's ce am... stau cu gandul la... cluj...

no s-aveti o zi beton. ca-i vineri, nu de alta. cica la noi este zilele orasului. daca se opreste ploaia mergem deseara cu copiii in cetate. se aduna lume, gratare, mici, baloane, jucarii de-alea mari de exterior pt copii, etc.
respectiv incepem sa iesim si noi cu copiii in lume, dupa atata amar de vreme... dupa vreo 6 luni de izolat mamaruta de publicul larg
sanatate, ca-i mai buna decat toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici ati plecat in weekend mai devreme? unde sunteti?
pupici ca eu fug mai repede azi de la munca ... ne scriem luni.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

zi aiurea la birou...

ma duc la ... cules de mure strugurei, visine si alte... bilutze colorate avem w-end productiv in natura

serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Draga mea Ruxandra!Sunt si eu pe aici,vlaguita in fiecare seara,lucrez mereu pana tarziu si nu mai am energie pt nimic,cea care imi ramane o consum cu Ale.Noi suntem bine,cu programul nostru de zi cu zi.Cand imi mai adun puterile o sa va mai povestesc si eu despre noi mai multe,dar deocamdata nu mai pot!Poate.. niste poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara,mamici!
Mai intru si eu din cand in cand sa nu ne uitati!
lizzy tre sa recunosc ca si eu m-am perpelit putin intrebandu-ma cine este"lizzy".....ma bucur nespus pt.puiul curajos,care a trecut cu bine peste operatie...si al meu face kk cu firisoare de sange,dar nu se plange de nik,dar el face cam tare ,orice ar manca,deci o fisura la fundulet ceva e.
asiza sa auzim numai de bine de la mamica ta si de la denisucu
Cam atat pot sa scriu,mai revin,,,sper..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... azi iubita mea ieduta mijlocie a implinit 4 ani ... nici nu imi vine a crede ... sper sa fie toata viata asa cum este acum ... La multi ani!
Cateva poze de la petrecere aici.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!!!

SARA Multa sanatate si sa le aduci numai bucurii parintilor!!!

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput