Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 7

iulia-stefy spune:
Astept sa o iau de la cresa sa vedem pe unde mai mergem astazi... Sa vad ce planuri are dansa... astept sa-mi povesteasca Scufita rosie, ca azi iar au avut teatru de papusi la cresa...
Si sper sa nu mai fie mofturoasa....
Lacramioara si Stefania Iulia

mamaana spune:
lizzy daca e sange culoare normala (rosu) mai degraba e fisura anala usoara, daca ar fi din intestine, ar trebuie sa fie inchis la culoare (digerat...) si aia ar fi grav
a venit sora mea la mine!!! yupiii !!!
si sa va zic ce mi-a trimis mamica mea pentru fete: doua rochite de-ale mele - le-au imbracat aseara, atat de frumoase erau
nu-mi vine sa cred ca rochitele au 40 de ani si arata bine, si mai ales ca mamica nu a uitat de ele
ruxandra
scurgeri de lapte din sani eu am avut pe baza de stress acum vreo 7 ani, au trecut cum au venit; daca scurgerea e alba ca laptele eok, daca e mai inchisa la culoare atunci nu e ok

iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o si un ceiut si ma duc... la ale mele....
Sa aveti o zi buna!
Lacramioara si Stefania Iulia

lizzy spune:
neata
lacramioara, ce matinala esti... mi-s carpiti ochii de somn...
in mod normal nu intru la ora asta dar... nu's ce am... stau cu gandul la... cluj...
no s-aveti o zi beton. ca-i vineri, nu de alta. cica la noi este zilele
orasului. daca se opreste ploaia
mergem deseara cu copiii in cetate. se aduna lume, gratare, mici, baloane, jucarii de-alea mari de exterior pt copii, etc.
respectiv incepem sa iesim si noi cu copiii in lume, dupa atata amar de vreme... dupa vreo 6 luni de izolat mamaruta de publicul larg
sanatate, ca-i mai buna decat toate

Laura13 spune:
mamici ati plecat in weekend mai devreme? unde sunteti?
pupici ca eu fug mai repede azi de la munca ... ne scriem luni.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

lizzy spune:
zi aiurea la birou...
ma duc la ... cules de mure strugurei, visine si alte... bilutze colorate
avem w-end productiv in natura
serios...

adinazot spune:
Draga mea Ruxandra!Sunt si eu pe aici,vlaguita in fiecare seara,lucrez mereu pana tarziu si nu mai am energie pt nimic,cea care imi ramane o consum cu Ale.Noi suntem bine,cu programul nostru de zi cu zi.Cand imi mai adun puterile o sa va mai povestesc si eu despre noi mai multe,dar deocamdata nu mai pot!Poate.. niste poze !

deeaA spune:
Buna seara,mamici!
Mai intru si eu din cand in cand sa nu ne uitati!
lizzy tre sa recunosc ca si eu m-am perpelit putin intrebandu-ma cine este"lizzy".....ma bucur nespus pt.puiul curajos,care a trecut cu bine peste operatie...si al meu face kk cu firisoare de sange,dar nu se plange de nik,dar el face cam tare ,orice ar manca,deci o fisura la fundulet ceva e.
asiza sa auzim numai de bine de la mamica ta si de la denisucu
Cam atat pot sa scriu,mai revin,,,sper..

saryta spune:
Salutare ... azi iubita mea ieduta mijlocie a implinit 4 ani ... nici nu imi vine a crede ... sper sa fie toata viata asa cum este acum ... La multi ani!
Cateva poze de la petrecere aici.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

simo29 spune:
Neata!!!
SARA
Multa sanatate si sa le aduci numai bucurii parintilor!!!
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)