Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 7

iulia-stefy spune:
iulia-stefy spune:
 Astept sa o iau de la cresa sa vedem pe unde mai mergem astazi... Sa vad ce planuri are dansa... astept sa-mi povesteasca Scufita rosie, ca azi iar au avut teatru de papusi la cresa...
Si sper sa nu mai fie mofturoasa....
Lacramioara  si  Stefania Iulia
 Stefania Iulia 

mamaana spune:
mamaana spune:
 lizzy daca e sange culoare normala (rosu) mai degraba e fisura anala usoara, daca ar fi din intestine, ar trebuie sa fie inchis la culoare (digerat...) si aia ar fi grav
a venit sora mea la mine!!! yupiii !!!
si sa va zic ce mi-a trimis mamica mea pentru fete: doua rochite de-ale mele - le-au imbracat aseara, atat de frumoase erau
nu-mi vine sa cred ca rochitele au 40 de ani si arata bine, si mai ales ca mamica nu a uitat de ele
ruxandra 
scurgeri de lapte din sani eu am avut pe baza de stress acum vreo 7 ani, au trecut cum au venit; daca scurgerea e alba ca laptele eok, daca e mai inchisa la culoare atunci nu e ok

iulia-stefy spune:
iulia-stefy spune:
 Salutare!
Va ofer o  si un ceiut si ma duc... la ale mele....
 si un ceiut si ma duc... la ale mele....
Sa aveti o zi buna!
Lacramioara  si  Stefania Iulia
 Stefania Iulia 

lizzy spune:
lizzy spune:
 neata 
lacramioara, ce matinala esti... mi-s carpiti ochii de somn...
in mod normal nu intru la ora asta dar... nu's ce am... stau cu gandul la... cluj... 
no s-aveti o zi beton. ca-i vineri, nu de alta. cica la noi este zilele
 cica la noi este zilele  orasului. daca se opreste ploaia
 orasului. daca se opreste ploaia mergem deseara cu copiii in cetate. se aduna lume, gratare, mici, baloane, jucarii de-alea mari de exterior pt copii, etc.
 mergem deseara cu copiii in cetate. se aduna lume, gratare, mici, baloane, jucarii de-alea mari de exterior pt copii, etc. 
respectiv incepem sa iesim si noi cu copiii in lume, dupa atata amar de vreme... dupa vreo 6 luni de izolat mamaruta de publicul larg
sanatate, ca-i mai buna decat toate 

Laura13 spune:
Laura13 spune:
 mamici ati plecat in weekend mai devreme? unde sunteti?
pupici ca eu fug mai repede azi de la munca ... ne scriem luni.
Laura  lui
 lui  Daniel - 14.11.2006
 Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

lizzy spune:
lizzy spune:
 zi aiurea la birou...
ma duc la ... cules de mure  strugurei, visine si alte... bilutze colorate
 strugurei, visine si alte... bilutze colorate  avem w-end productiv in natura
 avem w-end productiv in natura 
serios...

adinazot spune:
adinazot spune:
 Draga mea Ruxandra!Sunt si eu pe aici,vlaguita in fiecare seara,lucrez mereu pana tarziu si nu mai am energie pt nimic,cea care imi ramane o consum cu Ale.Noi suntem bine,cu programul nostru de zi cu zi.Cand imi mai adun puterile o sa va mai povestesc si eu despre noi mai multe,dar deocamdata nu mai pot!Poate.. niste poze !

deeaA spune:
deeaA spune:
 Buna seara,mamici!
  Mai intru si eu din cand in cand sa nu ne uitati!
 lizzy tre sa recunosc ca si eu m-am perpelit putin intrebandu-ma cine este"lizzy" .....ma bucur nespus pt.puiul curajos,care a trecut cu bine peste operatie...si al meu face kk cu firisoare de sange,dar nu se plange de nik,dar el face cam tare ,orice ar manca,deci o fisura la fundulet ceva e.
.....ma bucur nespus pt.puiul curajos,care a trecut cu bine peste operatie...si al meu face kk cu firisoare de sange,dar nu se plange de nik,dar el face cam tare ,orice ar manca,deci o fisura la fundulet ceva e.
   asiza sa auzim numai de bine de la mamica ta si de la denisucu  
   Cam atat pot sa scriu,mai revin,,,sper..

saryta spune:
saryta spune:
 Salutare ... azi iubita mea ieduta mijlocie a implinit 4 ani ... nici nu imi vine a crede  ... sper sa fie toata viata asa cum este acum ... La multi ani!
... sper sa fie toata viata asa cum este acum ... La multi ani!
Cateva poze  de la petrecere aici.
Mariana - mamicuta de  3  - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
  - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

simo29 spune:
simo29 spune:

Neata!!!

SARA
  SARA  

Multa sanatate si sa le aduci numai bucurii parintilor!!!
     Multa sanatate si sa le aduci numai bucurii parintilor!!!
  Pupici,
  Simo si David(9 noiembrie 2006)