prima casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ne-am interesat. saptamana viitoare vor da drumu la program.
din ce am aflat eu pana acum:

- bcr - 0.5% comision de acordare. este singura pana acum, care are si comision de acordare.

- piraeus - cere sa constituie la banca si sa pastreze pe toata perioada de derulare a creditului un un depozit a carui valoare trebuie sa fie egala cu dobanda pentru 3 luni. la acest depozit va fi platita o dobanda.

cam atat.
astept mai multe pareri. mi-e greu sa cred ca suntem singurii care speram la o casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

mi-e greu sa cred ca suntem singurii care speram la o casa.

Nu, nu esti singura. Si noi ne chinuim sa ne luam un apartament. Anul trecut deja aveam dosarul aprobat, mai aveam de dus actele de la apartament, cand am descoperit blogul lui manole, si am inceput sa citesc ce scria lumea pe acolo...si am renuntat. Stiu ca si acum, ei zic ca nu trebuie sa se bage lumea, ca inca or sa mai fie scaderi mari, dar...noi anul asta cam trebuie sa plecam de aici de unde stam, asa ca mai mult ca sigur o sa incercam si noi acest program. Numai ca am zis sa mai asteptam macar o luna, sa se mai lamureasca normele, si apoi sa incepem sa colindam pe la banci

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

te referi cumva la "balonul imobiliar"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Stiti cumva daca programul "prima casa" este si pentru cei care lucreaza in afara tarii?

Mergi la inceput

Citat:

te referi cumva la "balonul imobiliar"?

Da

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Citat:

mi-e greu sa cred ca suntem singurii care speram la o casa.

Nu, nu esti singura. Si noi ne chinuim sa ne luam un apartament. Anul trecut deja aveam dosarul aprobat, mai aveam de dus actele de la apartament, cand am descoperit blogul lui manole, si am inceput sa citesc ce scria lumea pe acolo...si am renuntat. Stiu ca si acum, ei zic ca nu trebuie sa se bage lumea, ca inca or sa mai fie scaderi mari, dar...noi anul asta cam trebuie sa plecam de aici de unde stam, asa ca mai mult ca sigur o sa incercam si noi acest program. Numai ca am zis sa mai asteptam macar o luna, sa se mai lamureasca normele, si apoi sa incepem sa colindam pe la banci

briza_marii

ce e blogul lui manole?

Mergi la inceput

Porumbita, o sa iti raspund pe PM, ca sa nu se considere reclama

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Aveti idee cat timp va dura acest program?Oare pana la sfarsitul acestui an?( ca tot vin alegerile in toamna)Sau si anul viitor?Nu ati auzit nicaieri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

A.C programul dureaza pana se termina fondurile alocate, nu exista delimitare in timp din cate stiu eu.

14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Si eu sper la un apartament in bv avem veniturile cam micute si mai asteptam sa vanda ai mei o propietate, sper sa nu se termine fondurile pt acest program sa prindem si noi ceva

Mergi la inceput