adeverinta venit pentru inscriere la cresa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Sorei mele nu i-au cerut asa ceva: i s-a dat doar de adus analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Cred ca si formulare astea de inscriere difera de la sector la sector ( vorbresc de cazul creseloor din bucuresti...)
eu stau in sectorul 6 si pe formular nu era nicio rubrica cu salariul parintilor.
A trebuit insa sa duc adeverinta de salariata atat pentru mine cat si pentru barbata-meu. pe adeverinta nu am trecut ce salariu am.

cert este ca daca unul din parinti nu lucreaza - nu primesc copilul la cresa....
eu am mers sa o inscriu pe fii-mea la cresa impreuna cu o alta mamica ce este inca in CIC si urmeaza sa inceapa serviciul in februarie anul viitor.
mie mi-au primit dosarul. ei nu
la fel se intampla si la grdinitele de stat. daca unul din parinti nu lucreaza nu primesc copilul..
si eu am cautat sa inteleg ratiunea lor...
am cautat in legea creselor si nu am gasit nimic..
cred ca au in vedere ideea de "ingrijire si supraveghere"... ori, daca nu ai serviciu, sau esti inca in CIC... il ingrijesti si supraveghezi chiar tu....
Doamne cat chin sa prinzi un loc la cresa sau gradinita....

Va spun sincer ca in momentul in care am aflat ca sunt din nou gravida... imediat m-am gandit ca o iau de la capat cu "actiunile" prinde loc la cresa sau gradi asa de tare m-au marcat momentele astea in cazul primului copil...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput