Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
Kitty spune:
Cataaa, ma bucur pentru tine si iti doresc sa ai o sarcina usoara!
Loradin ma bucur ca-ti faci timp si pentru noi. Nu te lasa coplesita, bucura-te in continuare de poznasa ta mica si nu-i mai manca zilele!!
Ela ne vedem la mare, chiar daca numai pentru 2 zile!
Noi am fost ieri la padure, la gratar, am jucat fotbal in padure, am inaltat zmeie. Frumuuusel.
Giulia ma termina ca a capatat niste obiceiuri ciudate: se descalta tot timpul, de ex in parc, de-i gasesc incaltarile sus pe tobogan, cand stam acasa vrea tot timpul sa stea in pielea goala si seara adoarme pe jos, in cel mai bun caz pe covor, daca se poate pe parchet .
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
diana_jors spune:
Felicitari Stefimic! si sarcina usoara!
Eu ma laud cu primul semimaraton din viata mea terminat, sunt in viata, nu ma dor atat muschii cat incheieturile dar o sa mai fac unul, mai usor ce e drept (pe plat) la Sf. Gheorghe, peste o luna
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
RaisaFudulu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic salut mamici, eu sunt tare fericita, deja astazi avem 5 sapatamani, peste o saptamana vom merge si la dr sa vedem cum stam. deocamdata nu am greturi decat uneori si mai ales seara, sper sa ramana asa ca nu mai vreau sarcina toxica de la STEFAN. mai multe detalii cand venim de la dr, dat poate ne treceti si pe noi in listuta cu DPN 23 FEBRUARIE. Va pup si va urez o zi minunata. P.S. cum fac sa trec la semnatura cate saptamani am? cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
Felicitari Catalina ..sa ai o sarcina usoara si nu mai conteaza ce surioara sau fratior sa fie sanatos
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
citat din mesajul lui diana_jors Felicitari Stefimic! si sarcina usoara! Eu ma laud cu primul semimaraton din viata mea terminat, sunt in viata, nu ma dor atat muschii cat incheieturile dar o sa mai fac unul, mai usor ce e drept (pe plat) la Sf. Gheorghe, peste o luna Diana de Alex (23 aprilie 2007) |
Bravo pentru campioana stupului...si vad ca nu te lasi...bafta in continuare
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
roxanici spune:
Felicitari Cata!!!! (stefimic)
Diano, bravo, ma, da' ia zi tu drept de fapt de cine fugi tu atat?
se pare ca numarul de burtici incearca sa ramana constant.... ar tb sa mai apara o burticuta in curand ca sa fie asa...hai, cine se inscrie??!?!
rein spune:
Felicitari Stefimic!!! Eram sigura ca ne dai asa o veste! Sarcina usoara.
Diana, bravo pentru realizare! te-ai cantarit dupa? cat ai dat jos?
Ada, ne luam de mana, am avut o saptamana capietoare, Petru cu tratament de refacere, cu regim, nu mananca deloc, dorm 4 ore pe zi, nu stiu de unde mai am lapte, lui Calin am inceput sa-i fac suculete, noroc ca accepta usor tot ce-i nou. Doamne ce-mi doresc 2 ore pentru mine!
diana_jors spune:
citat din mesajul lui rein Diana, bravo pentru realizare! te-ai cantarit dupa? cat ai dat jos? |
Nu m-am cantarit, oricum era irelevant, ca eram deshidratata complet (nu s-au organizat prea bine punctele de realimentare, si am amergat vreo 8 km in miezul zilei, in plin soare, fara un strop de apa...) dar s-a dus vizibil jumatate din celulita de pe piciore
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Felicitari, Diana !
Catalina ne bucuram pt voi, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina fara probl !
stefimic spune:
multumim frumos fetelor pentru felicitari, sunteti niste dragute, ce mult mi-ar fi placut sa mai am cu mine la odisee mamici de aici, pentru ca m-am atasat mult de voi si intotdeauna ati fost alaturi si la bine dar si la rau. sunteti niste mamici deosebite.
DIANA felicitari pentru maraton si sa ai multa bafta la urmatorul.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 5+
stefimic spune:
si apropo de mare ca tot vad ca se anunta intalniri, in perioada 6-13 iulie nu vine nimeni la mare, ca mi-ar placea sa ne vedem.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 5+