Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
ralualexandrei spune:
la tara
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
stefimic spune:
LA MULTI ANI!IUNITA
ANDRA ce pot sa spun ca nu mai am cuvinte, pai daca tu la asemenea curte si piscina si verdeata zici ca esti la tara pai eu vreau sa ma mut la tara, super frumos ati amenajat curtea, bravo voua, tu stii sa inoti sau luai lectii?
ce familie draguta sunteti si finutii ce grasani sunt, asa scumpicei si cuminti.
ce domnisoara draguta a devenit TEODORA asa tunsa frantuzeste si machiata .
ANNE tu ai un baiat de nota 10, e harnicut, ascultator, si cred ca va fi printre putinii care vor ramane blondini.
TZUNA nu cred ca are rost sa te mai enervezi, pentru ca nu cred ca este un caz izolat, eu cel putin ma mai confrunt cu astfel de situati si nu am ce face decat sa-mi iau copilul si sa plec, cred ca educatie in primul rand ar trebui sa primeasca parintii si apoi copilul respectiv.
am vazut si pozicile cu MAYA, tare draguta si ce frumos este amenajat la voi la TULCEA, zici ca este o papusica printre ciupercute.
CARMEN SI MAGDUTAH sper ca puiutii vostri sa-si revina repede si sa fie ceva trecator, multa sanatate.
despre noi nimic nou, acelasi program, aseara nu am mai ajuns la dr pentru ca era ziua sotului dansei si nu a mai venit lacabinet, a ramas pe miercuri.
va pup si sa aveti o seara placuta.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 6+
elyanne spune:
Arissa bravo... ne facem curaj reciproc?
Eu am condus ieri de la politie pana acasa... agloemratie, drum de fo ora ... apoi pana la serviciu si inapoi...
Cu soata dupa mine... a avut activitate... a calcat frana mai des ca mine
Azi stau potolita ca's singura cu trupa... si inca n-am curaj sa plec doar eu cu ei... poate urla unu si nu's atenta la drum... Mai astept o vreme...
Andra sa-ti traiasca finutii, ieri a fost si ziua lor... daca tot i-am vazut in poze... si transmite mamicii din dotare sa mai dea un semn de viata
Vreau si eu la piscina Eu m-as muta toata vara acolo...
ralualexandrei spune:
Stefimic lectii de inot lua prietena lui Radu ,Irina,eu stiu sa inot motiv pt care faceam doar poze.
Multumesc Elyanne o sa-i transmit urarile tale si dorinta, insa ii este cam greu si cu cei mici si forum mai ales acum cand este singura cu ei.
I-am serbat la tara cu gratar ,cu tort si tot tacamul si asteptam acum motzul sa ne distram iarasi
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
menuet spune:
Salutare de la mare
Am o rugaminte la voi..plecam la Olanesti..e sigura treaba.
Cine ma ajuta cu un link(ca sigur s-a mai discutat)cu medicamente. Asa cam am eu idee ce trebe dar nu strica ca vad si alte opinii ca poate mie imi scapa ceva.
Oricum am sa vizitez si medicul sa ma consult cu el si sa vad dc pot lua ceva pe reteta.
Pup!
carmenefr spune:
Ne-am intors si noi de la doctor, are gatul terminat, de-aia face febra, ne-a dat nurofen si azitromicina , asa ca a, luat-o iar de coada. A, si pauza de la cresa pana luni.
Tzuna hai ca o sa fie bine de data asta. Trebuie.
Da, eu am frezat-o pe Teodora.Cel putin atat. Ca de machiat, se machiaza singura(la sor-mea, cand ii prinde fardurile, ca eu stiu bine ce domnisoara am acasa , asa ca tin tot ce se poate la inaltime
Ma duc sa vad poze
carmenefr spune:
Andra ce pofta mi-ai facut de-o piscinaaaaaa, ce m-as aruncaaaaaaa , mai am de asteptat o luna pana plecam la mare, Teodora ne intreaba zilnic cand plecam la mareeee...
diana_jors spune:
Andra, foarte frumos.
De curiozitate: ce adancime are in partea mica si cat are in partea adanca?
Eliana si Arissa: eu am 4 luni de permis si 4000 de km parcursi la mine a fost musai, sotul nu are permis, deci... cu sau fara Alex, a trebuit sa conduc Am si 2 drumuri Bucuresti-Oradea si retur dupa 2 zile (deci seturi de 1200 km in 4 zile).
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
lauramar spune:
LA MULTI ANI IUNIA
Despre permis...unele sunt mai curajoase decat altele,si e mai usor fara un sot cicalitor langa.Eu,cand mergea sotul cu mine ma enervam f. tare si nu mai stiam incotro sa o i-au,apoi am zis gata de acum singura si a fost mult mai bine eram f atenta si fara stressssssssss(chiar daca intentia lor este de a ne ajuta)
radcarmen spune:
La multi ani Iunia!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani