Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Lumy_Clt spune:
Cioc cioc!!!
n-am spart gheata , am reinceput stimularea cu closty (azi z 6cm), si dupa ce ma duc la dr. aflu ce schemuta imi mai recomanda.
ceva noutati?
Never say never!!!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa si aici!!!
da, nu am intrat de multa vreme pe aici, asa ca:
fost de 2 ori la cluj, pt ca nu aveam monitorizare
si foliculii erau micuti. facut inseminare in 3 aug, fara noroc, se pare.
luna asta pauza,sunt deja z.12, voi incepe stimulare + injectii cm urmator. apoi, iar cluj, bineinteles!
voi ce mai faceti, ce noutati mai aveti??
va pupic, o zi buna,si spor la
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
bubulicagar spune:
nici o noutatese pare ca dupa stimularea din iunie m-am ales cu un chist ,care din fericire s-a spart la menstra de luna asta.Dr zice ca totul e in regula,dar eu nu raman.Zice ca e posibil sa am anticorpi antispermici,care dispar cam in 8 zile daca vaginul nu are contact cu sperma.Deci sa ne protejam min 8 zile pana in per. de ovulatie si atunci ''sa ne punem pe treaba,,
trutzi spune:
Ce faceti fetelor? Sunteti toate si nu mi-ati spus si mie, sunt singura care mai fac stimulate?
Eu luna asta o sa fac pauza sunt in z1 si am zis sa mai incercam si natural
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Ce faceti fetelor? Sunteti toate si nu mi-ati spus si mie, sunt singura care mai fac stimulate? Eu luna asta o sa fac pauza sunt in z1 si am zis sa mai incercam si natural |
Bau!!!
Nu esti singurica... eu tot pe stimulare...de fapt azi, ca e trecut de 12....mai ca declar Z1 .....
sapt viitoare merg din nou la dr..... cinme stie poate intru si eu intr-o pauza de-o luna....nu de alta dar intra si dr in concediu.
Never say never!!!
ANI.G spune:
fetelor, ma primiti si pe mine ?
vad ca nu a mai scris nimeni de mult pe aici
vroiam sa va intreb daca Closti se ia seara, ca mie nu mi-a spus cand sa-l iau si am vazut ca voi ati spus majoritatea seara
da ceva reactii adverse ? cum ar fi ameteala, stari de lesin ?
eu am inceput dimineata asta Z4 si parca nu ma simt prea bine...
am mai facut cu ceva ani in urma stimulare tot cu closti, fara rezultat
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G fetelor, ma primiti si pe mine ? vad ca nu a mai scris nimeni de mult pe aici vroiam sa va intreb daca Closti se ia seara, ca mie nu mi-a spus cand sa-l iau si am vazut ca voi ati spus majoritatea seara da ceva reactii adverse ? cum ar fi ameteala, stari de lesin ? eu am inceput dimineata asta Z4 si parca nu ma simt prea bine... am mai facut cu ceva ani in urma stimulare tot cu closti, fara rezultat |
ani, buna, bine ai venit!!!!!
majoritatea ne-am mai dispersat....
majoritatea pe aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143342
restul, care pe unde......
nu , nu prea am mai scris, adevarat!!
hai si tu cu noi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143342
te asteptam cu mare drag!!!!!!! o trupa de nebune!!
Ioannoula spune:
Fetelor eu de luna trecuta am inceput tratamentul cu ova-mit. Este bun? S-a ales careva cu burtica dupa el?:d sunt curioasa!!!
galliciana spune:
iannoula,bun venit!noi nu prea mai intram pe aici, te asteptam sa vii cu noi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146383