Cazare Apuseni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Buna seara,
Sunt putin trista deoarece de cateva zile vb cu cei de la pensiunea Alex si cand imi zic ca au cazare, cand ca nu mai au.
Alataieri mi-au zis sa sun duminica la 12, am sunat si mi-au zis ca au numai ca trebuie sa le trimit un avans.Aseara m-am inscris in baza lor de date ca sa primesc contul in care trebuia sa trimit banii, azi dim ineata primesc telefon de la o d-ra f draguuta care ma anunta ca a primit mail-ul si ca-mi trimite toate datele prin meail si la 15 min primesc telefon de la patron banuiesc si-mi zice ca nu mai au locuri ,bla bla, ca n-au cu balcon etc. Mentionez ca ieri am precizat exavt ce ma intereseaza, cu el am vb si azi imi spune altceva, deci ma intreb eu daca chiar e vb de ospitalitate in randul lor. Parerea mea e ca sunt neseriosi:( Sunt foarte trista pentru ca imntr-un interval de cateva zile au fost instabili si asta vine dupa ce mi-au zis cei din satul de vacanta sa nu merg in zona.
ce are zona asta de lumea nu vrea sa o vizitezi?

Mergi la inceput

Scuze de exprimare, am scris la suparare, dar merita sa stiti si voi la ce sa va asteptati. Ma asteptam la ardeleni la alt comportament, m-au lasat cu un gust amar.:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui himera

Scuze de exprimare, am scris la suparare, dar merita sa stiti si voi la ce sa va asteptati. Ma asteptam la ardeleni la alt comportament, m-au lasat cu un gust amar.:(

iris

nu este prima si nici ultima oara cand ai sa intalnesti asa ceva(: din pacate...
incerca - suna la telefon ca email-ul il verifica mai rar - la dna Anita, la pensiunea Anita anita.ro in Retezat chiar la intrare in parc! de vis! o sa uiti de toate necazurile de pana acuma:)
Eu una, maine m-as muta acolo definitiv!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Sincer, nu ma steptam la sa ceva, noi si anul trecut am vrut sa mergem , dar tot din cauza celor de la pensiuni n-am mers. Ne dorim sa facem trasee si de asat vrem in zona Pdis, ca altfel am gasi pensiuni mult mai usor la Garda, Arieseni, oricum e important ca lumea sa stie si sa nu se bazeze pe cei de acolo, te poti trezi si dat afara din camera daca le tuna lor dupa modul in care reactioneaza:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

http://www.pensiunisihoteluri.ro/ph_db/index.php?pagerun=4&title=garda_de_sus_pensiunea_agroturistica_dan&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Noi aici avem. DFin toate review-urile am vazut ca este foarte bine cotata si laudata. Stiti ceva in plus? Mersi

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Este ok Constanta mergi cu incredere.Oricum daca nu ai rezervat din timp nicio sansa sa gasesti loc liber vara asta sau poate asa cu un maare noroc. Eu am recomandat chiar azi unei cunostinte si din pacate era totul rezervat.Locatia este f. frumoasa, acces spre Pestera Scarisoara si Pestera lui Ionele, cu masina ajungi repede in Arieseni( Groapa Ruginoasa chiar sus la Vartop ), mai departe Pestera Ursilor( drumul spre Oradea), Platoul Pades eu nu l-am vizitat dar nu e timpul pierdut. Inapoi poti merge pana la baraj si de acolo faceti dreapta spre comuna Avram Iancu( Vidra)-casa memoriala Avram Iancu, Dealul cu melci, cascada Pisoaia ( Miresei).
La pensiune ai si posibilitatea sa mananci la restaurant(produse ok si la preturi rezon)au acolo si brutarie( cornuri proaspete, paine calda, cozonac etc.)Astept impresii recente! Eu am fost acolo anul trecut si m-as duce si maine!Deus -poti detalia putin despre Anita? suna tare bine. Acum ma apuc si caut!

Mergi la inceput

Mersi Danyalo. Noi deja am rezervat, de mult timp, suntem cateva familii cu copii si dupa poze mi-a placut mult. Deja simt mirosul painii calde.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Iata ca am revenit cu impresii recente de la Garda de Sus. Am fost cazati la pensiunea Danciu. Ne-am simtit extraordinar, oamenii sunt foarte primitori si amabili. Copiii au fost la mulsul vacilor, i-a lasat si pe ei sa incerce putin, au cules ouale de prin cuibare si le-a dat lor pe urma, au vazut viteii si s-au jucat cu ei. Pentru cei crescuti la oras chiar e ceva deosebit. Am facut foc de tabara intr-o seara si a fost superb intr-un cuvant. Am vizitat ceea ce putea, adica unde am putut urca, am vazut si pestea Ghetarul Scarisoara si Rosia Montana, pe langa ce ai spus tu, Danyalo, am urcat pe munte cum nu am zis ca o sa facem.
Si intr-adevar, brutaria acolo face toti banii, un miros atat de frumos de si acum mi-e pofta de paine proaspata. Un singur lucru m-a incomodat, faptul ca nu aveau rafturi in dulap si a trebuit sa stam cu hainele in valiza. si ceea ce se putea pe umerase. In rest, apa calda cand voiai, chiar primele doua seri ne-a facut si focul, ca veniti de la calduri de 30 si ceva de grade, congelam acolo . Peisajele sunt extraordinare.

Constanta si Calin

Mergi la inceput