Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

DANIELLE SI MONTANA - aveti PM.

Pupici,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata

am baut aseara un sfert de pahar de vin rosu de tara (capsunica) si am picat literalmente cu cracii in sus la somn...adancc...insa acum mi-a pierit somnul...plus ca strumful din dotare executa o ora de cazacioc

noaptea asta sunt eu in schimbul 3

Motana esti o draguta daca vorbesti cu sora ta in legatura cu cremele anti vergeturi...cu toate ca sunt convinsa ca pentru rezultate spectaculoase tre' sa fac proceduri cu laser sau interventii chirurgicale. Chiar citeam pe net..si am picat in fund...ca in Bucuresti o procedura cu laser Fraxel este 750 de euro si ai nevoie in medie de 5-6 proceduri. E o nebunie....sa zicem ca am banii astia...da' mai bine ma duc pe o croaziera. Aparitia vergeturilor am pus-o si pe seama faptului ca a crescut foarte mult strumful in ultimele saptamani... am o burta de luna a 9-a...wowww..cand am intrat pe usa la medic, m-a intrebat inocent femeia: "gata doamna, nastem??"...ce sa mai zic de cei neavizati care ma tot intreaba daca nu trebuie sa nasc

ma duc sa-mi fac un ceai cald, poate mai prind ceva ore de somn

Alinutza s33 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Clara cum a fost la echo? Ce face bebe Bryce?

Alinutza s33 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicutelor,

Alinuta 78 - multam de intrebare. Bebe Bryce face foarte bine insa nu s-a lasat cu eco de data asta, ci doar masurat burtica si suntem in grafic ( ba chiar mai mare cu o saptamina jumate) si am ascultat bataile inimii care erau super regulate. Intr-un cuvint totul e ok, iar pe bebita o sa-l vedem peste 3 saptaminii la 35. Atunci, vor putea estima si mai bine cam ce greutate o sa aiba la nastere etc.

FELCITARI PROASPETELOR MAMICI!!!!! VA DORESC MULTA, MULTA SANATATE SI SA AVETI PARTE DE MULT SOARE SI MULTE ZIMBETE!!!

Noi ne pregatim intens de Baby showerul de simbata. O sa va povestim ce si cum.

Va pupam dulce, dulce,

Clara

Mami lui Bryce Mihai 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

felicitari HERA pt minunea mica sa-ti lumineze viata

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna dimi
ALINUTZA ..imi pare rau ca ai fost schimbul 3..asta e baietilor le plac dansurile mai in forta si viata de noapte ..si eu am dormit putin sdar sunt fresh,azi vine sora mea si tot azi ne apucam si noi de zugraveala.
CLARA ..have fun la babyshower!Ce frumos trebuie sa fie!Te asteptam cu pozici!
Cred ca e cazul sa merg sa fac o cafea..Va invit!!

Ylla 35+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Wow,da ati scris nu gluma,mi-a luat o ora sa citesc.Azi ies si eu din casa ca m-am copt,si nu stiu ce naiba ,cred ca de la atata stat as manca..........
Felicitari proaspetelor mamici!Sa va traiasca micile comori!
Referitor la biberoane,eu la Teo am folosit Nuk si am cumparat si vreo doua Chicco,iar acum apa o bea din Nuby cu cioc.
M-am foit toata noaptea si m-am dat jos din pat pe la 6,macar s-o las pe fi-mea sa doarma,iar acum m-a lovit un somn,insa ea trebuie sa se trezeasca.Numai gandul ca stau 4 zile in spital fara ea si ma apuca dorul,cum sa nu fie asa uitati-va ce dulce este
http://community.webshots.com/album/573085110FBfwPV
O zi buna va doresc!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 34+ Erica Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata si de la noi....am intrat sa felicit mamicutele care au adus pe lume zmeureii!sa va traiasca,sa va recuperati rapid si sa fiti fericite alaturi de micile comori care va lumineaza zilele.oare cum o fi sa stai cu bebita in brate?cred ca e cel mai frumos sentiment din lume ...abia astept si eu...mi se face pielea gainii numai cand ma gandesc...uff...FELICITARI INCA O DATA !
dar de domnul doctor care a uitat o bucata de tifon intr`o mamica ati auzit?aseara cand a dat la stiri nu`mi venea sa cred.mai ales cu cata lejeritate spunea ca "se poate,pe fondul oboselii sa fi uitat bucata".bine macar ca nu s`a ajuns la mai rau si mamica e bine acum.
acum va pupic pentru ca avem program de vara la servici.mergem de la 9 si plecam....cand o fi...uf,au mai ramas 12 zile de munca...iupiiii....
sa aveti o zi cat mai buna!pupici

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Felicitari Bia!!
Bine ai venit pe lume Tudor Mihai!!

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Felicirai Hera!!! Esti o curajoasa si o invingatoare(40 ore in travaliu)!!!
Sanatate si bucurii micutule Roan!!

33+ Tudor

Mergi la inceput