Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
muffinuta spune:
Buna fetelor!
nu stiu cum sunteti voi dar eu am avut o noapte alba si dimineata teribila..dcar mai fi si cald asa cum e pe acolo as fi praf pur si simplu..
Mqqm merci
inregistrat citit..nu vreau sa fiu paranoica dar aici se face o reclama oribila la moartea infanila..sistemul care se vinde -ma rog la care ma gandeam nu e video,doar in cazul in care nu respira bb timp de 20secunde cica da alarma...prefer sa stiu ca arunc banii pe geam,sper ca ma intelegeti cu toatele..mai e ceva ,tb sa mai ma uit care arata asa ca o chestie mica dreptunghiulara,seataseazala scutec si in caz de ceva daalarma..mai tb sa citesc,iau unul darcredeam ca voi deja ati cumparat si sunteti mai in tema ca mine...
Micaalsa..de camera video nici vorba si asa de abia am inceput sa iau cate ceva si barbatu-meu imi reproseazaca asta micu' va avea de toate ,rasfatat din scutece..nu mai vorbesc ce conflicte am avut deja...i-a mai bagat si fiu-sau in cap ca cica astia pe la magazinele specializate iti strecoara chestii scumpe numai sa cumperi-lucru complet neadevarat ca merg singura cu listuta si nici nu ma intreba nimeni nimic,doar dc eu vreau ajutor-ma rog ei au 3copii cea mai mica are 3 ani...experienta..de abia am scapat de caruciorul lor...nu-l luam nici moarta,e un Chicco vechi de cand lumea...nu ma mai intind dar va dati seama in ce atmosfera sunt..de cumparat pt camera copilului nici vorba,cica am timp nu am nevoie decat pt spital,restul iau pe urma...noroc ca am afacerile mele ,banii mei si merg si cumpar ce vreau eu...
mica si multumesc..
Adrianafedorca...si la noi sper ca va sta in camera cu noi,spun sper ca asta a fost varianta mai convenabila ...
cealalta era sa accept sa vina nepoata,care subit iubeste bb si sa stea 6 sapt aici-cica la cezariana am nevie de ajutor constant,nu am voie s aridic copilul..barbatu-meu vroia,tine la ea,eu nu doream,are 15 ani si moda e pe primul plan...ce sa faca o adolescenta cu mine iesita din spital??si trebuia sa ii cumparam ei un pat-nu lui bb??asa ca va imaginati..la deruta am adoptat ideea ca bb NJ va sta cu noi...pt ca mai am de facut chestii pe acasa m-am gandit ca nu e rau sa am un sistem de supraveghere la bb..
Andreea 1979 merci ..iau si eu vitamine,dar nimic,cred ca si stresul e mare...ma fortez cu mancarea..
Giova..am luat si eu reteta de rosii cred ca fac zilele astea...mi-e un dor de dovlecei pane,pe aici sunt mici de numai si amari ca fierea nu gasesti asa mai decenti sa fac si eu niste pane..
Nusy,asa ma bucur cand citesc ce bine te recuperezi si fetita ta progreseazape zi ce trece..eu am tot felul de frecusuri pe acasa din cauza cezarienei..si povesti ale norei care are 2 la activ-cezariene- nu ridica un pai dela pamant in UK...cateodata imi doresc sa fi nascut in RO,acasa ..sincer va spun..tu imi dai curaj,vazand ce bine esti!!
si Cristianei..
Motana,merci de sfaturi,tu esti super informata ca intotdeauna..
fetelor v-am innebunit pe azi..
Inca un subiect mult discutat...
recoltare celule stem,am intrebat doctorul,mi-a zis ca e scump ,mai scump am inteles decat pe acolo..si nu are sens ca cica nu se foloseste iar la o adica mama poate dona ...mi-a spus ca dc insist si am bani safac ce cred de cuviinta..barbatu-meu nu a auzit ca precis se impotrivea..stiu ca voi v-ati decis unele pro..care sunteti in afara tarii ce stiti,ati luat hotararea de a recolta sau nu?
Multumesc din nou anticipat...va pup pe toate m-am lungit la vorba ![]()
Muffinuta
cu leutul meu iubit Nikolai James
Giova spune:
se pare ca toate mamele suntem paranoice
. si eu ma aplecat la Marco sa vad daca respira, aveam cosmaruri, ma trezeam noaptea sa vad daca e totul ok. si acum cand ma trezesc pt. pipi, merg sa-l invelesc si-l verific.
Muffi imi pare rau ca nu gasesti acolo decat dovlecei amari.
eu voi recolta celule, dar aici nu costa asa d emult ca in afara. cred ca de aceea la noi in tara recolteaza mai multa lume.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
alus spune:
Buna fetelor
Nu am mai tercut de mult pe la aici. Din pacate am fost in spital. Acu 3 saptamani m-am simtit cam rau mi se invartea in cap. Cand am ajuns la spital credeam ca imi vor da ceva, vor vedea daca bebe este bine si imi vor da drumul, iar ei m-au tinut 3 saptamani. Luni pe 25 mai cand credeam ca imi vor da drumul mia spus doctora ca nu deoarece a scazut pana pana la 65/min pulsul copilului doar pentru cateva secunde dar trebuie sa raman sub observatie. Am stat 4 zile non stop sub KTG (aparatul care arata pulsul copilului), in romaneste nu stiu exact daca se spune tot asa. Dupa acele 4 zile am putut in sfarsit fara sa cer voie sa merg la WC, sa fac baie. Inainte trebuie sa le sun si sa cer voie, oribil. din pacate luni dupa o saptamana iar pulsul a scazut pana la 100/min, Nu mau mai tinut sub aparat non stop dar de 6 ori pe zi cate o ora. Am reusit sa neigociez dupa 2 zile la o jumatate de ora. Credetima ca am inceput sa visez noaptea cifrele si sa aud bataile inimi. Dar acum sunt fericita ca sunt acasa. Stiti ca eu tin dieta din cauza zaharului, iar ei imi dadeu mancare normala, mama imi aducea mancarea de pranz. Am depus reclamatie dar de geaba. Julia la un moment dat deja plangea dupa mine, deci am inceput sa-i trimit scrisori. la ultima ulstrasonografie a iesit din nou ca este baiat, cantareste in jur de 1450g, si ca va fi inalt, deoarece gand ia masurat piciarele au iesit destul de lungi. Inca mai am un pic. Eu ma simt bine, baietelul nostru rar nu se misca, des il apuca sughitul. De fapt din saptamana a 17, trebuie sa stau mai tot timpul la pat. Bine ca nu a mai ramas asa de mult. Cam atat pe la noi.
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
+
30+ sap.
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
nusy spune:
Adriana: nu am folosit absolut deloc centura,dar eu am avantajul ca am fost mereu slaba,n-am avut niciodata burta si probbail de aceea se retrage atat de repede...grasime deloc...Cu alaptatul,da,si-a facut deja un program al ei,cere cam la 3-4 ore...si papa....mama-mama,cand da drumul la san e murdara toata la botic de lapte...asa ma distreaza...![]()
Danielle: mersi mult
intr-adevar,parca mi-e dor de burtica,de miscarile pe care le simteam,insa cand ma uit la Ingrid imi trece...mai ales sunt bucuroasa ca pot sta si eu acum cum vreau in pat,inclusiv cu burta in sus,caci nu mai puteam sta asa,ma apasa de n-aveam aer in ultimele doua saptamani...acum ma simt asa usoara..ca inainte de a ramane gravida.Buricutul l-am pastrat si noi,ca amintire,impreuna si cu brataricile cu numele din spital si cartonasul pe care-l avea la patutul ei(ni le-au dat la externare).Voi pastra si motul,bineinteles.
Muffi:
si eu eram tare speriata de ceea ce citisem despre operatie...ma gandeam cu groaza...la fel si cu alaptarea,cu ragadele...dar,s-a dovedit ca,cel putin in ceea ce ma priveste,n-a fost deloc asa...am trecut usor peste toate...si ma simt chiar foaaarte biiine!!!!!Hihihi,nici macar depresia post-partum n-am facut-o!
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
blanca000 spune:
Gata..e curat..am bagat si niste pulpite de pui cu legume la cuptor..sper sa iasa bune..dar se face cald in bucatarie, am dat drumul la AC deocamdata face fata.
Am pofta de pepene..sa dau telefon sa mi se cumpere 

s35
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
hera01 spune:
va multumesc ptr urari, sa va de-a Dzeu si voua la fel (dar cu o nastere mai usoara)
un link cu ceva fotografii facute astazi.
http://www.mijnalbum.nl/Foto-DX6WRHZI-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-H7YNYOE3-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-JLZSOBJH-D.jpg
Cornelia spune:
Alus, iti doresc multa santate! Imi pare rau ca ai trecut prin asta. Dar important e sa fie bb bine.
Blanca, dar rapizi ati fost cu zugraveala!
Hera, bb Roan e superb!
Cornelia
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hera01 va multumesc ptr urari, sa va de-a Dzeu si voua la fel (dar cu o nastere mai usoara) un link cu ceva fotografii facute astazi. http://www.mijnalbum.nl/Foto-DX6WRHZI-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-H7YNYOE3-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-JLZSOBJH-D.jpg |
Ce frumusete
de baiat...sa va traiasca 
s35
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Cornelia..zugraveala a fost un fleac
a dura cateva ore..si mai ales nu sa murdarit nimic caci am pus folie peste tot si doar am dat-o la o parte si era totul curat si frumos..sa uscar si repede caci nu am facut altceva decat sa dam cu lavabila peste alta lavabila...nici nu era asa murdar si nici culoarea peretilor nu am schimbat-o, era alb am lasat alb..doar ca acum e ALB
. Imi face pofta sa fac si in restul casei dar nu e momentul.
Voi ati terminat ca parca si la voi era ceva de facut?
s35
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
muffinuta spune:
Giova,esti o figura..m-ai facut sa zambesc ,nici nu stii ce ai nimerit-o..ai dreptate aici si dovlecii sunt mai amari
te pup..de abia astept sa vin acasa,cine stie poate ne vedem..
Nusy..numai povesti horror am auzit asa ca si tine..ma tot gandesc la nastere naturala dar cum va vrea bunul Dumnezeu..va imbratisez cu drag pe amandoua..
Muffinuta
cu leutul meu iubit Nikolai James