Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
eumada spune:
ma bucur ca desi nu am experienta unora intuiesc corect niste chestii.Am descoperit ca fetei mele
ii place Goran Bregovic.Cred totusi ca seamana cu sotul meu este tare intelegatoare...de vorba buna....si ascultatoare...o sa vorbesc mult mai mult despre cum va fi.......iubita lu` mama..

Madalina
s30
Eva-Maria
andreea_1979 spune:
CCocorina multumesc mult pentru raspuns , m-ai mai linistit , eu tot timpul ma gandesc sa-i fie bine bebelusei , ca noi toate de pe forum .
Eu am un tensiometru digital care pana acum a mers bine , ar i-am schimbat bateriile ca se terminasera si acum dupa ce am umblat la el arata valori aiurea care m-au speriat , adica daca il pun de 3 ori in 2-3 minute imi arata valori ff diferite , ceea ce am inteles ca nu e posibil ! De obicei cand mi-am luat-o la cabinet a fost buna , sper sa fie totul bine !
Referitor la bebelusii invatati in brate si eu vreau sa evit sa o tin tot timpul in brate , pentru ca se invata asa si apoi adio
.
Mi-am cumparat ieri de la farmacie tampoane sterile pentru ca mi-a spus farmacista ca , chiar daca le confectionam noi acasa nu sunt bune pentru ca nu sunt sterile , asa ca am preferat sa cumpar unele ambalate . Mai bine intrebati la farmacie si luati-va unele sterile ca sa nu aveti surprize in spital .
Muffinuta si eu am avut probleme cu pofta de mancare si nu o data , ci de mai multe ori , incearca sa mananci ce-ti place si mai ia cate o vitamina C , ajuta .
Acum cred ca o sa mergem la
, mereu patesc asa dupa masa ...
s 34+
Laura Maria
adrianafedorca spune:
Nusy felicitari pt buricutz si pt ca ai ramas fara burtik , pan la urma ti-ai pus centura sau nu?
bubulina ce face? si-a facut program de papa? la cate ore ii dai sa suga? oo acum vad are deja o saptamana, e fata mare deja 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
muffinuta despre baby monitor nu stiu prea multe ca Cezar a stat cu noi in camera asa ca nu avea rost sa cumpar , mai ales ca stam la bloc la 2 camere deci chiar aruncam banii , acum ne mutam la casa si o sa cumpar ceva simplu, poate daca gasesc o oferta buna sa iau video monitor sa-l si vad ,cand eu sunt pe la parter si ea doarme sus , oricum de dormit va dormi la noi in camera pana pe la 1 an, ca sa stau eu mai linistita noaptea si sa nu ma dau jos de 10 ori pe noapte daca aud vreun sunet, as adeschid doar un oki ![]()

_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
micaalsa spune:
Eu la Iulia am avut un monitor normal, exact modelul acesta: http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=7964348
Acum mi-am comandat un model care are camera video, sa o si vad ce face
Ca io mi-s mai paranoica de felul meu
. Si acum, cand am impresia ca Iulia doarme prea mult, intru la ea in camera sa vad ce face ... chiar si noaptea ma apuca de-astea
.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
Teodora
Nasterea printesei
meleea spune:
Lucialu , sa stii ca si eu am patit la fel marti ,cand mi s-a facut rau de la caldura si burta parca imi plesnea . Il simteam mult mai mare si junghiuri la burta
si-a facut frumosul meu mai mult loc ca nu se mai descurca, a trecut la apartament cu 3 camere
defapt pot sa zzic ca si-a tras vila p+2+mansarda ![]()

Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
adrianafedorca spune:
mica acum de care ti-ai luat? mi-as lua si eu video monitor dar la noi am vazut niste pretruri de lesini, de la 6 mil in sus
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

pooh spune:
Micalsaa,si eu o verific pe Timea in fiecare noapte....cand era mai mica,ma aplecam asupra ei,sa aud daca respira![]()
Ce face Iulia?Cum ii place la maica-ta?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Hera,felicitari,sa fie sanatos Roan si asteptam poze!!!! Eu sunt tare bucuroasa,aseara i-a cazut si buricul fetei,am mai scapat de o grija. Operatia nu ma mai doare absolut deloc,iar burta s-a retras aproape total,nici nu zici ca am fost gravida...este super! ![]() ![]() Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
felicitari nusy ptr ca ai scapat de burtica

cum e fara?nu tii dor de bebe mic in ea?
ce faci cu buricutul?il ca tii amintire?eu il mai am pe al fetii,il pastrez intro cutiuta speciala+motzul
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Micalsaa,si eu o verific pe Timea in fiecare noapte....cand era mai mica,ma aplecam asupra ei,sa aud daca respira Ce face Iulia?Cum ii place la maica-ta? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+![]() AMR 3 Sapt. |
si eu faceam la fel,dupa ce am mutat-o in pat cu mine dormeam cu mana pe pieptul ei sa fiu sigura ca respira si ca ii e bine

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)