Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
pooh spune:
Ieri m-am cam crizat,cand am vazut ca se nasc zmeureii la 37 de saptamani....si eu mai am atata de facut,si n-am energie,putere,chef.....Noroc ca bagajul e pregatit....mai am o gramada de hainute de calcat,zilele astea neaparat le execut.....Vreau o curatenie generoasa......si cum m-a vazut sotul crizata aseara,azi mi-a sters geamurile din dormitor,unde va sta bb

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
adrianafedorca spune:
eumada e clar ca ebeb vrea in brate, eu zic sa faca in felul urmator , cand plange sa se duca la el sa vorbeasca cu el fara sa-l ia in brate sa-i dea suzeta eventual daca o accepta, nici Cezar nu statea singurel prea mult dar il luam cu mine peste tot daca gateam il puneam in carucior si-l luam in bucatarie si ma vedea si statea cumintel, mai vorbeam cu el mai il pupam si se bucura si era cuminte
in orice caz bebelusii sunt tare smecheri, iar el s-a invatat stie ca daca urla vine mami , orice invat are si dezvat, sper sa reuseaasca, daca nu ..asta e o sa-l tina mai mult in brate
al meu vrea acum in brate la 4 ani si 25 kile![]()
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
micaalsa spune:
eumada, perfect de acord cu tine. Eu am facut greseala cu Iulia, o luam in brate la cel mai mic scancet ... vezi doamne sa nu planga fata, ca atunci era si mama si soacra-mea pe capul meu. Si uite asa mi s-a invatat de adormea numai in brate, pur si simplu o dadeam de la unul la altul, ca ma lasa spatele si mainile imi amorteau. Si bineinteles, maica-mea s-a dus acasa, socrela iarasi in treaba ei si greul pe cine a ramas ... pe noi
. Eu una prostia asta n-o mai fac. Asta nu inseamna ca nu-mi iubesc copilul sau nu mi-l alint ... dar trebuie sa ne gandim si cum.
Iulia abia acum, la 3 ani, s-a dezvatat de luatul in brate (si asta la mine, pentru ca a inteles ca e bebe mic in burtica si nu se mai poate). Dar asa mare cum e, vreau sa zic ca numai in brate ar sta la unul altul ... care o mai ia.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
Teodora
Nasterea printesei
nusy spune:
Hera,felicitari,sa fie sanatos Roan si asteptam poze!!!!
Eu sunt tare bucuroasa,aseara i-a cazut si buricul fetei,am mai scapat de o grija. Operatia nu ma mai doare absolut deloc,iar burta s-a retras aproape total,nici nu zici ca am fost gravida...este super!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
pooh spune:
Nusy,felicitari pt.buric!
Si felicitari pt. ca ai ramas fara burta,cred ca e o senzatie suuuuper

cate kg. ai pus in sarcina?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy ......... Eu sunt tare bucuroasa,aseara i-a cazut si buricul fetei,am mai scapat de o grija. Operatia nu ma mai doare absolut deloc,iar burta s-a retras aproape total,nici nu zici ca am fost gravida...este super! ![]() ![]() Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
Nusy, felicitari pentru buric...of, ce melancolica sunt, tu deja ai trecut de partea cealalta a baricadei, iti tii minunea in brate! Cred ca e fenomenal! De-abia astept si eu
Deocamdata ma multumesc sa imi privesc burtik de jde'mii de ori pe zi si sa o pandesc cum miscoteste, parca as vrea sa vad cateodata ce face ea acolo, dar lasa ca vine ea si o sa fiu in 
Viitoare Mami superr fericita!
34
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
Giova spune:
Eumada si eu sunt perfect de acord cu tine.sunt tare smecheri de mici si ne prind slabiciunile. daca la cel mai mic scancet sunt luati in brate...cu greu ii mai dezobisnuim.
Ca si Adraina si eu il purtam pe Marco cu mine peste tot: in bucatarie, in baie...sa vezi cum statea in scoica cand eu eram la dush.
a venit dupa 3 sapt. soacra la mine...muream cand o vedeam cum sta si se uita la tv cu el in brate....cred ca i-am zis de n ori sa-l lase jos, pe canapea langa ea. turbam nu alta
.
Danielle eu am si slabit la inceput 2 kg, dar oricum...mananc mai bine ca in prima sarcina, de aici si kg in plus.
Pooh acum vad ca tu esti in 38 sapt. hai ca nu e musai sa vina bb azi/maine. poate vine la 40 fix, nu se stie. termini tu treaba, stai linistita. si eu vreau o curatenie generala in debara si in dulapul de pe hol...sa mai aruncam din prostii si sa depozitam altele. acum sa vedem cand se va si face....
.
Nusy felicitari ca a cazut buricul. voi aveti deja alte griji. In max. 2 luni parasim cu toate odisee si ne cazam la scutece
.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
nusy spune:
Multumesc ,fetelor,abia astept sa ne mutam toate la "Scutece"!!!
Pooh: am pus 12 kg in sarcina( am plecat de la 56,5 si la nastere aveam 68,5),iar acum,dupa 9 zile am 61 kg.
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
mcrissa spune:
nusy felicitari pentru buricut!
ma bucur sa aud ca nu mai doare burticul, inseamna ca are mana buna domnul dr.
9+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia