Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Am auzit si eu ca nu tb sa avem lac pe unghii...

36+ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
acum 1 oara m-am trezit, de la 4 la 6 m-am uitat la teveu, si dupa aia am dormit lemn, am papat 1 pepene galben sa ma racoresc si acum cred ca mai trag o tura de somn, bine ca e racorica in casa

jojo printesica ta e adorabila , sa va traiasca

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
A dus sotul copilul mai devreme azi la gradi. au plecat in vizita la un cabinet stomatologic...nu a prea vrut piticul sa mearga de frica.
Asa ca eu am calcat o parte din hainele stranse in 2 sapt. Degeaba a calcat soacra tot, iar s-au strans...si cum nu mai vine nimeni pana nasc....musai sa ma pun eu pe treaba.
lapte eu beau mai mult in sarcina asta decat in prima. dar sincer nu cred ca influenteaza cantitatea de lapte matern...la fel se zice si de bere, etc. Daca ne alimentam corect si bem multe lichide, odihna si no stress, vom avea lapte la greu.
Clara chiar ca aveti evenimente...asteptam poze de la BS, sunt sigura ca vei primi lucruri frumoase si folositoare.
Ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr.
Adriana ce m-ai distrat. venea Anastasia pe lume si nu avea patut. eu i-am zis sotului sa-l monteze cand voi fi in maternitate. el vrea mai repede...nu stiu de ce...cred ca ii e dor sa-l vada prin casa.
Nour eu sunt si mai veterana...mamica de spiridusi de ian-feb. 2006. doamne caci parca ieri a fost...uite ce a trecut timpul...2010!!!
Danielle si eu as manca LA GREU. Pana acum doar 13 kg am luate...sa vedem cat mai pun in timpul ramas.
Muffi eu nu am luat nimic din ce intrebai tu. BB va dormi cu noi, daca vom avea nevoie de sist. de supraveghere vom cumpara.
Anemona ma bucur ca esti ok, repaus la pat si totul va fi bine.
Motana am norocul ca Marco intelege si cand intram in magazine gen Toys...ii tinem un discurs inainte si pricepe. cel putin anul asta, ca anulo trecut mi-a facut un circ in Austria in Toys de numa...nu s-a trantit el pe jos, nu e genul, dar plangea dupa anumite jucarii.
Parerea mea e ca de mici sunt niste "smecherasi", prind repede gustul statului in brate, uitatul cu orele la san, leganatului, etc. Acum in mare parte depinde si de bb, altii sunt niste cumintei si nu au nevoie de nimic, decat de patut, altii urla din gura de sarpe si tac doar in brate...si uite asa se invata ei cu binele....
Jojo_miha e o scumpete si o dulce printesa ta. sa va traiasca. lasa ca trec repede zilele de spital, si oricum te poate vizita.
Ylla mersi de . azi am baut una naturala, fara laptic. eu pun lapte doar in expresso.
Grishca marco a avut circulara de cordon, tip esarfa. am nascut natural, nu au fost probleme, sarcina era si mai joasa.
cred ca asa e si la tine, stiu ca dubla e mai nasoala...
Lucialu imi pare rau ca te-ai simtit rau ieri. Bine ca au cedat durerile si totul e ok.
se poate alapta si mai repede...da. Unii pediatrii chiar recomanda alaptatul la cerere, dar eu nu vreau....daca pot sa-i fac si la bb2 un program ca lui Marco sunt cea mai fericita.
elenada inca o zi bifata. doamne ajuta!
Blanca asteptam poze cu camera bebelinei.
lac pe unghii si eu stiu ca nu e voie...dar macar un french ceva...cu lac transparent pe cea mai mare parte a unghiei, merge?
Sosete si eu am avut la prima nastere...era si iarna...acum zau de stiu ce sa fac...
Dupa ce am nascut m-a luat un frig cumplit. tin minte ca tremuram, iar moasa a pus vreo 2 paturi pe mine. Nu a durat mult...si asta e drept.
si o foame teribila am avut....am devastat toata mancarea din spital pe care mi-o adusese moasa.

merg la o noua tura de calcat. slava Domnului ca am recuperat cu cititul.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna fetelor

Si bine eu nu stiuu sunt abia la prima sarcina dar..cum imi explicati ca...un bebe de 2 luni urla cat il tin puteruile edsi nu are nimic...cand vine ma-sa si-l ia in brate tace...rade..ma rog cat poate sa rada la varsta asta.....lasat jos dupa juma de ora urla iar...luat in brate tace....
In conditiile in care nu are colici e schimbat si curat...
Si eu taceam numai in brate....deci e rasfat curat sa stai cu el numai in brate sau numai in pat cu tine...nu ma refer la discilplina de armata cand zic de disciplina ci doar de faptul ca nu
trebuie ca la primul urlet sa rup usa imeiat..trebuie luat prin eliminare sa vezi ce are/.......
Om vedea noi pana la urma fiecare si-l creste cum crede nu?
In sa sunt convinsa ca il iubesti la fel daca nu stai non stpo cu el in brate...nu?

o zi buna sa aveti

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

Wow,da ati scris nu gluma,mi-a luat o ora sa citesc.Azi ies si eu din casa ca m-am copt,si nu stiu ce naiba ,cred ca de la atata stat as manca..........
Felicitari proaspetelor mamici!Sa va traiasca micile comori!
Referitor la biberoane,eu la Teo am folosit Nuk si am cumparat si vreo doua Chicco,iar acum apa o bea din Nuby cu cioc.
M-am foit toata noaptea si m-am dat jos din pat pe la 6,macar s-o las pe fi-mea sa doarma,iar acum m-a lovit un somn,insa ea trebuie sa se trezeasca.Numai gandul ca stau 4 zile in spital fara ea si ma apuca dorul,cum sa nu fie asa uitati-va ce dulce este
http://community.webshots.com/album/573085110FBfwPV
O zi buna va doresc!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 34+ Erica Gabriela

iooooooooooi cat e de frumoasa si ce ochi mari are nu mai zic de carliontii aia de par,ai o fetita tare frumoasa jojo,sa va traiasca

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_1979
...........
Voua vi se intampla sa mai fiti adormite dimineata cu o usoara stare de lipsa de putere ?
s 34+

Andreea

Andreea, mie mi se intampla foarte des sa nu am putere, sa ma simt ca o leguma, indiferent de ora.

Viitoare Mami superr fericita! 34 Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

am terminat de citit ce ati scris pana acum.daca ieri nu am reusit sa intru am avut ce recupera nu gluma.
Ieri am fost si am dat comada de mobila pentru bblina. I-am comadat un dulap si patut transformer. Mi-a placut pentru ca dupa ce nu mai ai nevoie de patut se desface si ramane pat de o persoana de 175 cm,comoda si birou. Este foarte dragut. Am optat pentru culoarea verde la mobila pentru ca, camera este cu portocaliu. Mobila ne vine pe 16 iulie asa ca va dati seama ce nerabdatoare sunt. Am vorbit cu sora sotului sa ma ajute sa facem ceva desene pe pereti, in mod deosebit in partea patutului. Am gasit la OBI desene dragute pt camera copiilor si nu numai, care se lipesc pe perete, asa ca vom combina. O sa va arat dupa ce terminam.
Si noi suntem in zugraveli. Am terminat camera mare si aseara s-a apucat sotul sa puna parchetul. Sper sa termine azi ca sa putem elibera camera bblinei. El este cu facutul iar eu cu detaliile, observatiile si . Deh asa suntem noi femeile...cu simtul esteticului mai dezvoltat, imediat observam cand ceva nu e bine, daca noi vedem ca peretele e stramb, barbatilor le trebuie bolobocul....
Jojo te inteleg perfect. cu asa o minunatie de fata e normal sa-ti fie greu fara ea.
I-am spus sotului ca s-au nascut 4 bblusi si toti la 37 de saptamani. Acum crede ca si la noi evenimentul va fi mai repede.
De ieri am intrat in a 32-a saptamana. deci trece timpul....

30+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata,ati terminat cafel;utza sau mai aveti?eu mai am putina

motana,aleas` absorbantele,le-am luat de la boots,nu au nimic de plastic in ele,is okai

mqqm,strugurel de buze zici?il am si pe ala,am luat unul cu mentol,numai am uitat sa il pun in lista,

giova,felicitarile mele,tu ai luat jumate cat am luat eu si mancam aproape la fel de mult
nu mii ciuda,doar ca m-am enervat

eu nu am invatat fata leganata sau in brate,nici cand plangea (nu prea o facea) nu o luam in brate,ma asezam langa ea si o linisteam.dupa putin timp nu ii mai placea ei sa stea prea mult in brate,numai pe jos sau pe pat sa se uite ea bine in jur,sa analizeze pe toata lumea.nici acum nu vrea in brate,doar o mai alint eu si o ridic sau cand e obosita si nu mai poate.

multi

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Bia si Hera! bine ati venit pe lume Tudor Mihai si Roan!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Andreea si eu patesc la fel. ma trezesc pe la 6:30 - 7 sa merg la baie si nu ma mai ia somnul desi crede-ma ca as mai dormi. Stiu asta dupa cat de greu ma trezesc la baie. Merg pregatesc ceva de mancare, pregatesc pachetul pentru sotul, se trezeste si el, mancam si pe la 8:30 - 9 ma ia un somn....daca ma pun in pat imediat adorm. Ieri de exemplu am dormit de la 8:45 la 11:30. Azi nu m-am mai pus in pat, dar daca o faceam sigur dormeam pana acum

30+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput