Incepem scoala-2009-2010

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Raportam si noi o prima bulina verde. Deocamdata nu le da calificative ci buline pentru scris frumos. Verde e cea mai buna, apoi albastru , galben si rosu. Rosul ar insufucient. L-am intrebat si au luat copiii si galben si albastru (ma gandeam sa nu le dea la toti verde, de incurajare). Asa ca era foarte mandru. Evident ca liniile alea se mai bataie, dar per total, daca i-a placut domnisoarei invatatoare e perfect.

Danais, copiii nostri se tin de mana cu nasul spart, ca si noi am servit o portie saptamana trecuta. Cat despre epitaxis (faptul ca le curge sange usor), mai vorbim daca vrei pt ca si la noi e aceeasi situatie.

Astazi ne-a spus domnisoara ca e cuminte, atent si scrie frumos, doar ca l-ar vrea mai activ. El de felul lui e cam prea activ, de unde deduc ca inca se simte pe teren nesigur si sta in expectativa.
Au facut o poza de grup si cu ocazia asta l-am tras de limba si mi-a aratat copilasii cu care se joaca. Sunt vre-o 3 baietei si cateva fetite. De restul baietilor mi-a zis ca nu prea-i plac deoarece se imping si vorbesc cam urat (n-a vrut sa-mi zica ce spun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Buna dimineata tuturor.
Noi se pare ca avansam foarte rapid. Au trecut deja la serii de liniute si cerculete, totul scris cu stiloul...nu pot sa va povestesc cum aratau manecile ei ieri, prin urmare azi i-am dat maneca scurta. Este foarte mandra de ea ca a primit o stampiluta cu ceva neidentificabil pe caiet (cred ca e o furnica) - cica ar fi pe post de "F.B." Spune ca ii place foarte mult la scoala si ca e mult mai frumos decat la gradinita. Un singur of mai are, ca nu o muta Doamna mai in fata pentru ca e cea mai inalta din toata clasa (nu stiu cu cine o semana, ca noi suntem de inaltime medie).

Le-a spus Doamna ca de saptamana viitoare incepe sa dea calificative si dom'soara mea abia asteapta, este ferm convinsa ca o sa ia doar "foarte bine". Copiii vostri au primit carnete de note de la scoala sau v-a spus Doamna sa cumparati, ca discutia asta despre calificative m-a facut sa realizez ca la noi nu s-a discutat nimic despre subiectul asta si nu vreau sa ma prinda primul "F.B" nepregatita

Anya, deci si voi cu epitaxis-ul? Eu am incetat sa imi mai fac probleme dupa ce i-am facut toate analizele. Asta e, sper sa ii treaca pana s-o marita, pana atunci mai tragem un pic. Mi-a dat doctorul acum sa ii dau Tarosin, poate se mai reduce un pic fragilitatea capilara.

Succes in continuare tuturor boboceilor.
Daniela si domnisoara Denisa

Mergi la inceput