Cai, vacanta, copii, drumetie -in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

da, cam pe la 19 , iar pentru lapte proaspat este un dozator foarte ingenios

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Apropo de hranitul animalelor, am uitat sa va povestesc de Maria, a fost foarte simpatica, dadea o gura de morcov magarului, o gura o vroia ea . Nu se indura sa i-l dea pe tot, pofticioasa mica...
Andreea, sper ca ai gasit drumul si ca v-a placut.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Copiii mei au fost cu gradinita. Acum mi-am dat eu seama exact unde. Credeam ca i-a dus la o ferma obisnuita (ca pe vremea mea). Eu am incercat sa-i conving sa mergem la Danes, dar mi-au spus ca ei nu vor sa se urce pe cal (ponei) pentru ca....miroase. De fapt asta au zis si despre ferma. Le-a placut totul... mai putin ca mirosea.

Am fost acum 1 an in Ardeal, la pesteri si am stat la o gospodarie taraneasca. Aveau oamenii si vaca cu vitel, asa ca am dus copiii in grajd sa vada cum se mulge vaca. Si acum imi povestesc (ca un fel de bau-bau) de vaca cu caca pe fund...iar in grajd au stat cateva minute...Am incercat sa le dau lapte de vaca fiert...de la vaca adevarata. Au declarat ca nu e bun - (am pus langa cratita cu lapte o cutie de lapte UHT de care beau de obicei) le-am zis ca e laptele lor obisnuit...au declarat ca atunci e sigur stricat.

Se pare ca ce mi se pare mie interesant, pt ei nu prea e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mi se pare extraordinar ce am vazut pe site-ul ferma animalelor. Abia astept sa merg cu picii acolo. Noua ne place foarte mult la tara, dar neavand rude, mergem rar pe la cate o gazda pe care am mai cunoscut-o prin drumurile noastre. Asa ca ducem dorul animalelor, a laptelui de vaca si a petrecerii timpului in aer liber.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput