Romani atacati in Belfast
Raspunsuri - Pagina 4
speed spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blackpanterro
Pai atunci e bine ca au primit bataie sau cum? |
ah,nu, n-am spus asta. am spus ca nu exista solutii simple asa cum crede lumea iar lipsa de reactie a autoritatilor a dus la tragedia respectiva, la fel cum s-a intimplat si in Romania (vezi linkul cu rromii atacati de maghiari-daca politia ar fi intervenit la timp nu s-ar fi ajuns la asa ceva)
in alta ordine de idei, fetita mea a auzit la radio ca romanii sunt atacati, nu a inteles de cine (thank god) asa ca am lasat-o balta. daca aveti sugestii despre cum poate fi explicata situatia unui copil de 7 ani astfel incit sa nu se simta vizata doar pentru ca are parinti romani, v-as fi recunoascatoare.
blackpanterro spune:
Speed, eu sunt adepta adevarului.Spun copilului adevarul chiar daca uneori acest adevar nu este frumos.
Exista rasisti, xenofobi, oameni care pur si simplu iubesc sa urasca si nimic, din cate vad, nu ii poate face sa simta altfel. Copiii trebuie sa fie constienti si de asta. Dar nu cred ca trebuie pusa problema ca si "ne urasc pt ca suntem romani" sau orice alta natie.Nemernicii astia ii urasc pe toti care nu sustin aceleasi idei cu ale lor, deci e gresit sa ii spui copilului ca ii urasc pe romani pt ca sunt romani.Pur si simplu sunt niste dezaxati care au propria agenda si sunt impotriva a tuturor celor care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu ei.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speedin alta ordine de idei, fetita mea a auzit la radio ca romanii sunt atacati, nu a inteles de cine (thank god) asa ca am lasat-o balta. daca aveti sugestii despre cum poate fi explicata situatia unui copil de 7 ani astfel incit sa nu se simta vizata doar pentru ca are parinti romani, v-as fi recunoascatoare. |
ghizy spune:
am auzit si eu ceva de belfast ,dar nu prea multe,chiar dak sa intamplat asa aproape de mine ,am auzit la stirile pro.tv,nu stiu ce sa zic in ultimul timp sa umplut de romi in irl si irlandeji sunt foarte rasisti de romani ,oriunde ai merge in irl auzi o voce de romani ,duminik am fost la biserik in dablin si sincer mam speriat gol cativa romani erau ,in general era fulll nu aveai loc unde sa stai,ffoarte multi au plecat acasa,
cait spune:
Se pare ca mai primesc amenintari
http://www.libertatea.ro/stire/extremistii-din-belfast-igani-romani-va-snopim-in-bataie-244768.html
Cait
Home is where heart is...