Vreau sa vand un teren

Vreau sa vand un teren | Autor: andira

Link direct la acest mesaj

Salut,
As vrea sa vand un teren in Corbeanca, si da, stiu ca e criza .
Intrebarea mea era daca stiti vreo metoda / site / ati auzit de cineva care a facut in vreun anume fel, si a reusit sa vanda ceva in perioada asta.

Si vroiam sa va mai intreb daca stiti cat este exact impozitul la vanzare - terenul a fost cumparat in 2007 - este 2% sau 3%, sau alta valoare?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Da , sigur se vinde si in aceasta perioada .
Depinde de pret.Intr-un moment in care banii se vand scump e normal ca preturile sa scada si sa poti vinde doar daca cumparatorul e convins ca face o afacere buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MJord spune:

Sint interesata. Te rog trimite email pe mariusgabi@yahoo.com
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

MJord - iti trimit mesaj diseara, imediat cum ajung acasa. Scuze, abia azi am vazut ca mi-ai raspuns.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cu cat dai metrul patrat?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Scuze ca ma bag si eu dar am aceeasi problema. Vreau sa vand un teren si nu-mi prea imi iese. Este in Iasi, in Bucium. Stiti ceva de schimburi, trocuri, orice metoda de vanzare? i-a reusit cuiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ramonika - avand in vedere ca e luat cu credit, il dau exact cu cat m-a costat pana acum.

In perioada asta de criza nu cred ca se mai gandeste cineva sa faca afaceri cu terenuri, umfland preturile - eu una nu, n-am bani sa fac jonglerii din astea . Ca si cumparator poti foarte simplu sa vii si sa spui "eu atat pot sa-ti dau pe el, iti convine bine, nu-ti convine, nici o problema".
Iar pretul pe care l-am cerut e mai putin cu vreo 10 eur fata de pretul zonei.

V-am intrebat pt ca am vazut un site, ceva cu 1 1 1 c a s e, unde cei care au site-ul spun ca sunt foarte eficienti in promovarea imobilelor, si ca au rezultate foarte bune, chiar si in perioada asta. Problema ar fi ca nu sunt foarte ieftini (evident) si eram curioasa daca a apelat cineva la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

buna! si eu am de vanzare 2 terenuri, in comuna Tunari, dupa Pipera; unul are 1800mp, iar celalalt 8100mp, dar acesta din urma este mai mult pt constructii mari;
cel de 1800 are construita o casa batraneasca, f usor demolabila;
nu reusesc deloc sa vand, cu toate ca am lasat si la pret....
poate e cineva interesat; las o adresa de mail adrianaslav@yahoo.com

Mergi la inceput