lacul balaton
am merge cateva zile in Ungaria, la Lacul Balaton, dar sunt asa multe statiuni ca nu stiu pe care sa o aleg.
ati fost? aveti vreo recomandare??
Raspunsuri
mandyksch spune:
Perla lacului Balaton este Siófok, este situat in sud (este foarte frumos acolo). Am mai fost la Balatonfenyves, dar nu a fost foarte grozav. Nu am mai fost de cativa ani asa ca din pacate informatii mai detaliate nu iti pot da.
bb_yasmi spune:
dar imi poti spune la siofok, cum e intrarea in lac??abrupta, lina??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mandyksch spune:
Intrare in lac este lina, apa foarte faina. Ultima data cand am fost noi (prin 2003/2004 nu mai retin exact-la Balatonfenyves) a fost un an mai secetos si apa era f mica, mergeam zeci de metri si nu depasea nivelul genunchilor, deci f ok pentru copilasi.
Uite am gasit niste linkuri:
http://www.balaton-parti.hu/belep_en.php
http://www.siofok.hu/kepek_siofokrol_en.php
Mai sunt si altele dar din pacate numai in limba maghiara.
bb_yasmi spune:
mersi frumos. am tot cautat pe net pana acum si am ales 3 statiuni printre care si siofok. acum mai tre sa vad care din ele.
daca mai e cineva care a fost astept impresii.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
nu a mai fost nimeni????
_
pisucmic spune:
Ba noi, ba noi!
Am fost anul trecut 4 zile, am stat pe malul nordic la un hotelut numit Sir David's Castle, nu era in statiune (dar noi asa am vrut), avea plaja in fata, dincolo de drum, si oricum cu masina ajungeam foarte repede oriunde.
E dragut, nu stiu daca as mai merge o data, ne-a placut mult oraselul Tihany, foarte pitoresc, merita o vizita.
Hotelul l-am gasit pe net.
Vacanta frumoasa!
Pisuc
bb_yasmi spune:
pisucmic, de ce nu ati mai merge acolo??? nu ti-a placut??
noi ne-am hotarat pt siofok. joi noaptea plecam.
_
deya spune:
Bb-yasmi si eu am fost acu vreo 4 ani da nici sa ma bati nu imi amintesc orasu statiunea in care am stat da stiu ca intrebam unde sa mergem sa vedem chestii faine si toti ziceau de Siofokam inteles ca intrarea in apa e lina peste tot.Oricum vorba cuiva de aici de mai sus...mergeam huh mult si la mine pana deasupra de genunchi era apasi erau la pitici in apa...oais oais de ma gandeam cum ii lasa parintii nu li frica.Da era apa mica
bb_yasmi spune:
am revenit de la balaton, siofok si m-am gandit sa scriu la subiect poate mai e si altcineva in teresat. a fost superbbbb!!!! e de o mie de ori mai frumos, mai curat, cu servicii mai calitative decat pe litoralul romanesc.apa de o culoara superba, calda, si cu un nisip ff fin. am ramas frumos impresionata si sper sa mai merg vara asta inca o data!!
_
sufletzell spune:
Buna mamici .Am vazut si eu oferte in Ungaria la Balaton f. faine si ieftine .Am o intrebare:voi in ce limba v-ati descurcat ? ca nu stiu maghiara doar putia engleza?
De fapt am mai multe intrebari:-voi cu ce ati calatorit ? adica exista si alte variante directe in afara de masina personala ?
-pt mamica care a fost in siofok daca hotelul Diana ii spune ceva (la acest hotel am gasit oferta f buna dar caut recomandari)