Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
larisel spune:
Si eu am dat din nou la ratze aseara o pizza intreaga (una mica
) . A fost ziua unei colege de birou si ...de...ne-am facut de cap la pizzerie, dar drumul cu masina inapoi acasa mi-a pus capac, asa ca am respectat programul normal pt fiecare seara, respectiv imbratisarea wc-ului.
12+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
sagetutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Si eu am dat din nou la ratze aseara o pizza intreaga (una mica 12+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei Haideti sa il ajutam pe Mihaitza |
si eu care ma gandeam ca in vreme ce ne apropiem de 12 scapam
la toate burticile. iar pentru fetele care inca nu stiu ce e aia greata, va urez sa nu stiti in continuare, iar noua... sa scapam mai repede.
9+
Cosmy spune:
Bine v-am gasit !
Sunt fericita posesoare a unei poze care-l reprezinta pe cel de-al doilea puiut al meu. Conform ecografiei, avem 6 saptamani si 5 zile ![]()
adica voi avea un pui de varsator care se va naste, probabil pe 6 februarie 2010.

Pupici tuturor!
Cosmy
si D-ra Daria(5 ani si 3 luni)
Andre_lina spune:
Va urez sa scapati de greturi...caci eu sunt din tabara care nu a vomat niciodata...si abia daca a simtit o greata!
PUP
11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
simona2 spune:
Fetelor, dar crampe premenstruale ati avut toate dupa 4 saptamani, da? Eu cum le simt, cum ma apuca groaza! Am pierdut anul trecut o sarcina la 6 saptamani si am avut crampe f puternice ...stau cu inima cat un purice.
4+
sagetutza spune:
Felicitari Cosmy! Bine ai venit!
Simo, sa stii ca si eu am avut crampe si inca mai am, mie doctorul mi-a dat no-spa cate 2 pe zi, dar pot sa merg pana la 6, insa nu-mi place sa abuzez, plus ca nu-mi place sa iau pastile.
9+
simona2 spune:
Sagetutza
, nu sunt atat de puternice incat sa ma gandesc sa iau medicamente si, vorba ta, n-as vrea sa abuzez daca nu e musai...banuiesc ca e firesc sa simti asa pt ca se intind toate pe acolo, nu? Mai simt si niste cutite asa cand ma ridic brusc...mai ales in zona ovarelor...cred ca toate astea sunt in legatura.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona2 Fetelor, dar crampe premenstruale ati avut toate dupa 4 saptamani, da? Eu cum le simt, cum ma apuca groaza! Am pierdut anul trecut o sarcina la 6 saptamani si am avut crampe f puternice ...stau cu inima cat un purice. ![]() 4+ |
poti sa iei no-spa si daca ai mai pierdut sarcini poti sa pui si utrogestan

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
larisel spune:
cosmy Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
simona2 Eu am simtit niste dureri ca cele premenstruale dar nu chiar crampe (contractii) cam pe la 4 saptamani si asta vreo 2 zile, dar nu continuu ci din cand in cand si tineau cam 2-5 minute. Cred ca erau de la implantarea embrionului in mucoasa uterina. Dureri de burtica mai am si acum cateodata, dar nu prea mari si sunt relativ scurte, care se pare ca se datoreaza intinderii ligamentelor si faptului ca uterul creste. Asa ca stai linistita si nu te mai stresa, sa stii ca tot ce simti tu se transmite la bb din burtica si nu este bine pt el. Ganeste pozitiv!
12+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Nik0le spune:

Ma alatur si eu fetelor care sufera de greturi pe tot parcursul zilei, m-au luat de ieri. Sunt din alea care trec daca mananc ceva sau cel putin se mai atenueaza. Nimic de nesuportat pana acum. Sper s-o tin tot asa.
cris, eu am intrebat ieri la farmacie cat costa bratarile astea cu biluta de presopunctura si mi-a zis ca 50 roni
. Le-ai luat tu cumva mai ieftin? Imi pare rau ca ai greturi, sunt alaturi de tine! 
amir10, sa-ti iasa toate analizele foarte bune!
onitza, m-au trecut fiori cand ai povestit ce-a patit Paul, bine ca n-a fost ceva serios. Ma bucur ca acum e bine, a fost super dulce cum s-a rugat el pentru bebe! 
alicredo, imi pare rau ca si tu ai greturi, mai ai nitel pana in saptamana 12 cand ar trebui sa scapi de ele.
larisel, ma bucur ca esti mai bine cu greturile, ne dai speranta! Program normal de dat la rate?! 
onefineday, FELICITARi si bine ai venit!
E o mare realizare, sarcina usoara si
sanatos iti doresc!
lillyka, foarte frumoasa e bebelusa ta!
Sa-ti iasa bitestul bine!
satulica, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine!
Eu iau doar centrum materna, are vreo 2 mg de acid folic. Sa vedem ce o sa-mi zica si dr, n-am ajuns inca la control.
simona2, bine ai venit! Sarcina usoara si
sanatos! Pentru crampe poti sa iei no-spa, tin pumnii stransi sa fie bine de data asta!
danyelana, imi pare rau ca tot te chinuie greturile, sanatate multa la ochisor!
sagetutza, fii optimista, o sa-ti treaca greturile cand intri in sapt 12!
Cosmy, bine ai venit!
Sarcina usoara si
sanatos!
Rog fetele nou venite sa ne dea datele pentru listuta: data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii. Multumesc!
Nico
de
Isabela (12.08.2007) si
5+