Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Buna dimineata
Sa va dau vesti. Am fost ieri la control la 10 saptamani de sarcina si totul e ok. Bebeul are acum 290 mm. Bataile inimii 172 b/min. Pasul urmator va fi triplu test, nu facem bi testul. Doamne ajuta la toate fetele sa nastem copii sanatosi.

andre lina unde faci bi testul? la ce dr esti? Mie dr meu mia zis ca nu facem bi testul ca o sa facem triplu test de ce sa mai fac si bi testul? Voi ce parere aveti? E ok si cu triplu test sau sa merg in alta parte sa fac si bi testul dar cine o sa mi-l interpreteze?
lariselmultumesc de sfat. Tu cate kg ai luat pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

hello burtici!

salutari si bun-venit noilor ...si celor care desi nu au avut toate semnalele, nu a fost sa fie acum cu bebe. stiu ca va fi pentru fiecare in parte, asa ca avetin incredere in DD.
sunt alaturi de voi, toate, chiar daca nu am apucat sa va scriu.
multumesc pentru incurajari si urari...am avut si cununia civila...am mai facut un pas. o sa revin cu poze in curand

nu am mai intrat demult dar macar am apucat sa citesc...

alexutzzza sa stii ca eu am slabit mai mult de cand sunt , dar stiu ca in curand se termina starile de rau si voi putea lua in greutate. am aceeasi talie, dar burtica creste, incet acum, dar sigur, so...am slabit 4 kg si putin, mai scad, mai pun...dar am sanii mai mari si o burtica cu samburelul care creste.
cat despre vopsit...am intrebat si eu daca se poate si mi-a interzis categoric. acum, vorbeste si tu cu medicul tau si vezi ce zice.

vroiam sa va intreb, pana cand se poate face bitestul daca stiti, pentru ca cei de la firma nu mi-au virat banii pe card, ptr ca sunt in concediu si cica la lichidare ii mai vad...eu cred ca bb e mic si mai merge si peste 2-3 sapt. ar fi ok?

off si desi am scapat de raceala, acum ma supara gatul, abia pot sa inghit si ma inteapa pe partea dreapta...ceai, ceai, ceai, lamaie, miere...sesiune...greturi...dureri mari de cap...lamaie...ioc bani...sotul meu in preaviz(macar pe el sa il dea afara daca pe mine nu au putut...cata rautate!!!), inca nu job...mai vin si vremuri din astea, nu?

va pup pe toate si sarcini usoare si fara greturi!

Mihaela 10+

Bi testul se face in sapt 12 de sarcina. Eu am fost la 10 sapt la control si am deschis subiectul de bi test iar dr mi-a zis ca nu are rost sa-l facem ca o sa facem triplu test. Chiar nu stiu daca il fac in alta parte cine mi-l interpreteaza, asa ca mai astept pana in sapt 16-18 si sa ma programez pentru triplu test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lia_2009 Eu in primele 2 luni am slabit vreo 2 kg, apoi am recuperat si pana acum am +1 kg fata de inceput, adica 64 kg la 1,64 m.

alexutzzza Eu despre cafea am citit ca nu e daunatoare 1-2 pe zi si incearca s-o faci mai slaba. Ba chiar se recomanda la fetele cu tensiune mica. Despre alcool citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=200" target="_blank">aici. Oricum, eu cred ca o gura de bere de pofta nu iti face nici un rau, dar nu exagera.

ana_g Cum sa fii enervanta!? Vrei bataitza? De asta ne adunam aici ca sa ne cunoastem si sa ne spunem pasurile.
Si faza cu sireturile...s-ar putea sa avem toate nevoie cand or fii burticile mari, asa ca bucura-te ca are cine sa te ajute si lasa-l pe sot sa-ti faca toate cele, asa se simte si el partas la minunea ce vi se intampla.

12+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna dimineata!.
Multumim de cafea decenuela
lia_2009 bitestul poti sa ceri sa ti-l interpreteze chiar laboratorul de analize la care il faci. Eu la prima sarcina am facut doar triplu test si rezultatul a fost interpretat pe foaia de la laborator.
Acum trebuie sa fac si bitestul si triplu test si sper sa nu trebuiasca si amnio.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Alexutzza si Micky_mica CAsa de Piatra, sanatate si iubire

Lia 2009 mie mi-a zis sa fac bitestul in sapt 12, eu nu prea inteleg care-i treaba, la prima sarcina am fost la alt dr si am facut triplu test nu bitestul, acum medicul la care merg mi-a zis sa fac eco si bitest.

Bun venit gravidutelor noi si sarcina usoara

Flo floufff, imi pare rau ca a fost extrauterina

Nu stiu cine zicea de secretie albicioasa, e normala in sarcina este de la progesteron secretat de sarcina, eu asa stiu.

Va pup fetelor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 8 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Neatza fetele

Decenuela, ce matinala esti! In perioada asta eu asi dormi nonstop. Multumim ptr cafea la tensiunea mea, imi prinde bine una slaba si cu lapte. Iti tin pumnii sa fie caruciorul roz . Te-ai gandit deja si la nume?

Lia, nici eu nu am facut sarcina trecuta bi testul, ci doar triplu testul. Tot asa mi-a recomandat si mie dr. Sarcina asta parca sunt mai speriata, si datorita varstei, si ma bate gandul sa fac si bi testul...Inca nu am ajuns sa-mi fac nici o analiza si cred ca abia saptamana viitoare o sa ajung. Tre sa merg de dimineatza ptr sange, pe stomacul gol, sau se pot face in orice moment al zilei?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Poate sunt eu paranoia, dar mi se pare ca am o burta!!!! Parca sarcina trecuta abia pe la 14 saptamani eram asa de burtoasa
De ingrasat, nu cred ca am luat mai mult de 1kg, insa burta s-a format deja!

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si eu am nu te speria...............

si e mare...........
ma rog mai mare decat aveam........

Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Bea, nu ma sperii, sunt tare mandra de ea
Sarcina trecuta am suferit cumplit ca m-am ingrasat, imi era rusine sa ies pe starda am fost o proasta.
Acum, ma mandresc cu bb in burtica. Nu ma intereseaza cat de mare si rotunda ma fac. Doar sa fie bb sanatos.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mariucasara

lia, ma bucur ca a fost bine la control si ca bebe creste cum trebuie!

Ashera, eu stiu ca la sarcina a doua se vede burta mai repede pentru ca muschii sunt deja lasati si nu mai opun asa rezistenta ca prima data. La mine inca nu se vede nimic, dar eu oricum am sarcina mai mica decat tine si la ce greturi am acum, sunt ocupata sa slabesc.

Pana acum pe ziua de azi am reusit sa mananc doua felii de paine prajita si un castronel de ciorba rece de legume. Ciorba momentan vrea afara, pt ca tocmai am schimbat un scutec mai puturos.

Nico de Isabela si 6+

Mergi la inceput