scoala centrala din bucuresti

scoala centrala din bucuresti | Autor: hasik

Link direct la acest mesaj

Buna,

Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre invatatoarea Murgoci de la Scoala Centrala (din cate am inteles, va prelua clasa a II-a din toamna 2009)? Are experienta si rezultate din activitatile cu copiii?
Scoala centrala are semi-internat? Daca da, pana la ce ora si cat costa?

Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Incearca aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103532

Poate gasesti in formatiile dorite.Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Fiica mea este la Scoala Centrala, in clasa a-3 a . Nu stiu sa-ti spun nimic despre invatatoarea de care intrebi, dar, da, Scoala centrala are semiinternat, pana la ora 17.00. Taxa, anul trecut a fost de 165 roni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hasik spune:

lalilu, multumesc pentru informatii. Ce puncte forte si puncte slabe are Scoala Centrala? Cati elevi sunt intr-o clasa si, mai ales, se face carte? Ma intereseaza pentru ca noi ne mutam aici din alt oras, de la o scoala foarte buna si mi-ar parea rau sa aiba de suferit fetita...Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

In clasa la fiica-mea sunt vreo 26 de elevi. Scoala Centrala este cotata ca una din scolile foarte bune. Este intr-o zona centrala, deosebita din punctul meu de vedere, linistita, securizata(ambasade), zona verde, cu parcuri. Daca se face carte...hm..Nu stiu sa-ti zic, cred ca depinde foarte mult de invatator/profesori. Invatatoare fiica-mii este buna si are rezultate deosebite. Eu insumi am terminat Scoala Centrala. Pe vremea mea avea un nivel cu mult mai ridicat decat o scoala de cartier, de ex. Eu m-am mutat acolo cu 9 media la matematica si la Scola Centrala, prima mea nota la mate a fost 3. Asta mi-era nivelul.

Partea proasta este ca Scoala Centrala este grav deteriorata. Este curata si decenta, dar cladirea este aproape o ruina. Cred ca puteti merge cu incredere la aceasta scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hgt2009 spune:

Eu sunt elev la gimnaziu la Scoala Centrala si va pot spune si eu cateva chestii.

In ciclul primar depinde mult de invatatoare. Eu am avut-o pe doamna Craciun, care a plecat, apoi pe doamna Boitan, intr-a 4a, care este foarte buna. Ceva mai dura, dar merita.(nu stiu ce clasa are). Mai ales la matematica eram bine pregatiti pe-atunci, primii trei pe municipiu(judet) erau de la mine din clasa. Celelelalte clase stateau mult mai prost.

La gimnaziu lucrurile se schimba radical. Nivelul este, in general, de la scazut la foarte scazut(cu exceptia limbii franceze). Nu este nici pe departe o scoala de cartier, dar nici una de elita.

Cat despre cladire, vor incepe renovarile din aceasta vara. Daca lucrurie vor merge bine( ma indoiesc), anul acesta vom invata pe concerte de pick-hammere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hasik spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Inca ceva: after-school-ul Scolii Centrale cum este? Merita? Sau imi puteti recomanda alt afterschool, in zona?

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addana spune:

buna,

cate ceva despre after school Scoala Centrala si Semi iti pot spune daca ma suni la 0740.340.628.

Mergi la inceput