Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
Clau, ultimii doi ani am trait printre banateni
,nu uita.Inainte nu pricepeam,acum ma distreaza toate regionalismele astea.
Simo, noi nu am avut pb cu prprietarii, toti au fost de treaba, in fine, mai putin unii care defapt erau o firma si cand au prluat de la vechiul proprietar au sarit calul cu chiria, asa ca ne-am mutat.Cand am hotarat ca ne mutam au zis ca micsoreaza chiria la aceeasi suma care o aveam la vechiul,da noi ne gasisem deja ceva.Observasera si ei ca nu le merge, ap de deasupra noastra cam 10 luni a stat nelocuit, al nostru nici la un an dupa ce am plecat nu s-a inchiriat.
Zilele astea chiar mi-a sosit e-mail de la vechiul proprietar ca are sa-mi returneze 200e.
.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
ha ha stiam ca de acolo ti s-e trage ......
46 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
noiembrie spune:
Buna seara , si eu dupa voi .....![]()
Sint varza , asa cum am mai zis , acum imi curge nasul ca la robinet ..vai ....Matei e mai bine ...macar atit .Nu am avut nici timp nici chef de bucatarit...
poate maine ...maine chiar va fi nevoie ..si poate ma voi simti si mai bine!
Clau , imi pare tare rau ca nu pot onora invitatia ..insa ...cum ti-am spus ....Gata torta ? sa lasa-ti si pentru noi cite putin.
Petrecere frumoasa maine . Nu merge mess deloc , imi zice ca nu functioneaza ..neam ..
...mi-e dor de o conversatie ....mai incerc maine ...nu stiu ce are ....!
Tuturor o noapte frumoasa !
claudia74 spune:
Codruta te-am asteptat 
, lasa ca poate maine,dar io nu am vreme maine ca am treaba multa, va
si eu pi tatiiiiiiiii, merg la somn, gutte besserung Codruta.
46 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Buna dimineata vitamine, poftiti la 

si inviorarea de dimineata

O zi superba va doresc.

ramayanaa spune:
neatza fetelor, beau cafeaua cu voi si apoi la munca!!!! azi e mutatul!!!!![]()
![]()
![]()
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
noiembrie spune:
Tumpi , merci de cafa ,...asa da inviorare !Muzica , cafa ...voie buna ...Bravo!
Clau , distractie placuta astazi si numai bine !
Inca nu sint bine , dar vine soarele si pe strada mea ....
Va doresc o zi frumoasa !
claudia74 spune:
io nu-mi mai vad capul de treaba,asa cum stiam ca va fi, la bucatarie, la curatenie, am spalat 2 masini, ieri mi-a dat echipamentul copiilor sa il spal de la fotbal
, e o vreme de toata jena, bate vantul,e noros si e frig.
46 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Pauza ca sunt terminata.Da vad ca voi nu prea aveti spor la scris
.
Ramayanaa, spor la mutat.
Codruta, sanatate multa, las ca vezi tu ca vine soarele si la tine pe strada.
Cand am sa stau cu burtihanul la plaja am sa ma gandesc si la voi si macar in gand sa va trimit cateva raze de soare.
Clau, are Deni invitati azi?
Stau 5 minute sa ma ohihnesc cat se usuca pe jos si ma duc sa pun la loc si pe ziua de azi gata cu curatenia.Mai am de calcat si aranjat cateva hartoage pt luni si daca le termin azi ma declar super multumita.
As mai bea o cafea ca-mi pica ochii in gura, cine ofera?![]()
ramonaiani spune:
Am intrat sa va salut. Nici cafea nu mai pot da, ca-i deja tarziu (noi tocmai am terminat de mancat pranzul).
Noutati nu sunt - doar ca am facut aseara o criza nervoasa, copilu' l-am pus pe wickelkommode sa il schimb de sosete (cand se uda tipa si urla sa o schimb imediat), si m-am intors sa iau sosete. Pana am ales eu sosetele potrivite, ea a sarit de sus de pe masa - noroc ca nu s-a lovit
. Am dormit f rau toata noaptea, ma trezeam speriata si eram atenta daca am contractii de nastere sau daca mi s-a rupt apa
.
Azi la masa iar a inceptu sa urle fata, i-am tinut morala cat am mancat noi, ca daca vrea sa pape si ea, sa stea frumos pe scaunul ei, daca nu, sa se duca la ea in camera sa urle, sa ne lase sa mancam in liniste. Dupa ce-am terminat de mancat s-a oprit din plans si s-a dus la ea in pat si s-a culcat
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+