Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata si de la noi
Nimic nou la noi va urmaresc din umbra, o doresc un sfarsit de saptamana cu vreme frumoasa alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

puiu si voua la fel un sf.de saptamana insorit.

toate vitaminele

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Nopate buna sa spun sau buna ziua?ca vad ca e liniste totala pe aici.

Eu sunt cheuna, dimineata la munca apoi venit acasa inbaiat, facut manechiura si apoi iara pe drumuri.Am fost la o proba pentru un posibil job, acum sa vedem ce si cum, se mi se ofera, daca se merita sa bat atata cale.Oricum nu as merge decat de vreo 2-3 ori/sapt, dar si asa daca nu se renteaza nu merg, ca-s pe zi 60km.Azi am prins stau pe autobahn,nici mai mult nici mai putin de 4km.
Asa imi place, tipa cu care as lucra e simpatica, am fi numai noi doua in birou,defapt eu as fi singura in birou, ea in al ei.Mi-ar prinde bine ca asa intru mai mult in contact cu oamenii, iar munca de birou nu se compara.Bine contact am si acum, da sunt mai mult barbati si nu prea avem ce discuta,asa ca mai mult nu vorbesc decat da.

Clau, am luat lubenita, ca tot vb ieri si vreau sa-ti spun ca e super buna.Si am luat si niste ludai sa vedem in ce mod ii fac.
Vrei sa mai zic?

In rest vitaminele unde sunt?Chiar asa cu totatele in concedii?

IUlia cand te muti?

Ramayanaa, gata ai inceput sa cari bagaje?

Oare a ajuns anda, cum o fi, e cu ochi sau?

Codruta,ce mai face MAtei, tu cum esti?

Mariana, ai nascut?

Miriluta, strig de o luna dupa tine, da vad ca nu mai apari.

Miki, cand iti vine Arcorul?Maine ma duc in Düsseldorf

Restul fetelor nementonate?????

Eu m-as intinde cat fierbe fasolea ca vreau sa fac icre de fasolo, ca-s asa de obosita ca ma impiedit cu stangu-n dreptu.
reviu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

......da mai vreau, mai zi, lubenita am luat si io ieri dar nu e grozava lasa fata ca intr-o sapt te umflii de pepeni in turkey wow ce bune sunt fructele si legumele acolo si zi si de ludai de care fura?
io abia sa ies de prin oale, am facut 2 torturi am prostit la cap, acu am venit de la meci , jucat campionul familiei ,scorul e fost egal, dar a fost spass , merg sa curat bucataria .

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

.eu am dormit, voi inca dormiti?

Clau,2 torturi?ha?faci maine party pt. Deni?
Ludai fura din aia ca la noi acasa.da ii fac maine, ca azi si-ci ca-s cazuta-n mecla.

Lubenita chiar e buna, gust adevarat,m-a ademenit mirosul, ca altfel nu luam.

Sa sti ca vin si eu la tine sa pap torturi.

Ma duc sa-mi hranesc iubitul, poate intre timp mai apare lumea pe aici.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Claudia, pentru printesa ta. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Monik , felicitarii!!!!!!!!!! sa-ti trasca baitelul, sa creasca mare si sanatos, si tie refacere rapida, sa veniti cat mai repede acasa si sa ne povestesti cum a fost.

......iaca mai apar si eu. Am c-am laut o pauza ....de la toate.
In rest suntem bine sanatosi asta e cel mai important. Restul merg asa si asa. Casa inca nu ne-am hotarat ce si cum,deci copii vor incep scolala aici, barbatu inca isi cauta servici (dar asa cum vrea el o zi/sapt nu va gasi in veci), si pe deasupra nici la servici la mine nu e grozav. Am dom`le o colega batura rau in cap. in Abteilung-ul nostru suntem 4 femei si nu se poate face "un team". 3 dintre noi suntem cu studii superioare dar nici care bastinase. Colega cu pricina e de-a" casei" dar fara atatea studii ........ sub orice critica. poate asta e problema ei. Nu stiu, cum o intorc, cum o sucesc nu pot pricepe si gata, sunt tare dezamagita.

Ieri am reusit pentru prima data sa mergem sa ne balacim in balta noastra. apa a avut numai 19 gr dar copiilor nici ca le-a pasat. Azi e friggggg si ploua, si a anuntat tot ploie tot weekendul. Cel putin am fost weekendul trecut la cabana. E asa de frumos, atata liniste si pace acolo de numai iti vine sa pleci.

...........cum e cu intalnirea??? Se mai tine? Eu astept.
va mai intreb ceva.............care ati fost la Legoland??? stiti daca exista intrare gratis pentru Geburtagskind??? David e inebunit. I-am oferit sa mergem in Europapark, acolo eu zis ca ar fi mai frumos, ziua lui pica sambata deci el ar intra gratis......sau Raversburgerland la fel. Dar nu ai pe cine convinge.

V-am pupat, va doresc un weekend minunat.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Ioana te astept!
Miraaaaaaa draga bine ca ai mai dat si tu pe la noi, imi pare rau cu casa si cu ne-jobul sotului si cu jobul tau si cu colega aia batuta in cap , iubita legoland e foarte scump,34 euro intrarea, hai ca mai uit la ei pe site sa vad daca e ca la celelalte erlaubnispark cu eintrit frei für gebukind, iti spun mintunas.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

mey Mira sa stii ca nu scrie si daca nu scrie n-o fi asa , dar la majoritatea parcurilor de distractii se poarta asta, astia-s mai cu fras foarte scump, noi mergem in Tripsdrill peste 2 sapt.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Claudia , merci mult draga. Prompta ca intodeauna. Pe seit m-am uitat si eu, si nu am vazut nimic. Stiuuuuu cat de scump e. Cu europapark o scoteam mai ieftin, Selin nu ar plati ca nu are 4 ani, si David ar avea gratis pe 15 aug. Asa la Legoland platim toti 5. Mai exista un bilet care-l poti cumpara numai online pentru o familie de 4 persoane, doar ca noi suntem 5. O sa vedem. Dar nu cred ca vom scapa. I-am promis de vreo 2 ani ca mergem intr-un parc de distractii de ziua lui si cred ca a venit momentul.
Deocamdata ii asteptam pe bunici. Sa se mai distreze cu ei, si sa ne de-a noua liber.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

iubita ca tot imi esti tu mie asa de draga, te-asi ajuta cu o rabatt carte de 25 % din pretul total al biletelor insa........e ptr maximum 4 persoane, asta numai daca ar avea Davis gratuit ca gebukind ati putea-o folosi voi, voi suna la ei maine sa intreb ca acu la ora asta sigur numai e nima pr-acolo si daca merge iti trimit cartea, a primit Deni de ziua ei de la Sparkasse.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput