Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Ramayanaa,bafta cu proiectul bebe, se pare ca suntem in aceeasi barca.Tu ai facut ceva tratamente aici sau investigatii?
Eu din toamna am zis ca ma apuc de umblat pe la dr.Desi imi e groaza sa o iau de la cap dupa atatia ani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

da, am inceput toamna trecuta cu monitorizari ecografice vreo 2 luni, analize hormonale, investigat sot, apoi am facut 2 luni la rand stimulare usoara ca-mi era cam ametita ovulatia, rezultat ZERO (de ovulat am ovulat sub tratament si de atunci incoace, dar fara BB). marti am termin la dr sa mergem mai departe cu investigatiile, si anume vreau sa fac laparo cat de repede se poate. eu sper ca in iulie, dar sa vad cum zice si dr.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ramayanaa, eu merg la frau dr. grashoff, pe olgastraße. da un google ca o gasesti usor daca te intereseaza.

Mergi la inceput

am auzit de ea, chiar zilele trecute
eu ma duc la Müller, la Tages Klinik Söflingen, ai auzit ceva de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

haloooooo ziceau ca faci chef Iulia voi aveti chef de craceala pe la doctori luati o bere rece

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

craceala pe naiba, n-am nici un chef, desi am facut o pauza de cativa ani(sa tot fie vreo 4), tot n-am nici un chef de ei.

ma termina astia cu filmul lor cu manelicti.Acum si Sorinel Pustiu e mare actor, vai mama mea unde am ajuns.As impusca toti manelistii.

Ioi ca n-am chef de nimic si maine iara la munca,offff,

Mergi la inceput

filme cu manelisti? unde??? unde???

Mergi la inceput

pe Pro tot dau reclama la filmul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo Leute,
am intrat sa va salut, sa va spun ca bb al meu nu se grabeste sa ne cunoasca si ca totul e in ordine (ma rog, mai putin pustoaica ce-are nasul infundat, are la nas un izvor nesecat , si-a reusit sa ne termine pe toti 3 fizic si psihic azi ).
Mama zice c-am rasfatat-o prea mult - insa ca invatul are si dezvatz. Si ca asta ar cam trebui inceput acum, ca vine si bb2 si n-o sa mai fie timp sa fie ea printesa mostenitoare si rasfatata, careia i se fac toate poftele la primul scancet .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+

Mergi la inceput

Mariana, las cand e sa vina, vine bebe,cat de printesa ta, e micuta acum, dar acum si cu ai tai acolo, o sa se mai schimbe.

Va urez o noapte frumoasa, ma retrag la program de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am visat cu Monik azi noapte,tare mult asi vrea sa merg la ea laa spital,m-am uitat ieri sunt 3 ore pana la ea cu trenul si 3 umsteigen , cu masina nu ma risc in neant, nu stiu cat mai sta in spital.
Iulia iara ai promis chef si ai tuns-o, sau ai luat berea si .
Unde vedeti neamule filme cu manelisti ?
Mariana :)))))) cu dezvatul de la rasfat io nu ma bag iubita, stii ce am vb noi, trebe nervi, intelepciune si discernamant 12 din 24 :(((, eu mai fac compromisuri cu mine, ieri am fost la oras cu Deni, nu am scapat de tzoale si nimicuri, dar na c'est la vie, ab und zu pot face asta ptr ea chiar daca nu merita, am discutat ieri multe cu ea pe masina, m-am cam aprins, era sa fac si unfall.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput