Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monik, la spartul targului apar si eu! Falicitari, sa va traiasca Jamie-Louis, sa creasca mare, sanatos, voinic si norocos iar tie refacere rapida si laptic din belsug!
Simo, trecusi din nou pe langa noi si nu zisasi nimic? Sau ai in plan sa treci? Hai ca stau pe mal si ma uit dupa tine sa-ti fac cu mana.
Bun venit Anda si Ramayana (scuze ca va urez asa tarziu bun venit, dar sunt cam ametita de felul meu, uit de la mana pana la gura)
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 24 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Sa fie intr-un ceas bun Monik!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

ziua buna fete dragi

am terminat cu jobul pe ziua de azi, ma duc acuma sa-mi culeg capsuni pana nu incepe ploaia
va pup si pe mai tarziu...

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Scriu mesajul asta de ieri si mereu intervine ceva (telefon, musafiri, posta, etc) si nu mai reusesc sa-l termin si sa-l trimit
Deci... pe scurt
Monik, sa-ti traisca bb, sa fie sanatos si norocos, tie refacere usoara si rapida!
Clau La multi ani! cu intarziere la zana ta, frumoasa deja e, ii mai urez numai sanatate, noroc si minte multa tie rabdare si intelegere
Fetele noi (Anda si Ramayana parca) va urez bine ati venit, desi nu sunt eu tocmai persoana cea mai potrivita, nu fac parte din comitetul de primire is mai mult musafir pe aici...
Daca am uitat pe cineva sau ceva, rog sa ma ierte

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Celesta süsse ba faci, esti de-a noastra vitamina chiar daca nu dai cu prea mult pe aici,te-am vazut.....te-am placut............ mersi de urare ptr Deni,auzi tu cum mai stai cu actele ptr einbürgerung?
Roxana spor la cules capsuni, vrei sa faci gem? sau praji?

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

nici praji, nici gem, ca mi-s toate ustensilele impachetate prin cutii, numa asa de mancat, am cules vreo 2 kg si bag cu spor

pot sa va intreb si eu ceva? ca eu sunt un pic pe langa cu toata birocratia asta de aici...aspir si io la un bebe si vroiam si eu sa stiu cat trebuie sa lucrezi inainte ca sa primesti ceva, cat timp primesti dupa nastere si cam cat? e un procent din salar? e o suma minima? sau cum stau lucrurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Buna seara, dragelor!

in seara asta dau petrecere, sotul e la bere cu baietii si vine pe la 9, iar fii-mea doarme deja, sa vad cat o tine. copila n-a dormit la pranz, a stat cuminte in patut, a vorbit cu papusile, cu peretii, cu ingerasul, dar n-a pus geana pe geana. ca urmare la 5 jumate deja a cerut bo, adica brot. m-am executat, am spalat-o pe dinti si am asezat-o in pat.

ramayanaa, primesti niste bani dupa ce nasti, timp de 12 luni, se numesc elterngeld, uite www.elterngeld.com/elterngeld-einfuehrung.html" target="_blank">aici si www.l-bank.de/lbank/inhalt/nav/privatpersonen/elterngeldunderziehungsgeld/elterngeld.xml?ceid=100383" target="_blank">aici niste linkuri care trateaza subiectul. nu stiu cum te descurci tu cu limba, daca ai nevoie de ajutor intreaba-ma fara nici o jena. n principiu nu trebuie sa muncesti deloc inainte.
valoarea elterngeld este 67% din media veniturilor nete din ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, insa minim 300 de euro, maxim 1800.
deci daca n-ai muncit deloc primesti 300 de euro un an de zile.

ma duc sa ma mai dau pe forum, pupici.

Mergi la inceput

multam fain de informatii, iulia
de muncit, muncesc, dar halbzeit
oricum mai multe informatii o sa caut cand va fi cazul, deocamdata ma lupt sa raman gravi...apropo, la ce Frauenartz mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

alexandra nu am uitat draga mea, nu am trecut pe la voi acum, doar pe rhin, pe la mannheim, alex de la didialex , iar cu remorca am taiat-o prin munti, nu pe autostrada, deci nici cu vaporu nici cu masina pe la trier...da ne-om muta noi odata si ne vedem mai des...cum merge constructia? e gata la timp?
maine-s marinara de-a dreptul, ca barja o incarcam in portul kehl (de) iar vaporul la strasbourg, deci baietii ii duc cu masina la barja si eu cu omu tre sa incarcam vaporul sper sa nu cad la balta! e cald pe aici de mori! vreau sa dau o fuga la auchan ca in franta au eclere bune ca in ro
pup

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara,

am aparut si eu la ceas de seara.Azi cu treaba multa si inca nu am terminat,dar maine nu mai am nici o iesire si daca tine vremea cu mine termin totul.Oricum nu mai am deat de spalat baile si aspirat si spalat pe jos, geamurile le-am terminat azi inclusiv bucataria.

Eu am aflat o veste buna, tocmai ce am vorbit cu o buna prietena din tara care a devenit mamica de gemeni,asa de mult ma bucur pentru ea,chiar nu mai vb de mult cu ea si ma gandeam acum ceva timo oare ea cand face un bebe si nu numai ca asteapta bebe, dar a si nascut si nu unul si doi baieti frumosi.

Ramayanaa,bafta cu proiectul bebe, se pare ca suntem in aceeasi barca.Tu ai facut ceva tratamente aici sau investigatii?
Eu din toamna am zis ca ma apuc de umblat pe la dr.Desi imi e groaza sa o iau de la cap dupa atatia ani.

Maine vreau sa ma vopsesc,sa vedem, mi-am luat 2 nunate,vreau sa-mi schimb culoare sa vedem ce iese.

Ma duc sa-mi hranesc iubitul,sper sa mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput