Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
am fost plecata la sommerfest la helmut la lucru,maine are Andi turnier, mancare ioc,mancam in deplasare
,Simonelu vb cand iti pui fix :)))Va
pi tatiiiiiiii.40 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angipangi spune:

intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
ramonaiani spune:
De vreo ora jumate contorizez contractii regulate, dureroase, la tot 10 minute. Asa ca o sa imi iau boccelutza si ma indrept spre spital...
Multam mult pt majorete, se pare ca si-au facut datoria
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40+1
miraklucker spune:
Mariana.........oauuu. Nastere usoara si rapida. si un baietel sanatos. Vezi ce copil punctual ai??
.....noi ne-am griluit azi la gradinita la david. Eu am pierdut serbarea, am ajuns o ora mai tarziu. Nu am putut nici cum sa plec mai repede
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
puiul11 spune:
La multi ani - ANTONIA - domnisorica de Simona 

multa sanatate si numai bucurii.

Apoi daca pana acum nu ai nascut Mariana nastere usoara si un bebic mancacios

Ieri am avut o zi ceva mai ocupata dimineata la dr cu Irina, nimic deosebit de grav are doua degetele pansate caci au facut infectie cu puroi si tot tacamul, iar acum trebuiesc tratate. A ajuns la asa ceva de la pielite rupte si unghi roase apoi jucat in nisip si pe unde a apucat. Dar trecem noi si peste asta. Apoi ajuns acasa si gatit ca na vine sotul , apoi la 3 am fost si noi la gradinita la sommerfest.
Apoi dupa nadusala nebuna a tras seara si o ploicica ca sa ne mai racorim.
O zi frumoasa cu soare si sa o petreceti alaturi de cei dragi

aaaaaaa era sa uit 

daca nu ati baut pana acum va ofer din toata inima

claudia74 spune:

LA MULTI ANI ANTONIA, sa cresti mare, sa asculti de parinti si bunica care te creste, sa le aduci numai bucurii, Simona sa-ti traisca madmoisela, sa va chefuiti fain azi
ia povesteste ce potoale si torta ai facut,sa nu-mi spui iarasi ca de cumparat ca pun facaletzul pe tine ![]()
![]()

40 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Mariana asteptam vesti de la tine, Doamne Ajuta sa nasti usor un bebe sanatos.
Ioana ,nimic grav,numai infectii????????? e foarte grav,aveti grija 
Mira si noi am mancat ieri un gril super la sommerfest la sot la firma
.
Acu plec la fussbal turnier cu Andi, deschid repede capitol nou.
40 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
CAPITOL INCHIS, HAIDETI aici
40 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna