Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!
Raspunsuri - Pagina 19
angipangi spune:
intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
claudia74 spune:
are mama un baietel pe care il serbeaza duminica 

sa-ti traiasca breeeeeee baiatul 

44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 are mama un baietel pe care il serbeaza duminica ![]() ![]() sa-ti traiasca breeeeeee baiatul ![]() ![]() 44 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |

multumesc la felintalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
claudia74 spune:
Mira cu placere,zi-am zis ca ne intalnim in toamna la Bodensee 
, ce s-a stabilit la sedinte,toate bune si frumoase
`? cum mai e situatia la munca?
Iulia eu vb cu Miha pana se descarca telu
am scris ieri ca ne astepta pe 18 la ea.
Dora time out merg la povestiri adevarate, pi maniiiiiiiii.
44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angipangi spune:
intalnire
angi album
miraklucker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Mira cu placere,zi-am zis ca ne intalnim in toamna la Bodensee ![]() , ce s-a stabilit la sedinte,toate bune si frumoase |
Da????? ce , cum, cand??? eu nu stiu nimic.
La munca?????? of, nici nu vreau sa ma gandesc.sunt tare suparata si si mai tare dezamagita. am avut ieri meciuri mari cu "colega" care au ajuns pana la nivel inalt. si nu ma incalzeste cu nimic ca seful imi ia pararea. asta tace ceva vreme si iar o apuca. Ma gandesc serios sa-mi caut altceva, dar am kündigungfriest 4 luni

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
ramonaiani spune:
Hallo Leute,
noi tot 2 in 1
. Azi la control dr a zis ca are capul fff jos, insa tot n-am contractii de nastere. Asa ca ramane sa ma duc de-aici in colo din 2 in 2 zile la control. Sambata ma duc la spital la sala de nastere sa se uite hebammele la mine ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40
zuzi.simona spune:
hei, nimeni azi??????????????? ce-i cu voi?
eu am net! la tara! am fost sa cer detalii pt. instalare la casa si mi-au dat modemul deja si 3 luni gratis mobil-net asa ca l-am incercat aici si functioneaza, nu la parametri normali ca asa-i semnalul dar merge!
eu mai stau cred la fete, maine are mandra serbarea apoi ziua ei (cadourile is la vapor! tre sa ajung sa le iau) si sapt viitoare am treaba la casa, nu mai stiu cand - pe unde o sa fiu
naspa e ca ploua si la scoala s-au pregatit pt. afara, o sa fie haos toti in sala de sport...
va pup
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
ramonaiani spune:
Hallo, hallo.
Iar ma plang - incepusera ceva dureri usoare, dar acum au trecut si alea
.... (am bagat vreo 2 ore de mers azi dimineata
)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40
zuzi.simona spune:
mariana draga , numai noi pe aici, te cred ca nu mai poti, imi aduc aminte ca eu chiar ma razgandisem la un mom. dat si nu mai voiam sa nasc! ![]()
hai curaj ca tre sa vina omuletu, ii place tare acolo, de aia nu iese!
corina, felicitari daca ai curaj sa mergi mai departe, cap limpede iti doresc sa poti lua hotararea cea mai buna pt. tine 
clau unde-mi umbli fata? iara faci mancare pt. un batalion? nu poci suna ca ploua si semnalu e afara ![]()
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)