Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

aaaaaaaaaaaaa halau Brasovu still alive :

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

ia uite cum vine cand e rost de chef

Maruntzica multumim ptr info si daca vrei sa ramani cu noi 'Bine ai venit' .

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

und tschuss, gehe .

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

neata dau si eu si va doresc o zi insorita.
Azi i sarbatoare, cruce cu rosu asa ca astazi zi de relax, aseara am fost la fest in Aschaffenburg,nebunie plin de lume
Am vrut si ieri sa scriu dar nu stiu ce avea situl caci dupa ce scriam 2-3 cuvinte se inchidea pagina de raspuns si revenea la subiect, asa ca ieri am renuntat sa mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Halloooooooooooo
nu mai e nimeni ati fugit toate in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo

Mergi la inceput

halo,halo,ati vazut un cal maro........ io am fugit la cumparaturi, la bucatareala, ce stiu mai bine aia fac ioi ai sunt Sanzienele si am vrut sa fac marea cu sarea,mi-a venit sfungul de la soare ieri au fost 10 grade azi is 20 ca la noi ka nimeni aaaaaaa am fugit miroase demential in casa de la fasole verde cu schäufele afumate, mmm miami,mai am de pus usturoiul si verdeturile proaspete din gradina .

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput