Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!
Raspunsuri - Pagina 15
claudia74 spune:

44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
moldovencele la apel :
44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Ptr mOnik iubita, tocmai a ajuns acasa
44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
Claudi@ spune:
angi, si ai vrea sa va fac lipeala?
ea nu prea are timp de internet, dar ii voi spune maine sa intre sau sa schimbati nr de tel.
joi merg si eu la ea, poate daca ai avea timp am putea sa ne intalnim. Ea sta in Dagersheim, nu cunosc deloc orasul si nici prin apropiere, ar fi ok pt tine sa vii acolo? Nu neaparat joi, am putea fixa o data pt cand ai tu timp.
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Claudi@ angi, si ai vrea sa va fac lipeala? joi merg si eu la ea, poate daca ai avea timp am putea sa ne intalnim. Ea sta in Dagersheim, nu cunosc deloc orasul si nici prin apropiere, ar fi ok pt tine sa vii acolo? Nu neaparat joi, am putea fixa o data pt cand ai tu timp. de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta Poze |
nu ma risc sa plec cu soramea pe la straini ca e cam nebunica
intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
angipangi spune:

intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
angipangi spune:

intalnire
angi album
claudia74 spune:
Hora din Banat, sa inteleg ca ti-a placut Hora din Moldova 

44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
uiiiiiiiuuuuuuuuuuuiiuuuuuuuuuuuui

hai moldevencele adevarate :

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna

de