Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!
Raspunsuri - Pagina 13
mikiriki spune:
Hello
Yupiiiii am ramas stapana pe internet
.
Clau, m-a intrebat Ale dimineata pe la 6:30 ( a fost musai sa vin la ea inainte sa plece) `` Ce-a zis Caudia, ma suna sambata? ``
scumpa de ea, baga distractie si eu
vb diseara la telefon
Ioana, mai am limba
distractie placuta in Co
Iulia, am trimis bewerbung-uri peste tot. am primit scrisoare de la Federsee Klinik cum ma überprüfen si apoi ma anunta daca da ori ba ![]()
Duamna Trischa, m-ai innebunit ieri la tel. cu bucatariile, mi-am pierdut dimineata pe e-bay
dar imi place.
Va doresc o saptamana minunata
PS: Nu stiu cand imi vine netul
ramayanaa spune:
buna fetelor
am vrut doar sa scriu condica pe ziua de azi, ca nu prea am nimic de zis
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
tumpi spune:
Pauza![]()
Slaba miscare pe aici.
Miki, ce ma bucur ca mai ai limba
.
Clau sa nu ma fugaresti, da-s cu chisoarele in liheam ca-mi fac pedichiura, asa ca am voie la net, nu?![]()
Aici e o vreme, da ce zic eu, peste tot e asa si de o sptamana numai asa o tine.
Codruta, ti-ai mai revenit?
Ceska, aveti activitate ,nu gluma.
Mariana, las ca mai ai putin
Mai sunt prin zona cat imi fac pedichiura.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
numai kurz ca am de fugarit pe cineva 
mamaliga ta de fata,scoate ciolanele din lighean si fugi la impachetat, sa nu uiti ceva ca ai pus-o ![]()
![]()
![]()
Doamne la noi toarna cu galeata,tocmai am vrut sa pun o masina la spalat,fug repede sa inchid geamu la masina ca io de fel il las deschis
, revinnnnnnn...........
44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
noiembrie spune:
Sara buna la fete ,!am vazut ca;s toate bune si frumoase la voi.Bravo
Matei si-a revenit , doar ca doarme foarte mult ....cred ca si de la vremea asta ....?Eu imi revin ceva mai greu ...deeh ...sint si mai batrina ...![]()
VA doresc o seara frumoasa !
Ne vedem maine la cafea !
Yasmine spune:
Fetelor imi cer scuze, dar nu apuc sa scriu nici sa ma omori, ca am ade lucru o caruta (Doamne-ajuta!)
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
tumpi spune:
Am revenit.Clau vad ca ai cazut lata cat m-ai alergat![]()
Codruta, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, te refaci si tu usurel, usurel, esti puternica.
Corina, bafta.
Profit ca am masca pe fata si oja pe unghii inca proaspata si vin sa va salut si sa va urez o saptamana buna si sa ne auzim cu bine peste o saptamana.
Pupici.
PS:cum nu am sa fiu aici, urez de pe acum
La multi ani! pentru Antonia pui de Simona,Roberto pui de Doina si Alexandru pui de Ioana

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Ioanaaaaaaaaaa zboara yupiiiiiiii........spre tarile calde, Doamne Ajuta, bag sama ca n-o dormit deloc fata, vai!!!!!!!! have fun sweety!!
Mey m-am apucat de bucatareala, am fost la cumparaturi inca odata, incolo-incoace,tral,la,la,apoi am vb cu Simonelu pana s-a descrcat telu :))))))))))) ioi ce rima am bagat.
Codruta ma bucur ca sunteti bine 
Ioana tu numai zici nimic, ce mai faceti voi,cum se simte sotul,a plecat deja la munca? ai dat drumul la fata la gradi ![]()
![]()
?
Corinoooooooo ce fras recuperezi de la conzed sau ii dor dintii pe nemti asa plötzlich ![]()
![]()
.
Trischo unde esti,treci la cafa, absentele : Dora,Claudiile,Mihaelele,Mariana cum esti,Alexandra,Iulia,Roxana,Adinele,Miri,Simo nu are net, Miki idem,francesko buna cafa la cimisoara, urmaresc zilnic bloqul cu gaze
,Mira am pus plicul,Angi si toate fetele, merg sa pun painica la copii,Deni are azi ausflug la stuttgart la planetarium si pe königstrasse
la shopping.
44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'