Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

neata si o zi cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata, iau si eu o de la voi poate ma trezesc.

Ma doare capul asa de dimineata de la vremea asta.

Miki, fara cuvinte?ti-a mancat pisica/postasul limba

Clau, ce ai bucatarit ieri bun'?

O zi faina sa aveti.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

neatza vitamine

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

cartofi taranesti, varza rosie cu mere calita, rulouri de cotlet umplute cu tocanitza de ciuperci si sunculizta prajita, salata, merdenele cu branza.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Moooaaaama, Claudia, ce de bunatati! Cand ai timp sa bucatarisesti atata? O sa vin si eu o data peste tine sa gust din bunataturile tale

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

maaaama, ce gospodine sunteti, mai fetelor...eu am impresia ca n-am mai gatit mancare adevarata de un secol!!!

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Alexandra be my guesst anytime tortul inima neagra se poate vedea la mine pe bloq, nu a mai ramas nici o faramitura din el s-a ras totul ieri, si rulouri de carne mai am 2 ,asa ca azi iar la bucatareala,ciorba a grec cu iaurt si leustean prospat din gradina Ioana, inca mai am si juma de tort la lamaie mai e la frigi pe dupa masa .

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Clau,am si eu pasta de leustean proaspat
Pt cine e nostalgic, acum pe Procinema a inceput "Un saltimbac la Polul Nord"

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

mirakluker noi am fost ieri la Phantasialand,pt copii gratis pana la varsta de 7 ani .
intra pe adresa www.freizeitspass-gratis.de/freizeitparks/legoland-billund" target="_blank">asta e valabil si pt LEGOLAND,tot ce trebuie sa faci sa cumperi milchschnitte .kinderpingui ,pe fiecare pachet sunt lipite puncte pe care le lipesti pe freizeit pass (5 puncte)ai nevoie .asa si cu passu asta cumperi 2 bilete la pretul de 1 .
noi asa am facut ieri .
am zis ca o sa mergem si noi de ziua lui Dennis iar ,oferta e valabila pana in noiembrie.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

in schweiz poate nu e oferta asta, Mira vii in De sa cumperi cioco, am vazut si eu aia pe ambalaje,dar le-am aruncat , maine iti pun la posta rabatt karte Mirabello.

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput