Vitamine romanesti in Germania (30) Monik e mama!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariana ai grija lasa pe Eliza cu bunicii si tu vezi-ti putin de odihna.
Ioana tu ce fras de treburi tot ai? Deni nu are,avem noi ptr ea, cu copiii nu a mai facut nimic ca nu vrea , ele cand se cearta,cand se impaca.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

MAriana, merge o cafea si la pranz.Am terminat si noi sa mancam, acum ma odihnesc putin desi as aplica zicala "fie omu cat de mic, dupa masa doarme-npic"

Clau,pai nu pot mama sa plec si sa las casa alandala si cum toata saptamana am facut ba una ba alta, imi mai ramasese sa strang de prin casa, sa aspir, sa spal baile,sa aspiralez.Si baia mare ma termina,stau in genunchi sa spal vana,ca e destul de joasa si ma termina de mijloc.Bine ca nu prea o folosesc si nu am ce freca.De spala ma spal, da la dus, ca sa nu crezi ca-s nespalata.

Imi facusem atata planuri sapt asta, da la mine tot timpul tb sa intervina ceva si am ajuns cu treburile pe ultima suta de metri.Azi tb sa ma si vopsesc, sa ma epilez,eventual sa-mi fac pedichiura.Noroc ca manechiura am facut-o ieri,doar sa-mi schimb oja

Mai, eu vb aici, da vb mult si singura.Ma duc sa ma culc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Perle "fierbinti" de azi:
In ultimele zile fii-mea e intruna cu "nein" in gura. Orice ii spui ea tipa "neeeeeiiiiin". Azi ii zice bunica-su: - Mai stai si tu linistita, n-ai obosit?
Ea: Neeeeiiiin
Bunica-su: - Mai lasa-l pe nein asta, mai spune si "ja".
La care Maria se gandeste un pic si spune: -Nu ja!

Tot azi a primit o minge noua si, foarte incantata se juca fotbal in sufragerie cu taica-sau. La un moment dat, din greseala, se loveste cu mingea peste nas si zice "Au". Iar dupa alte cateva secunde de gandire striga la minge: -Nu lovi nasul, ca am nasul miiiic!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mikiiiii cam tarziut iubita, n-am mai fost pe faza cu cine ai dansat?

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput