Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)
Raspunsuri - Pagina 10
kawaichan spune:
| Citat: |
| Faza cu pantalonashii copiilor am vazut-o chiar azi intr-un filmulet de amuzament primit pe email de la o amica. E pe bune, sa stiti, iar daca savurati astfel de "pozne", il trimit prin fwd pe emailul nostru comun de yahoo. Ramona |
Am intrat pe mail dar din pacate calc meu nu vede doc pps:((( O sa caut pe batranul Google,poate poate:))
Mihaela
si galusca mult iubita
28+
ramsan spune:
Roxxy ne bucuram ca esti mai bine cu moralul si ca Mateias este sanatos. Va doresc o viata lunga si frumoasa in doi alaturi de copilashii vostri, in intelegere, iubire si armonie 
Ramona
Tudor Gruia 24+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
katteryna spune:
Ramsan n-am apucat sa-ti multumesc pt sfaturile legate de baitza bebelusului!
29+ cu floricica
RAISA MARIA
ramsan spune:
| citat din mesajul lui katteryna Ramsan n-am apucat sa-ti multumesc pt sfaturile legate de baitza bebelusului! ![]() 29+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Cu multa placere

Kawaichan I'm so sorry.
Ramona
Tudor Gruia 24+ 
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui devylla Mihaela serios cu japonezii in plina zi facand pipi? Eu am mai vazut specimene de genul asta noaptea...beti fiind,dar in plina zi n-am prins. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Foarte serios..si in plina zi si mai pe seara,fara nici o jena..si in orase mari cum ar fi Tokyo de ex..ce m-am bucurat ca era si samuraiul cu mine ca sa-i arunc in ochi cu toata faimoasa cultura si traditie japoneza
Mihaela
si galusca mult iubita
28+
selen80 spune:
Manga, de zilele de fac. nici nu mai vorbesc 
, eu am povestit exact de perioada 22-23-24 de ani, cand terminasem facultatea deja, si nu mai aveam decat weekendurile la dispozitie....si desi incepusem sa muncesc full-time, nu era ceva de viitor (lucram la stat
), si chiar nu ma preocupa cariera inca prea tare, ramasesem inca in inertie din facultate ![]()
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
kawaichan spune:
Ramsan no problem,poate se indura 1sweet_angel si ne pune o poza pe contul comun![]()
Mihaela
si galusca mult iubita
28+
Iulika29 spune:
Roxxy vå urez La multi ani fericiti!! Sa aveti in viata parte numai de bucurii si fericire..
..Petrecere frumoaså!
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
ramsan spune:
gasit proba pe google si trimis pe cont yahoo comun.
Adevarat estem.
Ramona
Tudor Gruia 24+