Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex2009 spune:

Buna Mihamora,
Am facut amnio pe 01 iunie la aprox 18 saptamani...in urma procedurii se dau 2 rezultate : test fish unde se analizeaza cromozomii X, Y, 13, 18, 21 ( trisomia 21 Sindrom Down) unde la mine toate au iesit in regula (copilul nu are sindrom Down)si cariotip unde analizeaza cele 23 de perechi deci 46 de cromozomi ai copilului..daca ies Doamne fereste mai multi e nasol...Ma rog sa fie in continuare bine....au zis ca dupa 22 Iun aflu si rezultatul final
Acum stau la pat 14 zile ca mi s-a scurtat colul de la 5 cm inainte de amnio la 2.5 cm dupa amnio. Dr mi-a zis ca-i pericol sa se deschida si sa "cada" bebe..deci tre sa stau numai la orizontala..

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Alex 2009 - ma bucur ca ti-a iesit bine testul pana la urma. Al doi-lea rezultat pe care il astepti ce reprezinta?
Sa stai cumintica in patut. Cum a fost amniocenteza si la cate sapt ai facut-o?

Apropo de kg , am pus 4kg pana acum. La prima sarcina am pus total 14 kg.

Miany - felicitari pentru rezultate.

Si pentru mine "ingeras" inseamna ce inseamna si pt Camy, nici eu nu folosesc cuvantul. Pt mine
a picat prost si rugaciunea pt copiii bolnavi de pe prima pagina. Sper sa nu avem nevoie nici una sa ne rugam pt asa ceva.
Ma infioara, nu mai citesc niciodata prima pagina.

Laurairina - distractie placuta in luna de miere!

B Carmen - felicitari pentru rezultate! Pe mine m-a chemat la morfologie la 22 de sapt.

Monis - si eu sunt de acord ca daca e sa fie rau se intampla oriunde. Unde pleci in vacanta? Distractie placuta!
Aaa, vad ca intrew timp ai spus despre vacanta, foarte frumos. La multi ani si voua!

Camy - Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta! Trebuie sa fii optimista, te cred ca e f greu.

Alinus25 - felicitari! Multi ani inainte fericiti!

Dymomo - felicitari pentru 20 de saptamani!

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput