* * * Bazar pentru Bogdan * * * (3)
Raspunsuri - Pagina 14
moni_or spune:
DODO-PUI, am platit banutii pentru pantalonii scurti de blugi pusi de Iahim, poti sa-mi confirmi ca au intrat in cont (initialele sunt M.S.) sau iti trimit pe mail dovada daca imi dai o adresa? In lista scrie ca sunt la tine pantalonii, dupa ce imi confirmi ca au intrat banutii iti trimit un PM cu adresa mea, e bine asa?
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Dodo-pui spune:
Moni_or confirm intrarea banutilor
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
arcadia spune:
Licitez de la imbracaminte copii 0-3 luni pozitiile 295 bluzita crosetata 3 lei, 529 pantalonasi 3 lei, 562 dres 1 leu.
Si de la 3-6 luni pozitiile 119 hanorac 15 lei, 144 dres 10 lei, 406 pantaloni 15 lei.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 23+
kokiy spune:
Licitez :
127.costum baie crosetat,superb,nou dar fara eticheta,mar 40-42,30lei,nushulica -30lei
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)