Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am uitat sa va spun ceva. Sara deja se uita cu interes la jucarii si rade la ele... In plus, exerseaza intoarcerile. Deja ajunge de pe spate pe o parte... creste fata, creste....

Va pup dragele mele si va doresc o noapte linistita!!!!!!!!!

PS De Iubita_tiana stie cineva ceva?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Felicitari Motiana, Yioanna si Flobaby!!! Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari, destepti si frumosi!!!

Miruta, Anto e foarte dragalasa

Carla, waw, ce curajosi sunteti! Mie mi se pare ideal sa ai trei copii, ma bucur pentru voi.

Laurra, sa treaca bubitele Mayei.

Ioana, Sara seamana cu tata.

Cand va aud ca aveti copilasii mari gelosi, nu-mi vine sa cred ce norocoasa sunt. Bogdan se comporta aproape exemplar, o pupa si o mangaie de nenumarate ori, ii da suzeta sau ii pune muzica cand plange, nu l-am vazut sa vrea sa o loveasca. Mai are el acum ceva crize mai multe decat inainte, sigur sunt legate de aparitia Andreei... Cateodata nu-i place cand plange si inchide usile sa se uite el linistit la desene. M-am distrat acum vreo saptamana, ne intorceam cu masina de la niste prieteni si Andreea plangea ca-i era foame; Bogdan a zis repede: Mama, de-acum incolo te duci tu cu Andreea cu Matizul si eu ma duc singur cu tata

Andreea inca face caca la greu, de 6-7 ori pe zi, cand se mai regleaza oare, ca m-am saturat . E foarte cumintica, dar mai sufera de colici saracuta, in general seara. Noroc ca n-o tin prea mult.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

si eu rapid asa, pe seara, cateva detalii despre controlul meu de astazi - totul e la fel ca saptamana trecuta , col moale si deschis 1 cm, contractii nu am. Sa vedem cum decurg lucrurile in zilele urmatoare, ca mi-as dori sa nasc, ma dor toate alea ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Felicitari Yioanna si Flobaby!!! Recuperare rapida! Sa va traiasca copii si sa creasca mari si sanatosi!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Profit ca bebe doarme linistit si sunt mai bine din punct de vedere psihic,pt ca in seara asta nu a avut criza de colici..asa ca am intrat un pic pe la voi!

Picky..multumesc pt sfat!O sa caut un magazin naturist pe aici,ca pana acum nu am vazut nici unul...cu siguranta exista,dar nu am dat eu de ele!
Philip..eu am acelasi id de mess ca si cel de pe Dc!si cand voi intra te voi adauga pe lista mea!
Carla..foarte frumos povestesti despre fetele tale..
Miruta..obosita fizic nu prea sunt,m-am obisnuit cu orele mai putine de somn,oricum noaptea Darius nu plange,dar se mai foieste si eu imediat deschid ochii..e agitat tare cand face parturi sau face caca...dar vor trece si astea!Insa am zile cand ma simt foarte tare obosita psihic...plange tare cand il apuca durerile de la colici si ma simt foarte neputincioasa!Plus ca nu doarme la el in patut..am fost nevoita la inceput sa il tin cu mine in pat,sa ii pot da sa pape, pt ca nu ma puteam misca si acum indur consecintele!Sotul doarme in salon de frica sa nu se urce pe bebe,pt ca are somnul greu..iar eu simt nevoia sa dormim impreuna ca inainte...uff..m-am lungit..Am vazut pozele cu Anto..este o papusica in miniatura..tare dragalasa..
Philip..eu azi am facut 4 sapt de la nastere si de vreo sapt au inceput sa mai dispara lohiili..acum sunt galbui..uff,ca abia astept sa scap odata...ca tare incomod mai e mai ales pe caldurile astea!
Ioana..Sara e fetita mare de acum..mai e asa maraita?Si noi l-am surprins pe Darius de cateva ori intorcandu-se singur..insa de zambit doar in somn..in rest este foarte serios si sta cateodata incruntat rau..Cum e cu ambele fete acasa?
Strunfita..si bebe Darius face mult kk...si abia astept sa se mai regleze un pic poate nu va mai fi asa scancit..

Noi ne luptam si cu caldura...avem in casa 29-30 de grade..fff cald..si poate si din cauza asta e asa bebe marait cateodata si se foieste noaptea...dar aer conditionat nu avem..si de ventilator nici nu se pune problema..Stau mai mereu pe langa el cand doarme si il intorc de pe o parte pe alta..ca se incalzeste si transpira mult mititelul..

Ramonaiani..uff.te cred ca nu mai poti..e tare greu la sfarsit..dar inca putin si iti vei tine puiul in brate!

Noapte buna si la toate fetele!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

anda sa treaca.

alinutza frumoasa experienta. ma bucur ca a fost bine!

laurraa of, imi pare asa de rau pentru micuta Maya, Doamne ajuta sa treaca repede durerile. Pentru bubite si noi am folosit la fel ca si Dana, ceai de galbenele si pudra Saprosan, in 2 zile nu a mai avut nimic.

dani3lla multumesc.

mada La multi ani, multa sanatate si fericire!

Carla Bine ati venit acasa! Felicitari pentru decizia luata!

DanaMi eu il fac cu pudra Baneocin pe cutele de la gatut, sub brat si in spatele genunchilor, nu am avut probleme deloc.

blue

kiralina mie imi era de-a dreptul frica sa ii ingrijesc buricutul, eram terorizata ca poate il "agat" din greseala si imi era groaza sa il fac cu spirt sa nu il doara... o sa cada si el.

miruta frumusica foc Anto!

Ioana felicitari pentru realizarile Sarei! Ai fetita mare nu gluma! Si noi am inceput sa ne jucam cu Darian cu o ratusca de plus si intoarce caputul dupa ea, de pe o parte s-a intors pe burtica si caputul il intoarce de pe o parte pe cealalta (de pe spate pe o parte inca nu a reusit )

Ieri l-am pus pe pat pe verticala si atata s-a agitat si a dat din picioruse ca a ajuns pe orizontala iar daca ne prinde de maini cand sta pe spate, ridica singur caputul.

la toate fetele!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

am fugit la somnic... va doresc o noapte linistita!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ela frumoase poze! Copii nostri parca seamana!
Deea multumesc!
Dani3lla am admirat puiul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrilici

Mesaj de la Flobaby:
S-a nascut Maria Ioana,albinuta iubita de Flobaby.3340 gr, 49 cm, apgar 9, cezariana.Suntem bine amandoua.

Gabrilici in 39 saptamani

Maria sa fii sanatoasa! Mamico felicitari! Sa revii in forta!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Pozele cu Anto sunt aici
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/Anto/

Mirela ,cea mai fericita mami de pui mic ,Antonia Maria(13 iunie 2009)

Jurnal de bebe strumf
NOI

E o dulcica!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput