Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
va scriu pe scurt si cand am timp promit ca revin cu mai multe detalii.

Stefan Amir a venit pe lume marti, 16 iunie la ora 17,23, 3.640 gr, 1,51 cm, nastere naturala, scor apgar 8. Nasterea a fost provocata si cu ceva probleme dar asta este o alta poveste.
Incerc sa va citesc din urma si revin.
PS. prima noapte acasa a fost tare lunga si grea dar acum suntem optimisti, sa vedem cum va fi cea de a doua.

40+6 zile Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

a-si pune si eu poze dar din pacate am uitat parola de la picaso, are cineva idee cum se procedeaza in astfel de cazuri

Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui musetto

Scuzati ca dau buzna peste voi, dar am intrat sa o felicit pe Carla pt bebelusha LARISA!

Draga Carla, felicitari din toata inima, sa iti traiasca cele doua minuni de fetite si sa creasca mari si sanatoase!

Multumesc din suflet! Chiar ma gandeam ca nu mai stiu nimic de voi de mult timp.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

tiana sa ti traiasca bebelina sa te bucuri de ea
maria si eu folosesc la fel si cand face susu schimbam si body-ul ca se uda pana la ceafaBebelusul meu sta mai mult cu ochisorii inchisi ziua.Ii deschide doar cand suntem la ora de giugiuleli si de pupaturi la fundu gol
andreea intreaba la maternitatea unde nasti ca s-ar putea sa nu trebuiasca sa o cumperi tu.E am nascut la Polizu si nici macar nu am vb despre asta.Pur si simplu,cand eram in travaliu,cu dilatatie 6 am vb cu moasa si a chemat o anestezista sa mi-o faca.Nu m-a costat nimic...decat spaga la anestezist
dana mi frumoasa rau broscuta mica.anaela ce mai face ,nu a mai dat nici un semn sau nu am fost eu pe faza?
philip si blondinut tau e dulce foc
carla cat ne mai tii in suspans?Chiar nu vrei sa ne faci si noua cunostinta cu brotacica mica?

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ganesha sa ti traiasca umflatelul si lasa problemele ca sunt de domeniul trecutului.Si bebe meu a avut probleme la nastere si a luat nota mica.Important este ca acum e bine sanatos si totul merge spre mai bine.Asteptam pozici

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aqua80

buna dimineata fetelor.am revenit si noi cu vesti bune.miercuri 10 iunie ora 13 s-a nascut Alexandru prin operatie cezariana.greutate 3220 gr,lungime 50,circunferinta capului 35.5 cm.eu mi-am revenit foarte bine dupa cezariana,nartia viitoare imi scot firele.Alexandru primeste san,doarme cam 2-3 ore apoi san la discretie.
nu am reusit sa recuperez ce ati scris voi in urma dar ma straduiesc.
sanatate multa tuturor.

aqua80

Felicitari Aqua! Alexandru bine ai venit! Va doresc multa sanatate si fericire!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

elena, el incerca sa-si tina caoul din maternitate. bunica-sa zice ca-i "ranzos" :)a, si eu as avea mai mult timp daca n-ar fi Philip acasa, ma tine el insa ocupata la greu :)

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ganesha, felicitari si las' ca se asaza ele toate. pupici si te asteptam cand poti. cred ca este optiunea sa-ti schimbi/resetezi parola in cazul in care ai pierdut-o.

US

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

buna,
am intrat sa va spun ca am primis sms de la gabrilici si este in travaliu! sa dea Doamne Doamne sa aiba parte de o nastere de vis si o asteptam pe Sofia!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Hai Gabrilici!

Nastere usoara!!!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

MADA sper sa treaca problemele repede, repede! ma bucur ca ai o baza solida in sotul tau! al meu e mai panicos si ma speria si pe mine la inceput chiar daca nu era cazul

anda foarte frumoase raspunsurile copiilor, amuzante foc! multumim!

kiralina Doamne ce frumusica e Ada! Sa-ti traiasca!

laurraa eu il dau sa previn iritatiile... noua asa ne-a spus la matern sa ii dam dupa baita. sper sa treaca repede bubitele Mayei.

DarkBendis multumim!

nicuratze bataita la sot!! sa iti treaca supararea!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput