Aspirante cu vechime "medie" (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Buna dimineata...mai nimeni nu mai sare cu vreun test?????? ...si luati cate o sa ramaneti TOATE BORTOASE cu copilasi sanatosi! doamne Ajuta! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
ancadragoman spune:
Neata zuzicilor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
oanaiacovita spune:
Oanaaaa,
La mine dupa tb cica am ovulat in z25 deci vin si eu dupa tine mai tarziu un pic.
Sorry, NEATA.
Camy. multu de cafea...
Oana ... in episodul II
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vrmoana spune:
Buna ziua,
Ce faceti? Eu am fost la scoala un pic si apoi la cumparaturi pt ca ne-am hotarat ca maine sa plecam la munte pana duminica. Ne mai relaxam , mai uitam de una, de alta.
Dupa cum v-am spus rusii au venit aseara, ca nesimtitii, pe neanuntate. Asta e.
Va pup
oana
"Where there's a will, there's a way."
vias spune:
citat din mesajul lui vrmoana Buna ziua, Ce faceti? Eu am fost la scoala un pic si apoi la cumparaturi pt ca ne-am hotarat ca maine sa plecam la munte pana duminica. Ne mai relaxam , mai uitam de una, de alta. Dupa cum v-am spus rusii au venit aseara, ca nesimtitii, pe neanuntate. Asta e. Va pup oana "Where there's a will, there's a way." |
o sa fie o alta luna..mult mai buna ca asta..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
oanaiacovita spune:
Chiar ati fugit toate????
Oana, distractie placuta la munte si sa vii relaxata, pregatita de o noua luna.
Restul???
Crisa, o cafea ceva?
Oana ... in episodul II
CrisaS spune:
Buna seara,
De dimineata nu am avut timp sa citesc ...am plecat la servici...am venit tarziu..off ce obosita sunt!:(
Onutza abia astept dimineata sa beau cafeaua!
Pentru mine bautul caflei e un intreb ritual:) Deci ma trezesc si primul lucru o pun la facut apoi ma duc si-mi vad de ale mele..in primul rand nici nu pot incepe ziua:(((( drog..apoi e o placere pentru mine...chiar imi face placere..apoi cand lucrez in Manhattan...servesc un Starbucks...mareeeeeeee deci beau kile :)))
Imi place si asta e!
Ce sa fac!
Dar dimineata nu refuz una de la tine:)
VA PUP PE TOATE
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
vias spune:
Buna dimineata
...iar vin cu
pt toate viitoarele
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui CrisaS Buna seara, De dimineata nu am avut timp sa citesc ...am plecat la servici...am venit tarziu..off ce obosita sunt!:( Onutza abia astept dimineata sa beau cafeaua! Pentru mine bautul caflei e un intreb ritual:) Deci ma trezesc si primul lucru o pun la facut apoi ma duc si-mi vad de ale mele..in primul rand nici nu pot incepe ziua:(((( drog..apoi e o placere pentru mine...chiar imi face placere..apoi cand lucrez in Manhattan...servesc un Starbucks...mareeeeeeee deci beau kile :))) Imi place si asta e! Ce sa fac! Dar dimineata nu refuz una de la tine:) VA PUP PE TOATE http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png |
Pai profita de tabieturi pana vine bb ca atunci nu mai e valabil nimic din ce stiai tu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Am pus de cafea ca acusica se trezeste Crisa noastra si sa fie calda calda
Oana ... in episodul II