Aspirante cu vechime "medie" (38)
Raspunsuri - Pagina 4
CrisaS spune:
Blanche...ce dor imi era de tine!
De ce nu mai scrii?
Cum adica bre ne ai controlate?
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
Blanche25 spune:
Pai ma simteam cam im plus...parca nu mai conectam...
Dar asta nu inseamna nimic, eu oricum va citesc si astept sa veniti cu vesti bune
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blanche25 Pai ma simteam cam im plus...parca nu mai conectam... Dar asta nu inseamna nimic, eu oricum va citesc si astept sa veniti cu vesti bune |
Cum adica sa te simti in plus? Pai esti de-a noastra dragutza.
Crisa hai sa traiesti.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Bey unde ati disparut toate?
Arde iesi la interval sa ceva.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrmoana Beeeeeey au venit rusii. oana "Where there's a will, there's a way." |
Mama lor.......ii cand ii prind...
Pup fata frumoasa !
_
arde2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Mai stiti mai ce gasca tare eram ? Incingeam niste chefuri de murea lumea. La un moment dat o dadusem pe versuri. Si nu stiu daca va amintiti dar mai deschisese, parca tot Arde, un topic, dar care dupa cateva pagini a fost inchis. Si apoi l-a deschis pe asta special pt noi zuzele, aspirante cu vechime medie. oana "Where there's a will, there's a way." |
Buna seara! Nu eu am deschis topicul acela, dar l-am citit si eu cand se inchisese deja. Asa mi-a venit ideea sa-l deschid si eu pe asta - in speranta ca poate o sa-l vedeti si o sa va bagati in seama....
Eu in fiecare zi dupa serviciul pe care inca il mai am am tot avut cate ceva de facut, dar sper ca de maine sa fiu mai libera si sa intru mai de pe la 2-3, poate va gasesc. Pup fetele mele!!!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
vias spune:
Buna dimineata...mai nimeni nu mai sare cu vreun test??????
...si luati cate o sa ramaneti TOATE BORTOASE cu copilasi sanatosi!
doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE